- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Alt metin okuması: Militanın kralı benim, tetikçinin hası sensin zaten Mehmet, koyver gitsin.Bizim militana ihtiyacımız yok, böyle az ama öz kişiyle yolumuza devam edelim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt metin okuması: Militanın kralı benim, tetikçinin hası sensin zaten Mehmet, koyver gitsin.Bizim militana ihtiyacımız yok, böyle az ama öz kişiyle yolumuza devam edelim![]()
Bu yarışma ile birlikte ekleyeceğim önceki yarışmayıda iki iş olmasın şimdi@Emrah Yıldırım bizim tag ve puanlar ne zaman eklenecek?
Ahahaahah senin mi?![]()
Alt metin okuması: Militanın kralı benim, tetikçinin hası sensin zaten Mehmet, koyver gitsin.
THERION - The Rise of Sodom and Gomorrah / Alpay Asma
Rammstein - Sonne / Can UZ
Steppenwolf - Born To Be Wild / Erman Türker
The Beatles - I've Just Seen a Face / Barış Savaş
Maalesef evet.
OlabilemezDegil abi. Senin Rolling Stones olabilir miley:
Şampiyon bile belliymiş Tuncay'ın yalancısıyımHerkes oylarını gönderdi mi ya
Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh SonOlabilemez![]()
Ya beyler sonuçlar bugün mü açıklanacak yarın mı ? Ona göre yatıcam ??
Ohhh iyi olmuş o zaman, inşallah o 4 puanla kaybedersinley:
Sen yarıştın mı Yasin yoksa yancı mısın![]()
Çok sevinirim Vasfi Vural kardeşim şampiyon olursaVasfi'nin ilk şampiyonluğu hayırlı olsun diyelim![]()
Bu yarışma ile birlikte ekleyeceğim önceki yarışmayıda iki iş olmasın şimdiama tag eklemem için önce tag belirtmen lazım bana hocam.Bir de avatar ödülünü kullanmak istiyorsan avatarının 175x175 boyutunda ki halini gönder bana