51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Bal Porsukları-Kol kırılır yen içinde kalır + monşer = Galatasaray

Kedi Lobisi- Yerel başarılar / şampiyonluk sayısına göre üye seçimi, sürekli bir bölünme ve kaos = Fenerbahçe

Komodo Ejderleri = Halkın takımı söylemleri ile kurulma, yakında duruş falan da dersiniz siz = Beşiktaş

:D

Ben burada da Galatasaray'ıma en yakını seçtim. Yol yakınken vazgeçin bu sevdadan. :D

Bunlar boş laflar, ESC' nin en başarılı lobisi biziz, basit bir mantıkla demek ki Galatasaray da biziz :D

Tuna Köse maçtan önce ya da sonra açıklarsın. Ayrıca yarınki maç o kadar da önemli bir maç değil. Yarışmacılar her türlü toplanır. Alacağın sayısız laykları düşün. :)

Yarın maç var ve bu gece yarışmacı potansiyeline ulaşabilir miyiz onu düşünüyorum yoksa yönetmekte sıkıntı yok.
Dün de aynı kaygıları Tuncay yaşıyordu dolar mı acaba falan diye :) Dedim aç bak en fazla bir saate dolar derken 15 dakikada doldu bir de baskı yedi yarışmacı sayısını arttır diye :D Yav bu forumda ESC yarışması yapmaya korkmayın. Hergün yapın hergün dolar merak etmeyin :D

Komodo Ejderleri Lobisi' nin misyon ve vizyonları tüzükle garanti altına alınmıştır. Diğer lobiler gibi kabile düzeni ile yönetilmiyor.

Tüzüğümüzün birinci ve hasıl olan maddesi de diğer lobileri başarıları ile alaşağı etmektir.

İşte bu ahval içerisindeki Kedi ve Bal Porsukları Lobilerini, kendilerine çizdikleri yoldan def etmek güzide amaçlarımızdandır.

Bunlar boş laflar, ESC' nin en başarılı lobisi biziz, basit bir mantıkla demek ki Galatasaray da biziz :D

7 şampiyonlukla lobi kurucusu olursan tabi ki şampiyonluk sayısında lider olursunuz.

Ama şu var. Fenerbahçe'de şampiyonluk sayısında çok önde idi geçmişte, ama Galatasaray son 20 senede yaptığı atak ile geçti. Yani maziye karışıyorsunuz az kaldı. :D

7 şampiyonlukla lobi kurucusu olursan tabi ki şampiyonluk sayısında lider olursunuz.

Ama şu var. Fenerbahçe'de şampiyonluk sayısında çok önde idi geçmişte, ama Galatasaray son 20 senede yaptığı atak ile geçti. Yani maziye karışıyorsunuz az kaldı. :D

Beni çıkar gene öndeyizdir diye düşünüyorum :D

Tamam şarkılarınızı hazır edin siz açıyorum konuyu

Arda ağabey fetret devrine girdi daha da çıkamaz :D Ben yarışmalara katılmaya başladığımdan beri onca yarışmada 1 şampiyonluk kazandı :D

Komodo Ejderleri Lobisi' nin misyon ve vizyonları tüzükle garanti altına alınmıştır. Diğer lobiler gibi kabile düzeni ile yönetilmiyor.

Tüzüğümüzün birinci ve hasıl olan maddesi de diğer lobileri başarıları ile alaşağı etmektir.

İşte bu ahval içerisindeki Kedi ve Bal Porsukları Lobilerini, kendilerine çizdikleri yoldan def etmek güzide amaçlarımızdandır.

Abi festival gibi bir adamsın. Katılmak istiyorum. :) gereken cevabı gerektiği gibi vermişsin. Eline sağlık.

Geri
Üst Alt