51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

@Tuncay Tum Emeklerin için teşekkürler güzel bir yarışma oldu.

Kürsüye biri şampiyon olmak üzere, iki kedi çıkardığımızdan mıdır nedir, lobi muhabbeti bıçak gibi kesilmiş...

Can Uz sana şarkını tespit edip puan vermeyeceğim ve sağda kalacaksın demiştim değil mi? :)

Şaka bir yana Aslan gitti kedi lobisi şampiyonluk yüzü gördü ahahahah :D Sen ne diyorsun bu işe kardeşim Aslan Türkoğlu :oley:

Kürsüye biri şampiyon olmak üzere, iki kedi çıkardığımızdan mıdır nedir, lobi muhabbeti bıçak gibi kesilmiş...

Daha yeni başlıyoruz Mehmet, ayak bağlarımızdan kurtulduk, sırada seni ve Ahmet Ağabey' i kürsüye sokmak var.

Bu arada Barış da adını Hall of Fame' e yazdırdı 2. şampiyonluk ile.

Şaka bir yana Aslan gitti kedi lobisi şampiyonluk yüzü gördü ahahahah :D Sen ne diyorsun bu işe kardeşim Aslan Türkoğlu :oley:
Arada şampiyon çıkarsınlar ki, tadı olsun yarışmanın :D Yoksa çekilmiyor :D Yine kürsü işgali hayalleri suya düştü sanırım 1000. yarışmada falan yaparlar. Ejderlerden bir şey olmayacak sanırım. Kedilere yaradı bu iş. Aslan'dan kurtuldular :D

Yav Teoman yarışmadan önce lobimize girdi bir kere, neyin tartışmasını yapıyorsunuz Ozan Tokgöz bey? Cidden anlam veremiyorum, bu çaresizlik içinde ki haliniz beni ziyadesiyle üzüyor.

Eurovision tarihi böyle şike görmemiştir!

Tuncay da bu işin içinde. İki lobidaşımızın puanlarını eksik hesaplaması, son puanları bir kedi lobisi mensubuna bırakması ve lobidaşımızla çekişen bir başka kesi lonisi mensubuna son anda 12 puan verilerek hem ikinci yapılması hem de lobidaşımızın son ana kadar duygularıyla oynanması...

@Aslan Türkoğlu , @Furkan KAN , @Eray Öztürk , @Erdi Güneş @İsmail ARIK ve diğerleri..Bugün doğduk ama büyüme zamanı artık. İnsaf yok, merhamet yok. Ezip geçmeliyiz.
Şu an susuyorsak vakur Ejder duruşumuzdandır. Gerekli incelemeleri bizzati yarın yapıp, gerekirse şike lobisini kınama bildirisi yayınlayacağım.

GT-I9300 Tapatalk

Daha yeni başlıyoruz Mehmet, ayak bağlarımızdan kurtulduk, sırada seni ve Ahmet Ağabey' i kürsüye sokmak var.Bu arada Barış da adını Hall of Fame' e yazdırdı 2. şampiyonluk ile.
Biz şampiyon yaparız Mehmet'i sen 3300 yarışmadır aynı şeyi söylüyorsun yapamadın ağabey. Biz hallederiz sıkmayın canınızı :D

Mevcut uygulamalar gereği Teoman Bey'in kediliği önümüzdeki yarışma başlıyor. Daha önce bu hususları karar bağlamıştık. Manipülasyon yapmazsanız sevinirim Arda ağabey. Saygılar.

yarışma açılmadan Mehmet Arslaner kedi lobisine hoşgeldin yazmıştı bulup alıntılayamadım ama ben hayır demeyince evet olarak algılayıp eklemiş beni lobiye. Bu kabul olmuyor mu renktaş .

Geri
Üst Alt