Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman iyi bir çalışma yapmıştıkdevamı gelmedi
Vay arkadaş. Daha evet hayır demeden adamlar havada kapıyorsunuz. Sonrada Bal Porsuğu cool takılıyor moduna giriyorsunuz.Bal Porsuğu lobisi üyeleri Mustafa Özbaş kardeşimiz lobimize katılmıştır. Onu da diğer arkadaşları koruduğunuz ve kolladığınız gibi koruyup, kollayınız ve pusuda bekleyen düşman lobilere karşı gözetiniz.
Vay arkadaş. Daha evet hayır demeden adamlar havada kapıyorsunuz. Sonrada Bal Porsuğu cool takılıyor moduna giriyorsunuz.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Bazı çevreler lobi tercihimden rahatsızVay arkadaş. Daha evet hayır demeden adamlar havada kapıyorsunuz. Sonrada Bal Porsuğu cool takılıyor moduna giriyorsunuz.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Tahminlere başlayalım mı o zaman?
Vay arkadaş. Daha evet hayır demeden adamlar havada kapıyorsunuz. Sonrada Bal Porsuğu cool takılıyor moduna giriyorsunuz.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Benim teknik olarak yapabileceğim bir şey yok ama ilgililere iletmesi bendenBiri benim
Sen onu bırak da az evvel Murat' ın facebooktan yazıp iletmemi istediği mesajı kopyalıyorum, teknik ekip olarak bir çare bulmanı bekliyoruz
"abi slm iyi akşamlar , 2 gündür foruma giremiyorum abi bazen anında bazende 1-2dk içinde forumdan atıyor , maalesef sorun çözülemedi iş bu mesajı okuduğunda forumada benim adıma yazıver ilgililere sana zahmet .""
Daha önce onu 30 kullanıcıyada ayarladık.Ama hesaplıyormuş gibi gözüksede bir yerden sonra çalışmıyor maalesef.Beyler şimdi lobi goygoyunu bir kenara bırakacak olursak. Program üzerinde Ali Özer ile bayağı çalıştık 1-2 saattir. Ama maalesef çözemediğimiz bir sorun oldu.
Programa 29 katılımcı ve 29 şarkı girişini sağladık ancak excel tablosunda bu yeni 5 katılımcı için sütun eklemek gerekiyordu, bunu yaptığımızda maalesef puanların hesaplandığı ve makro olan hücreler sağa kaydığı için program hata verdi. Ancak uğraşırken anladık ki programı istediğimiz sayıda katılımcı için düzenlemek mümkün ama bunun için üzerinde baya uğraşmak ve biraz vakit gerektiriyor. Belki bunu teknik ekipten birisi çözebilir, tabi bunun için bu gece geç.
Tuncay bir şekilde puan girişini halletmiş. Hakkımızda hayırlısı![]()
Yanlış tercihler hayatı tecrübe etmemize yarar. Maalesef tercihiniz tecrübeden öteye geçmez.Bazı çevreler lobi tercihimden rahatsız![]()
Şike yapmasını en iyi biz biliriz biz.@Emrah Yıldırım yok ya meydanı boş buldular![]()
Şike yapmasını en iyi biz biliriz biz.
Yanlış tercihler hayatı tecrübe etmemize yarar. Maalesef tercihiniz tecrübeden öteye geçmez.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Benim teknik olarak yapabileceğim bir şey yok ama ilgililere iletmesi benden![]()
Bilmez miyizŞike yapmasını en iyi biz biliriz biz.