51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bal Porsuğu lobisi üyeleri Mustafa Özbaş kardeşimiz lobimize katılmıştır. Onu da diğer arkadaşları koruduğunuz ve kolladığınız gibi koruyup, kollayınız ve pusuda bekleyen düşman lobilere karşı gözetiniz.
Vay arkadaş. Daha evet hayır demeden adamlar havada kapıyorsunuz. Sonrada Bal Porsuğu cool takılıyor moduna giriyorsunuz.

GT-I9300 Tapatalk

O değilde , ne zaman acıklanacak sonuçlar :asd:

Beyler puanlari isliyorum suanda isledikten sonra kimin gonderip gondermedigi ortaya cikacak o zaman yazarim :D :D

Tahminlere başlayalım mı o zaman?

edit: Halen göndermeyen varmış. Kim onlar ifşa edelim lütfen.

Vay arkadaş. Daha evet hayır demeden adamlar havada kapıyorsunuz. Sonrada Bal Porsuğu cool takılıyor moduna giriyorsunuz.

GT-I9300 Tapatalk

Bu zamana kadar yarışmalarda bağımsız kalmış bir kardeşimiz Bal Porsuğu lobisine katılmak istemişse zaten durumumuzu görmüş ve değerlendirmiştir. Ne olduğumuz en başından beri bellidir. Bizimkisi bir kardeşlik. Kedi lobisi ve evlatlığı Ejder lobisi mensupları düşünsün bundan gayrısını :D

Son düzenleme:
Biri benim :)

Sen onu bırak da az evvel Murat' ın facebooktan yazıp iletmemi istediği mesajı kopyalıyorum, teknik ekip olarak bir çare bulmanı bekliyoruz :)

"abi slm iyi akşamlar , 2 gündür foruma giremiyorum abi bazen anında bazende 1-2dk içinde forumdan atıyor , maalesef sorun çözülemedi iş bu mesajı okuduğunda forumada benim adıma yazıver ilgililere sana zahmet .""
Benim teknik olarak yapabileceğim bir şey yok ama ilgililere iletmesi benden :)

Beyler şimdi lobi goygoyunu bir kenara bırakacak olursak. Program üzerinde Ali Özer ile bayağı çalıştık 1-2 saattir. Ama maalesef çözemediğimiz bir sorun oldu.

Programa 29 katılımcı ve 29 şarkı girişini sağladık ancak excel tablosunda bu yeni 5 katılımcı için sütun eklemek gerekiyordu, bunu yaptığımızda maalesef puanların hesaplandığı ve makro olan hücreler sağa kaydığı için program hata verdi. Ancak uğraşırken anladık ki programı istediğimiz sayıda katılımcı için düzenlemek mümkün ama bunun için üzerinde baya uğraşmak ve biraz vakit gerektiriyor. Belki bunu teknik ekipten birisi çözebilir, tabi bunun için bu gece geç.

Tuncay bir şekilde puan girişini halletmiş. Hakkımızda hayırlısı :)
Daha önce onu 30 kullanıcıyada ayarladık.Ama hesaplıyormuş gibi gözüksede bir yerden sonra çalışmıyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt