51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Ben kimin olduğuna bakmadan çaktım 12'yi yine :D Vermeyenler utansın :D Zaten dili kesilecek çok Rock&Metal müzik seviyoruz diyen var. Seçimlerini hiç beğenmedim çoğunun.

Ağabey zaten bu yarışmada strateji yapmayan ender yarışmacılardan birisin. Queen gerçekten benim şarkım olabileceği tahmin edildiği için bu yerde bitirdi diye düşünüyorum.

Ayberk Çetin I Want to Break Free - Queen ilk 10'da yer almaması sence de skandal değil mi?

12 vermiştim ben de hatta ilk 3 te olacağı garanti tek şarkı demiştim hatta yasaklı olmaması bile beni şaşırtmıştı ama çok bilinen şarkılara puan vermek istemeyen insanlar olabilir saygı duymak lazım bence.

İkinci bir sorum. Neden sana ve Murat abiye en fazla ihtiyacım olduğu yarışmalarda ortadan kayboluyorsunuz? :D
Mod'lara bir soralım bunu : Foruma neden girilemiyor doğru dürüst ? Erman manilerime engel olmak için bir komplo mu hazırladı ?

Ejderler için mani yazanlari goruyorum , nerede bizim 2pac kardesimiz

Ben kimin olduğuna bakmadan çaktım 12'yi yine :D Vermeyenler utansın :D Zaten dili kesilecek çok Rock&Metal müzik seviyoruz diyen var. Seçimlerini hiç beğenmedim çoğunun.

Biz çok objektif puan veriyoruz birlikte. Kendimizi kutlarım.

Evet... Güldük, eğlendik ama İnsan İnsan ile Panpa arasında sadece 7 puan olması pek normal bir durum değil.

12 vermiştim ben de hatta ilk 3 te olacağı garanti tek şarkı demiştim hatta yasaklı olmaması bile beni şaşırtmıştı ama çok bilinen şarkılara puan vermek istemeyen insanlar olabilir saygı duymak lazım bence.

Alakası yok. Daha fazla bilinen bir Queen şarkısı ile şampiyon olmuştum. Sadece bu kez de benim olduğu tahmin edildi ve hakkı yendi şarkının. Sağlık olsun. Böyle düşünüp puan vermeyenlerin de canı sağ olsun.

Leningrad'ın bu kadar aşağılarda olması da enteresan.

Alakası yok. Daha fazla bilinen bir Queen şarkısı ile şampiyon olmuştum. Sadece bu kez de benim olduğu tahmin edildi ve hakkı yendi şarkının. Sağlık olsun. Böyle düşünüp puan vermeyenlerin de canı sağ olsun.
Sende her zaman Queen şarkısıyla katılıyorsun artık millet ezberledi onun şarkılarını :D :D

Geri
Üst Alt