- 13 Temmuz 2011
- 9.041
- 5
- 1.023
Komidin ejderlerini kim kurdu , neden komidin ejderi manası ne
ley::asd22:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size artık 2 hafta yarışma yok![]()
![]()
Size artık 2 hafta yarışma yok![]()
![]()
@B. Arda Aycan Abi şu gordion'a giderken, benzinlikte ki Vatanbilgisayar duruyor mu?
En son baktığımda duruyordu, çok olmadı, n' apacaksın ki Vatan' da, en kazık teknomarket Vatan.
Anakart ve işlemci alacağım, yarın gordion'a gitmeyi düşünüyorum'da hazır oraya kadar gelmişken oradan alayım dedim.
@B. Arda Aycan Abi birde gordion'da beymen ve damat varmıydı ? Veya oralarda önerebileceğin takım elbise alınabilecek yer tavsiye edebilir misin?
Damat yok sanırım, Beymen Business var. Ne arayacaksın, git Network' ten al.
Gordion'da var mı o ? Bir de ayıptır sorması fiyat aralığı nedir?
Gordion' da Network var. Fiyatları normalden biraz daha pahalıdır, ama daha uzun süre giyersin. Baksana web sitelerinden varsa indirim falan yazıyordur.
Beyaz Türk normali mi ? Yoksa halk normali mi ?
Tamam tamam kızmasağol abi teşekkürler.
Network pahalıdır ama kalitelidir, kaç senelik takımlarım var hala giyiyorum. Rica ederim
![]()
B. Arda Aycan = Tüsiad kadar beyaz türk bir abi.
@B. Arda Aycan Abi şu gordion'a giderken, benzinlikte ki Vatanbilgisayar duruyor mu?
@B. Arda Aycan Abi birde gordion'da beymen ve damat var mıydı ? Veya oralarda önerebileceğin takım elbise alınabilecek yer tavsiye edebilir misin?