- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Yeni bir Beşiktaş doğuyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakin arkadaslar komodo(comodo) ispanyolcada en rahat rahata eren huzura kavusan gibi anlamlarda kullanilir.komodo tarikatı kuralım
O zaman hayırlı uğurlu olsun. Can Uz da katılsın. 4 kişi ile bu yarışmaya merhaba diyelim.
Can Uz ile kedi lobisindeyken kapıştık ama yeni sayfa açtığımıza göre her zaman görmek isterim kendisini ekibimizde.
Yepyeni bir heyecan için bundan böyle ben de lobideyim.@Tevfik Aksoy bizimle misin? @Tuncay Van gel lobinin ağabeyi ol. @Furkan KAN evet de. Herkese meydan okuyalım. @Erdi Güneş sana da kapımız açık.
Yepyeni bir heyecan için bundan böyle ben de lobideyim.
Küfür gibiYeni bir Beşiktaş doğuyor![]()
Teşekkürler![]()
![]()
Küfür gibi![]()
Vaatlerin nedir yeni oluşum için Aslan. Dün teklifinle kedilere katıldım, sen ayrıldın peşisıra. Bugün bulunduğum lobiyi sorguluyorum kendimce. Ortada bırakılmış kedi yavrusu gibiyim şu an.Şimdi önemli olan yeni bir ekip kurmak. Gönüllüler bulmak lazım. Haydi beyler. Katılın bize. Alem lobi görsün.
Sağolasın Ömer lobiniz hayırlı olsun. Ben bir süre bağımsız devam edeceğim
Yav ona kapışma mı denir?
Ben fikrimi belirttim anında tekmeyi bastın.
Sonunda ne oldu? Sen de bugün sözüme geldin, aynı şeyleri misliyle söyledin.![]()