51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları Trabzonspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Carlos, Bu sene "UEFA Avrupa Ligi'ne gideriz. Bir sonraki sene de UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gideriz" dedi.

Birden bu haberi anımsadım... :oley:

Ulan :D :D

Eray Öztürk dışında kimse sizin üyeniz değildi. Eray abiyi de ben üye yapmıştım zaten. Diğer tüm isimler bağımsızlardan oluşuyor. Lütfen iftira atmayın ve ağlayacaksanız oynamayalım.

Senin lobi 2. Güneşspor vakası olur ya neyse... Hayırlı olsun bakalım :asd22:

Ulan :D :D

Eray Öztürk dışında kimse sizin üyeniz değildi. Eray abiyi de ben üye yapmıştım zaten. Diğer tüm isimler bağımsızlardan oluşuyor. Lütfen iftira atmayın ve ağlayacaksanız oynamayalım.

Can Uz kardeşimizi sen gönderdin. Geri dönmesini umuyorum lobimize. Sen gittin ya lobimiz şampiyonluga doyacak gibi geliyor ex başgan.:D Yinede hayirli olsun lobin.:hat:

Bal Porsuğu Lobisi olarak bu seçimde sandıkların yüzde 100'üne hakim olmak gayesi ile müşahitlerimizi yerleştirmiş durumdayız.
Trafoya "KEDİ" veya "EJDER" girme olasılığına karşı önlemler alınmış vaziyette.

YAŞANACAK BİR EUROVISION İÇİN BAL PORSUĞU LOBİSİ

Beyler Komodo Ejderleri ne benim ne de başka birinin şahsi lobisi değil. Üye olan herkes eşittir. Kendi lobilerinizle katıştırmayın bizi.

Adamlar sahne - replik yarışmasını bile yazmışlar yav, yazık :D

Onu kazanan arkadaşımız da bir emek verdi neticede. Kalkıp onun emeklerini zayi etmeyiz. Siz onu bırakın da, bu akşam içinizden çıkacak lobinin bıldırcın lobisi mi, civciv lobisi mi yoksa pekin ördeği lobisi mi olacağı konusunda kafa yorun :D

Beyler şimdi lobi goygoyunu bir kenara bırakacak olursak. Program üzerinde Ali Özer ile bayağı çalıştık 1-2 saattir. Ama maalesef çözemediğimiz bir sorun oldu.

Programa 29 katılımcı ve 29 şarkı girişini sağladık ancak excel tablosunda bu yeni 5 katılımcı için sütun eklemek gerekiyordu, bunu yaptığımızda maalesef puanların hesaplandığı ve makro olan hücreler sağa kaydığı için program hata verdi. Ancak uğraşırken anladık ki programı istediğimiz sayıda katılımcı için düzenlemek mümkün ama bunun için üzerinde baya uğraşmak ve biraz vakit gerektiriyor. Belki bunu teknik ekipten birisi çözebilir, tabi bunun için bu gece geç.

Tuncay bir şekilde puan girişini halletmiş. Hakkımızda hayırlısı :)
Eyvahlar olsun :D

Biz bağımsızların şansı az gibi duruyor,sürpriz arıycaz artık:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt