Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Yalnız lobicilik insanı yozlaştırıyor, Ömer'de bunun kanlı canlı kanıtı... Tam before&after'lık mesaj![]()
Yalnız Ozan Abi mi daha beyaz yoksa Arda abi mi karar veremedim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız lobicilik insanı yozlaştırıyor, Ömer'de bunun kanlı canlı kanıtı... Tam before&after'lık mesaj![]()
Yalnız Ozan Abi mi daha beyaz yoksa Arda abi mi karar veremedim![]()
Yalnız Ozan Abi mi daha beyaz yoksa Arda abi mi karar veremedim![]()
Ozan izmir tulumu beyaz Türk'ü olduğunu iddia etti geçenlerde... Şahsi fikrim; bu konuda kimsenin Arda abi ile yarışamayacağı yönünde.
Neymiş bu "Beyaz Türk" bir tanımlayın bakayım hele![]()
Öncelikle öğrenci olmadığı halde Çankaya'da oturur![]()
Ben değilim demek ki, Yaşamkentte oturuyorum ben![]()
Orada bahsettiğim hatta.. Ayrıca Yaşamkent ve Çayyolu, Beyaz Türklerin, Çankaya merkez semtlerinin avam işgaline uğradığı düşünüp kaçtığı yerlerdir![]()
Peki, ee başka?![]()
Asgari ücret hesabını şarap üzerinden yapar![]()
@Mehmet Arslaner bu işin sonunda sen de Beyaz Türk çıkacaksın, hadi bakalım![]()
Bir de Network giyerler![]()
Real maçı başladı dostum ronaldo yu izlemek çok eğlenceli adam harbi oynuyorTuncay Real maçını bekliyorsun anladık.
Yalnız maç başlayınca öylece susup izleyeceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun :asd22:
Gör bu konuyu. Halk yarışma istiyor.
Real maçı başladı dostum ronaldo yu izlemek çok eğlenceli adam harbi oynuyor![]()
Orada bahsettiğim hatta.. Ayrıca Yaşamkent ve Çayyolu, Beyaz Türklerin, Çankaya merkez semtlerinin avam işgaline uğradığı düşünüp kaçtığı yerlerdir![]()