51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav onu bunu boşverin de benim efsane bir younum vardı ; Cityville. Bayağı ilerletmiştim.
Ama geçen bir mesaj geldi facebooktan , Cityville kapanıyormuş. Hediye,nakit vs varsa istediğin oyuna nakledelim diyorlar.
hadi dedim bir oyun bulayım da oraya gitsin hepsi. Farmville 2 de karar kıldım. Derken başladım oyuna.
Ben facebook oyunlarını hilesiz oynamam aga :D Hile buldum bir tane süper bir hile. Herşey beleş.
Birkaç saat öncesine kadar süperdi herşeyi hallettim. Ama az önce nolduysa hata vermeye başladı. Feyçiler tespit mi etti nedir hata verip duruyor :D

SON 4 kisi kaldi beyler onlarda gonderirse iyi olur :D

Hay arkadaş son zamanlarda en başarılı olduğum şey yarışmayı kaçırmak. Keyifli vakitler dileyeyim tekrardan.

İçinde halk geçiyorsa seve seve:)

Bal Porsuğu lobisi üyeleri Mustafa Özbaş kardeşimiz lobimize katılmıştır. Onu da diğer arkadaşları koruduğunuz ve kolladığınız gibi koruyup, kollayınız ve pusuda bekleyen düşman lobilere karşı gözetiniz.

Bal Porsuğu lobisi üyeleri Mustafa Özbaş kardeşimiz lobimize katılmıştır. Onu da diğer arkadaşları koruduğunuz ve kolladığınız gibi koruyup, kollayınız ve pusuda bekleyen düşman lobilere karşı gözetiniz.
Teşekkür ederim saygılar ve sevgiler bütün lobidaşlara.

Bir bağımsızı daha kaybettik. Neyse ki kardeş lobimize gitti. Kendisine başarılar diliyoruz.

Onlar kim söyle rencide edelim :D

Biri benim :)

Sen onu bırak da az evvel Murat' ın facebooktan yazıp iletmemi istediği mesajı kopyalıyorum, teknik ekip olarak bir çare bulmanı bekliyoruz :)

"abi slm iyi akşamlar , 2 gündür foruma giremiyorum abi bazen anında bazende 1-2dk içinde forumdan atıyor , maalesef sorun çözülemedi iş bu mesajı okuduğunda forumada benim adıma yazıver ilgililere sana zahmet .""

Gönderdim çok güzel şarkılar var bayağı zorlandım açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt