- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
He bal porsuğu tertemiz zemzemle yıkanmış çünki![]()
Abi seni seviyoruz yaa.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He bal porsuğu tertemiz zemzemle yıkanmış çünki![]()
Ulan![]()
Eray Öztürk dışında kimse sizin üyeniz değildi. Eray abiyi de ben üye yapmıştım zaten. Diğer tüm isimler bağımsızlardan oluşuyor. Lütfen iftira atmayın ve ağlayacaksanız oynamayalım.
Ulan![]()
Eray Öztürk dışında kimse sizin üyeniz değildi. Eray abiyi de ben üye yapmıştım zaten. Diğer tüm isimler bağımsızlardan oluşuyor. Lütfen iftira atmayın ve ağlayacaksanız oynamayalım.
Senin lobi 2. Güneşspor vakası olur ya neyse... Hayırlı olsun bakalım :asd22:
Bu dili sevmedim yavHocam seniinle omuz omuza olmak isterim. Bekleriz!
Bu dili sevmedim yav![]()
Senin lobi 2. Güneşspor vakası olur ya neyse... Hayırlı olsun bakalım :asd22:
Adamlar sahne - replik yarışmasını bile yazmışlar yav, yazık![]()
Eyvahlar olsunBeyler şimdi lobi goygoyunu bir kenara bırakacak olursak. Program üzerinde Ali Özer ile bayağı çalıştık 1-2 saattir. Ama maalesef çözemediğimiz bir sorun oldu.
Programa 29 katılımcı ve 29 şarkı girişini sağladık ancak excel tablosunda bu yeni 5 katılımcı için sütun eklemek gerekiyordu, bunu yaptığımızda maalesef puanların hesaplandığı ve makro olan hücreler sağa kaydığı için program hata verdi. Ancak uğraşırken anladık ki programı istediğimiz sayıda katılımcı için düzenlemek mümkün ama bunun için üzerinde baya uğraşmak ve biraz vakit gerektiriyor. Belki bunu teknik ekipten birisi çözebilir, tabi bunun için bu gece geç.
Tuncay bir şekilde puan girişini halletmiş. Hakkımızda hayırlısı![]()
Lobi lafla olmaz böyle olur... :asd22: