51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Arada şampiyon çıkarsınlar ki, tadı olsun yarışmanın :D Yoksa çekilmiyor :D Yine kürsü işgali hayalleri suya düştü sanırım 1000. yarışmada falan yaparlar. Ejderlerden bir şey olmayacak sanırım. Kedilere yaradı bu iş. Aslan'dan kurtuldular :D
Aynen Aslan'dan kurtulmaları yanlarına kar kaldı :D

Eurovision tarihi böyle şike görmemiştir!Tuncay da bu işin içinde. İki lobidaşımızın puanlarını eksik hesaplaması, son puanları bir kedi lobisi mensubuna bırakması ve lobidaşımızla çekişen bir başka kesi lonisi mensubuna son anda 12 puan verilerek hem ikinci yapılması hem de lobidaşımızın son ana kadar duygularıyla oynanması...@Aslan Türkoğlu , @Furkan KAN , @Eray Öztürk , @Erdi Güneş @İsmail ARIK ve diğerleri..Bugün doğduk ama büyüme zamanı artık. İnsaf yok, merhamet yok. Ezip geçmeliyiz.
Kedi lobisinin ayak oyunlarına alışın derim. Bu daha ne ki, kazanamasalardı bu yarışmayı gece 4'de kayıt açtırmak sureti ile baskın yaparlardı.

yarışma açılmadan Mehmet Arslaner kedi lobisine hoşgeldin yazmıştı bulup alıntılayamadım ama ben hayır demeyince evet olarak algılayıp eklemiş beni lobiye. Bu kabul olmuyor mu renktaş .
Efendim daha önce iki kere benzer olay yaşandı; Arkadaşlar bir sonraki yarışmada o başlıkta beyan ettikleri lobinin üyesi sayıldılar. Misal Mustafa Özbaş bu yarışmayı kazanmış olsa idi. Bir porsuk galibiyeti sayılmayacaktı bu durum. Asaletin tasdiki gibi bir durum yani :D

kayanda yine ayarlamistir biseyler

yarışma açılmadan @Mehmet Arslaner kedi lobisine hoşgeldin yazmıştı bulup alıntılayamadım ama ben hayır demeyince evet olarak algılayıp eklemiş beni lobiye. Bu kabul olmuyor mu renktaş .

Doktor bey, olayı eksik anlatmışsınız. Hayır demeyince değil, beğeni verince ekledim.

Efendim daha önce iki kere benzer olay yaşandı; Arkadaşlar bir sonraki yarışmada o başlıkta beyan ettikleri lobinin üyesi sayıldılar. Misal Mustafa Özbaş bu yarışmayı kazanmış olsa idi. Bir porsuk galibiyeti sayılmayacaktı bu durum. Asaletin tasdiki gibi bir durum yani :D

G bendinin 6. fıkrasına bakarsanız, şarkılar açıklanmadan lobiye kayıt olunması halinde, bahsi geçen lobi'nin çatısı altında yarışmaya girildiğini açıkça görürsünüz.

Ben bilime inanırım. Beni böyle hurafelerle uyutamazsınız :D

Er ya da geç 12 puanı şarkımın yanına yapıştırmaktan kaçamayacağını bilmeni isterim abi.:hat:

Aman verdiğimizde de bir halt yapamıyorsun zaten :D

Doğrudur, ama bahsettiğim mesaj 2 hafta önce falan idi. Genel sohbet başlığında Cipsin zararlarını konuşurken davet etmişti.

Öncelikle şampiyon ve derece yapanlar olmak üzere tüm katılanları tebrik ederim.
Yarışma esnasında az önce aldığım işin detaylarını konuştuğumuz için yarışmaya bakamadım pek.

Emeği geçen herkese de teşekkür ederim :hat:

Geri
Üst Alt