- 27 Aralık 2008
- 21.943
- 1.427
- 1.813
He bal porsuğu tertemiz zemzemle yıkanmış çünki![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He bal porsuğu tertemiz zemzemle yıkanmış çünki![]()
Porsuk abimiz aç kalmis sanirsam ,civci bildircin ordek gidiyor...Onu kazanan arkadaşımız da bir emek verdi neticede. Kalkıp onun emeklerini zayi etmeyiz. Siz onu bırakın da, bu akşam içinizden çıkacak lobinin bıldırcın lobisi mi, civciv lobisi mi yoksa pekin ördeği lobisi mi olacağı konusunda kafa yorun![]()
Biz bağımsızların şansı az gibi duruyor,sürpriz arıycaz artık![]()
Biri benim yaşasın bağlantısızlar.Bir gece ansızın;
1.Bağımsız
2.Bağımsız
3.Bağımsız
...
Zaten 3 kişi filan kaldık sanırım :asd22:
Listede Emrah adminimizi göremedim abi, emekleri büyük![]()
Vay be ne güzel logoymuş. Kim yaptı onuley:
İkidir doksana takıyorsun dikkat ediyorum daOnu kazanan arkadaşımız da bir emek verdi neticede. Kalkıp onun emeklerini zayi etmeyiz. Siz onu bırakın da, bu akşam içinizden çıkacak lobinin bıldırcın lobisi mi, civciv lobisi mi yoksa pekin ördeği lobisi mi olacağı konusunda kafa yorun![]()
Ozan abi üyelik başvuru formlarını nereden temin ediyoruz?Sevdiğimiz bir ağabeyimiz var. Bir zamanlar tarafsız bir yarışmacı idi. Sağ olsun çok güzel bir logo tasarladı. Adının baş harfi Ahmet![]()
Ozan abi üyelik başvuru formlarını nereden temin ediyoruz?![]()
Katılmak istiyorsan dahil ederiz seni de, bizde bürokrasi yok. Halkın lobisiyiz![]()
İçinde halk geçiyorsa seve seveKatılmak istiyorsan dahil ederiz seni de, bizde bürokrasi yok. Halkın lobisiyiz![]()
Abi sen bile inanamadın ve yanına kocaman bir gülücük koydun değil mi?
Önemli olan bir gruba değil bir duruşa sahip olmaktır yaşasın tam bağımsız deliler![]()
Sen Penguen Lobisi kurmamış mıydın yav, ne oldu o?![]()