Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan Türkoğlu yeni ejderimiz hayırlı olsun.Biraz lobi çalışması yapayım bu işe de el atmayı düşünüyorum![]()
Yarışma bitmedi mi yav girmeye yüzüm yok baslığa yeter uplamayın![]()
Biraz lobi çalışması yapayım bu işe de el atmayı düşünüyorum![]()
Biraz lobi çalışması yapayım bu işe de el atmayı düşünüyorum![]()
Ömer üstteki abilerimin yorumlarına istinaden soruyorum ejder olan sakata gelmiyor değil miAslan Türkoğlu yeni ejderimiz hayırlı olsun.
Bu noktada bileğimi kesseler ejder kanı akar demem gerektiğinin farkındayım , ama lakin her türlü teklife de açığımGüray Bey. Birazdan Komodo Ejderleri Lobisi için üye kaydınızı Aslan Türkoğlu yapacak.
Bu arada önümüzdeki 5 sene içerisinde kendinizi nerede görüyorsunuz ve neden Komodo Ejderleri Lobisi?
Tavsiye için teşekkürler CanLobilerin bir faydası yok. Bağımsızlık en güzeli.
İlla bir lobiye girmek istiyorsan da bal porsuklarını seç derim.
Kedilerden ve komodo ejderlerinden fazla bir fayda göremezsin.
Önüne gelen lobi kurmasın arkadaş bu kedi lobisi bölünerek çoğalıyor herhalde.
Bakın porsuklara dimdik ayaktalar.
Önüne gelen lobi kurmasın arkadaş bu kedi lobisi bölünerek çoğalıyor herhalde.
Bakın porsuklara dimdik ayaktalar.
Tavsiye için teşekkürler Can![]()
Gözün doysunŞampiyona puan vermedigin için dimi.![]()
Bu arada @Can Uz 'un adını verip reklamını yapmak istediğim lobiye dünden bu yana gönderdiği mesajlarla göz kırptığı da dikkatinizden kaçmamıştır sanırım
Bizim lobimizde başkan kavramı yok. Lobimize zarar veren kurucu üyelerimizden Aslan dahi olsa lobi kalıcı kişiler gidicidir felsefesi geçerlidir. Hepimiz için geçerli kural budur.
Rica ederim.
Lobileri kısaca özetleyeyim ayrıca seçimin kolay olsun.
Kedi Lobisi: Dışarıdan hoş gözükür. Baktığın zaman birçok kez şampiyon olmuş başarı grafiği yüksek bir lobi. Ancak lobiye dahil olduğunda istisnalar dışında gelecek 1-2 puana şükreder hale düşersin. Lobide kaos pek bitmez. Ayrıca lobiden ayrılmaya karar verdiğinde önce kovarlar, sonra süründürürler.
Bal Porsukları Lobisi: Buradaki abilerimiz ve dostlarımız genellikle rock/metal tarzından hoşlansa da her türlü güzel müziğin hakkını verirler. İkili tartışmalardan uzak dururlar. Genellikle başarılı şarkılar buradan çıkar. Aralarında en seçilesi lobi olduğunu düşünmekteyim.
Komodo Ejderi Lobisi: Henüz daha dün kurulmuş bir lobi. Hatta diğer lobiler tarafından henüz o statüde bile kabul edilmiyorlar. Lobicik de diyebiliriz. İçerisinde son derece kıymetli arkadaşlarımız olmasına rağmen, en ufak eleştiriye tahammül edemeyen bir başkana sahipler. Aslan isimli bu dostumuzun kişisel hırsları uğruna bu lobiyi de heba etmesinin çok uzun sürmeyeceğini düşünmekteyim.