- 30 Nisan 2012
- 13.004
- 898
- 1.428
Beyler yeni teşkilatımız yakında hazır olacak. Bağımsızlar ve lobisinden rahatsız olan herkes üye olabilir. Tarihi bir teşkilat olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sadece Rock veya Metal parçalara puan veririm diye birşey yok YasinErman Hocam haksızlık olmuyor mu diğer genre'lere ? Sırf rock olmadığı için güzel pop şarkılarını harcadınız ;(
En azından ben harcamam. Lakin rap ve arabesk türü için kendi adıma aynı şeyi söyleyemem. Bu iki tür bana çok çok uzak ve benden puan alması imkansıza yakındır hep söylerim Bu playlisti kötü bulan bir ben miyim acaba?
Yok öyle bir şeyYav ne 23:00'ı beyler yarına kadar süre yok mu ? İkiye bölüp dinleme niyetindeyim.

Yok öyle bir şey![]()
Gelecek yarismada gelecek new order da tasin altindaki elin altindaki el olmayi buyuk bir tevazu içinde kabul ediyorum.Beyler yeni teşkilatımız yakında hazır olacak. Bağımsızlar ve lobisinden rahatsız olan herkes üye olabilir. Tarihi bir teşkilat olacak.
İlk şarkım kabul olmamış olsa şampiyondum şu an imkansız. Şarkı güzel ama puan almaz.![]()
Gelecek yarismada gelecek new order da tasin altindaki elin altindaki el olmayi buyuk bir tevazu içinde kabul ediyorum.
Buyuk Bağimsiz Eller için bende varim
Zaten kellik vardi bende
Zaten kellik vardi bende
Uygundur