51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Tolga Aybakan epeydir yarışma düzenlemiyorsunuz. Çok pis kıl olmaya başladım haberin olsun. :D tek şampiyonluğumu seninle kazandım. İkinci bir şampiyonluk neden olmasın?

O lobiyle zor be 1.olman:D Gel kedilerden özür dile ben yaptim siz yapmayin de. Seni affedelim. Lanet üstünden gitsin ex başgan:D

O lobiyle zor be 1.olman:D Gel kedilerden özür dile ben yaptim siz yapmayin de. Seni affedelim. Lanet üstünden gitsin ex başgan:D

Barış daha çiçeği burnunda şampiyonsun diye kalbini kırmak istemiyorum ama bi daha bu tarz bir mesajına denk gelirsem kelleni beyzbol sopası ile uçuracağım.

Yavaş yavaş toplanalım.

Yarışma olacak gibi bir hava var.

Kediler yarışma isterse Tuncay ya da Tolga yapar, Porsuklar isterse Emrah yapar.

Komodin Ejderleri isterse kim yapar bilmem :D

ben hicbir eurovision yarismasina karsi degilim, hergün olsa hergün katilirim

Her ne kadar rakip lobiden de olsa bu akşam Tolga bir güzellik yapar bence :asd:

Abi senin sözünü ciddiye alıp yapmıyorlar yalnız.

Geçen 15 gün yarışma olmasın dedin, hakikaten de olmadı.

Bu şekilde kimseden puan almayı bekleme :D

Asosyal oldum oğlum, yarışma düzenlenecek de kaçıracağım diye, her gün yarışma mı olur? :)

Genç olacaksınız, bahar geldi, çıkın dışarı, gezin :D

Asosyal oldum oğlum, yarışma düzenlenecek de kaçıracağım diye, her gün yarışma mı olur? :)

Genç olacaksınız, bahar geldi, çıkın dışarı, gezin :D

Ben sürekli cepten takip ediyorum. :oley:

12 verenlere mentionla teşekkür edememek hariç bir eksikliğini görmedim. Tavsiye ederim :asd22:

Öne çıkanlarda bi tek benim lobim yok diğer ikisi yarışmaya katılmıyor artık saymadım. :D

₪tapa

Geri
Üst Alt