51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yeni teşkilatımız yakında hazır olacak. Bağımsızlar ve lobisinden rahatsız olan herkes üye olabilir. Tarihi bir teşkilat olacak.

Yav ne 23:00'ı beyler yarına kadar süre yok mu ? İkiye bölüp dinleme niyetindeyim.

Erman Hocam haksızlık olmuyor mu diğer genre'lere ? Sırf rock olmadığı için güzel pop şarkılarını harcadınız ;(
Ben sadece Rock veya Metal parçalara puan veririm diye birşey yok Yasin :) Mesela en son geçen yarışmadaki puanlamalarıma bakabilirsin. Pop, slow, rock, metal beğendiğim her türlü şarkıya puan vermişimdir. Güzel şarkılar hangi tür olursa olsun kolay kolay harcanmaz merak etme :asd: En azından ben harcamam. Lakin rap ve arabesk türü için kendi adıma aynı şeyi söyleyemem. Bu iki tür bana çok çok uzak ve benden puan alması imkansıza yakındır hep söylerim :)

Şu an dinlediğim şarkıya internetim bile isyan edip kendini kapattı.

Neyse ki geri geldi de listenin devamını dinleyebileceğim.

evet puanlarimi gönderdim, bildigim sarkilari pas gectim onlari tekrardan dinlemeye gerek duymadim. hayirlisi neyse o olsun ama kendi adima konusursam bu sefer sagda kalacagim gibi geliyor

Beyler yeni teşkilatımız yakında hazır olacak. Bağımsızlar ve lobisinden rahatsız olan herkes üye olabilir. Tarihi bir teşkilat olacak.
Gelecek yarismada gelecek new order da tasin altindaki elin altindaki el olmayi buyuk bir tevazu içinde kabul ediyorum.

Buyuk Bağimsiz Eller için bende varim

Ben daha listeyi yarılayamadım millet puanları gönderiyor.

Playlistin sonlarını dinlemeden yolluyorsanız çok ayıp ediyorsunuz söyleyeyim :)

Oha benim list'ten şarkılar aşırılmış resmen. :D

Ama solist doğru şarkı yanlış seçimler mevcut.

İlk şarkım kabul olmamış olsa şampiyondum şu an imkansız. Şarkı güzel ama puan almaz. :(

a5JJ7g.png

İlk şarkım kabul olmamış olsa şampiyondum şu an imkansız. Şarkı güzel ama puan almaz. :(

Alpay benim şarkıya puan vermezsen bil ki dinlemediğini düşüneceğim.
Aslan Türkoğlu bu arada döndün dolaştın yeni lobi işine girdin. zamanında dinlemedin bizi. Sen, ben, Can alternatif br halk hareketi kurabilirdik :)

Ben de yakında "Dinazorus Lobisi" kurcam. :38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt