51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarimi yolladim, herkese basarilar :)

Bal Porsukları kurulduğundan beri rekorları alt üst ediyor.

Kedi lobisi iyi kötü bir maziye sahip.

Ejder ney la ?
1388.jpg

:D

Vaatlerin nedir yeni oluşum için Aslan. Dün teklifinle kedilere katıldım, sen ayrıldın peşisıra. Bugün bulunduğum lobiyi sorguluyorum kendimce. Ortada bırakılmış kedi yavrusu gibiyim şu an.

GT-I9300 Tapatalk

Kedi lobisi bitti Eray. Madem benim teklifimle kedi oldun, şimdi de ejder ol. Vaatlerim yok. Çünkü komodo ejderleri tek kişinin yönettiği bir lobi değil. Bize katıl. Geleceğimizi birlikte oluşturalım.

Bal Porsukları kurulduğundan beri rekorları alt üst ediyor.

Kedi lobisi iyi kötü bir maziye sahip.

Ejder ney la ?

Aynı şeyi ben sana sorsam? Porsuk ne peki? Hadi porsuku anladık da bal porsuğu ne?

Şu varlıktan asalet akıyor bee! Kıskanmayın ve korkmayın. İnsan önce bir hayırlı olsun der.

giant_komodo_dragon_by_ironmaster99-d2xxo3b.jpg

Ejderhalar kuşa evrileli çok oldu arkadaşlar.

Kedi lobisi bitti Eray. Madem benim teklifimle kedi oldun, şimdi de ejder ol. Vaatlerim yok. Çünkü komodo ejderleri tek kişinin yönettiği bir lobi değil. Bize katıl. Geleceğimizi birlikte oluşturalım.
Hedef 2035. Yaşasın Komodo Ejderleri. Diğer üyelerde sıcak bakıyorsa gücünüze güç katmaya geldim. Sizinle ölmeye geldim.

GT-I9300 Tapatalk

Aynı şeyi ben sana sorsam? Porsuk ne peki? Hadi porsuku anladık da bal porsuğu ne?

Şu varlıktan asalet akıyor bee! Kıskanmayın ve korkmayın. İnsan önce bir hayırlı olsun der.

giant_komodo_dragon_by_ironmaster99-d2xxo3b.jpg
Asalete gel :D Godzilla gibi yapmaya çalışmışsın ama olmamış kardeşim fazla uçmayın :D

Eray abi de katıldıysa artık bu iş bitmiş demektir. Resmen sessiz yığınların sesi, ezilenlerin umudu olmaya geldik.

grubun eksik haliylen bile bu yarasmada sizlerden derece bekliyorum Komodolar
ilk3 son 3 farketmez

Eger diger yarismada lobi faliyeti yapip sampiyon cikaracaksak gelebilirim Aslan Türkoğlu

HTC One cihazımdan gönderildi

Puanları yolladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt