51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Bu arada Can Uz 'un adını verip reklamını yapmak istediğim lobiye dünden bu yana gönderdiği mesajlarla göz kırptığı da dikkatinizden kaçmamıştır sanırım :)

Bizim lobimizde başkan kavramı yok. Lobimize zarar veren kurucu üyelerimizden Aslan dahi olsa lobi kalıcı kişiler gidicidir felsefesi geçerlidir. Hepimiz için geçerli kural budur.

Objektif yorumuma lütfen saygı gösteriniz.

Göz kırpacak olsam başvururum o lobiye dahil olurum.

Kedi Lobisinin tecrübesini yaşamış, sizin kurucu üyenizin anti demokratik tavrına bizzat şahit olmuş bir bağımsız yarışmacı olarak bu tespitlerim son derece yerindedir.

Alpay senin gibi bilim emekçisinin, monşerler lobisinde olması da büyük ironi.

Bal Porsukları-Kol kırılır yen içinde kalır + monşer = Galatasaray

Kedi Lobisi- Yerel başarılar / şampiyonluk sayısına göre üye seçimi, sürekli bir bölünme ve kaos = Fenerbahçe

Komodo Ejderleri = Halkın takımı söylemleri ile kurulma, yakında duruş falan da dersiniz siz = Beşiktaş

:D

Ben burada da Galatasaray'ıma en yakını seçtim. Yol yakınken vazgeçin bu sevdadan. :D

Son düzenleme:
Gerçek neyse onu söylemiş adam. Benim dünden beri başkanlıkla ilgili tek yazım yok. Ama arkadaşlar ısrarla başkan Aslan diyerek hedef gösteriyor. Biz başkanlık
sistemi ile yönetilmiyoruz.

İsabet olur sen başkanlık işini beceremiyorsun zaten :D

Bu Komodin Ejderleri lobiciği en fazla 3 yarışma sonra tarihe karışır :)

Lobimize nifak sokmaya çalışanlara cevabı puan tablosuyla vereceğiz.

Evet lobileri de tanımış olduk Alpay ve Can'a teşekkürler tanıtım için. Alpay benzetmeleri insanın kararını etkiliyor Galatasaray, Fener diyerek :D

Bu gece yarışma olacağını sanmıyorum :)

Geri
Üst Alt