51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir Beşiktaş doğuyor :D

Beyler dinlemeden göndermeyelim bütün listeyi.

Amacımız düzen lobileri gibi bir renge sahip olmak ve halktan olmayan, şikeci, ayakçı tüm lobileri yenmektir.

Komodor Ejderleri

O zaman hayırlı uğurlu olsun. Can Uz da katılsın. 4 kişi ile bu yarışmaya merhaba diyelim.

Sağolasın Ömer lobiniz hayırlı olsun. Ben bir süre bağımsız devam edeceğim :)

Can Uz ile kedi lobisindeyken kapıştık ama yeni sayfa açtığımıza göre her zaman görmek isterim kendisini ekibimizde.

Yav ona kapışma mı denir?

Ben fikrimi belirttim anında tekmeyi bastın. :D

Sonunda ne oldu? Sen de bugün sözüme geldin, aynı şeyleri misliyle söyledin. :D

9 şarkı kaldı, 11'e kadar yollarım. Sonuçlar bu gece açıklanmazsa,küfür ederim. (içimden)

Şimdi önemli olan yeni bir ekip kurmak. Gönüllüler bulmak lazım. Haydi beyler. Katılın bize. Alem lobi görsün.
Vaatlerin nedir yeni oluşum için Aslan. Dün teklifinle kedilere katıldım, sen ayrıldın peşisıra. Bugün bulunduğum lobiyi sorguluyorum kendimce. Ortada bırakılmış kedi yavrusu gibiyim şu an.

GT-I9300 Tapatalk

Sağolasın Ömer lobiniz hayırlı olsun. Ben bir süre bağımsız devam edeceğim :)

Yav ona kapışma mı denir?

Ben fikrimi belirttim anında tekmeyi bastın. :D

Sonunda ne oldu? Sen de bugün sözüme geldin, aynı şeyleri misliyle söyledin. :D

Kedi lobisi tüzüğü gereği lobi hakkında en ufak bir eleştiri bile cezalandırılmalı. Dolayısıyla ben keyfi bir karar vermedim. Lobi kuralları gereği gönderdim seni. Ama Komodo Ejderleri asla öyle değil ve olmayacak. Biz demokrasinin dibine vuracağız. Gerekirse zaman zaman yumruk yumruğa kavga edip, küfürleşeceğiz. Yeri geldi mi şapkamızı önümüze koyup düşünüceğiz. Kısacası yanımızda ol derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt