- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Sorma ben de şu an korkudan buzdolabına sığındım, buzdolabının içinden yazıyorum ve üşüyorum![]()
Ağabey akşam masanın altında idin, sanki orası daha güvenli idi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorma ben de şu an korkudan buzdolabına sığındım, buzdolabının içinden yazıyorum ve üşüyorum![]()
Ağabey akşam masanın altında idin, sanki orası daha güvenli idi![]()
Üstad mı@Aslan Türkoğlu
Üstad bundan sonra artık baaşarılarımızla konuşalım. Davet debileceğimiz herkesi davet ettik. Bundan sonra katıalcak arkadaşlar, duruşumuza ve başarılarımıza göre karar versinler.
Bir de sağlam bir logo, ve başarılar derlemesi yapalım.
Bizde sen ve ben şampiyon olduk. Başka var mı?
Porsuklar tersten saplar yine sıkıntı yokErman; Kedi lobisi başaramadı ama Ejderler kürsü işgali gibi bir tarihi başarıya imza atabilirler mi sence kardeşim ?
Ağabey akşam masanın altında idin, sanki orası daha güvenli idi![]()
Ozan Tokgöz kedi olmakta zor zanaatOradan görülürüm dedim![]()
Hala göndermeyen var mı puanları?
Beyler madem korkmuyorsunuz, o zaman iftira atmayın. Size cevabı sonuçlar açıklanınca vereceğiz, merak etmeyin. Ayrıca sayemizde iki düşman lobi kardeş oldu nerdeyse.bu bile şu anki ruh halinizin en belirgin göstergesi.
Beyler madem korkmuyorsunuz, o zaman iftira atmayın. Size cevabı sonuçlar açıklanınca vereceğiz, merak etmeyin. Ayrıca sayemizde iki düşman lobi kardeş oldu nerdeyse.bu bile şu anki ruh halinizin en belirgin göstergesi.
Resmen FBJK kardeşler gibiler değil mi şu an![]()
Tekrarlayalım, Monitor lizard, Komodo dragon vs. farketmez, sonuç nettir.ley:
https://www.youtube.com/watch?v=74upTteO-AI