Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.884
- 21.936
- 3.553
Yarın maç var ve bu gece yarışmacı potansiyeline ulaşabilir miyiz onu düşünüyorum yoksa yönetmekte sıkıntı yok.
22 dakikaya dolar konu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın maç var ve bu gece yarışmacı potansiyeline ulaşabilir miyiz onu düşünüyorum yoksa yönetmekte sıkıntı yok.
Bal Porsukları-Kol kırılır yen içinde kalır + monşer = Galatasaray
Kedi Lobisi- Yerel başarılar / şampiyonluk sayısına göre üye seçimi, sürekli bir bölünme ve kaos = Fenerbahçe
Komodo Ejderleri = Halkın takımı söylemleri ile kurulma, yakında duruş falan da dersiniz siz = Beşiktaş
Ben burada da Galatasaray'ıma en yakını seçtim. Yol yakınken vazgeçin bu sevdadan.![]()
İngiltere'de yaşayan renktaşlarım var mı... Bir iş ile ilgili birkaç sorum olacaktı da...![]()
Dün de aynı kaygıları Tuncay yaşıyordu dolar mı acaba falan diyeYarın maç var ve bu gece yarışmacı potansiyeline ulaşabilir miyiz onu düşünüyorum yoksa yönetmekte sıkıntı yok.
Bunlar boş laflar, ESC' nin en başarılı lobisi biziz, basit bir mantıkla demek ki Galatasaray da biziz![]()
Bunlar boş laflar, ESC' nin en başarılı lobisi biziz, basit bir mantıkla demek ki Galatasaray da biziz![]()
7 şampiyonlukla lobi kurucusu olursan tabi ki şampiyonluk sayısında lider olursunuz.
Ama şu var. Fenerbahçe'de şampiyonluk sayısında çok önde idi geçmişte, ama Galatasaray son 20 senede yaptığı atak ile geçti. Yani maziye karışıyorsunuz az kaldı.![]()
Nasılsın beyaz ağabey![]()
7 şampiyonlukla lobi kurucusu olursan tabi ki şampiyonluk sayısında lider olursunuz.
Ama şu var. Fenerbahçe'de şampiyonluk sayısında çok önde idi geçmişte, ama Galatasaray son 20 senede yaptığı atak ile geçti. Yani maziye karışıyorsunuz az kaldı.![]()
Komodo Ejderleri Lobisi' nin misyon ve vizyonları tüzükle garanti altına alınmıştır. Diğer lobiler gibi kabile düzeni ile yönetilmiyor.
Tüzüğümüzün birinci ve hasıl olan maddesi de diğer lobileri başarıları ile alaşağı etmektir.
İşte bu ahval içerisindeki Kedi ve Bal Porsukları Lobilerini, kendilerine çizdikleri yoldan def etmek güzide amaçlarımızdandır.
Beni çıkar gene öndeyizdir diye düşünüyorum![]()
Arda ağabey fetret devrine girdi daha da çıkamazBen yarışmalara katılmaya başladığımdan beri onca yarışmada 1 şampiyonluk kazandı
![]()
Ağabey afiyet olsun sen kesin götürüyorsun yoksa böyle bir hesap yapmazdın![]()
![]()