- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Ayberk Çetin I Want to Break Free - Queen ilk 10'da yer almaması sence de skandal değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kimin olduğuna bakmadan çaktım 12'yi yineAyberk Çetin I Want to Break Free - Queen ilk 10'da yer almaması sence de skandal değil mi?
@Ayberk Çetin I Want to Break Free - Queen ilk 10'da yer almaması sence de skandal değil mi?
Ben kimin olduğuna bakmadan çaktım 12'yi yineVermeyenler utansın
Zaten dili kesilecek çok Rock&Metal müzik seviyoruz diyen var. Seçimlerini hiç beğenmedim çoğunun.
Skandalın daniskası hem de. Sen onla katıldıysan ve sonuç böyleyse kişisel hırsların tecavüzüne uğramış o klasik. Yazık.
@Ayberk Çetin I Want to Break Free - Queen ilk 10'da yer almaması sence de skandal değil mi?
Ayberk Çetin I Want to Break Free - Queen ilk 10'da yer almaması sence de skandal değil mi?
Ağabey zaten bu yarışmada strateji yapmayan ender yarışmacılardan birisin. Queen gerçekten benim şarkım olabileceği tahmin edildiği için bu yerde bitirdi diye düşünüyorum.
Mod'lara bir soralım bunu : Foruma neden girilemiyor doğru dürüst ? Erman manilerime engel olmak için bir komplo mu hazırladı ?İkinci bir sorum. Neden sana ve Murat abiye en fazla ihtiyacım olduğu yarışmalarda ortadan kayboluyorsunuz?![]()
Ağabey zaten bu yarışmada strateji yapmayan ender yarışmacılardan birisin. Queen gerçekten benim şarkım olabileceği tahmin edildiği için bu yerde bitirdi diye düşünüyorum.
Ben kimin olduğuna bakmadan çaktım 12'yi yineVermeyenler utansın
Zaten dili kesilecek çok Rock&Metal müzik seviyoruz diyen var. Seçimlerini hiç beğenmedim çoğunun.
Seni tebrik ediyorum CanBen o yüzden puan vermedim şahsen.
ley:
12 vermiştim ben de hatta ilk 3 te olacağı garanti tek şarkı demiştim hatta yasaklı olmaması bile beni şaşırtmıştı ama çok bilinen şarkılara puan vermek istemeyen insanlar olabilir saygı duymak lazım bence.
Sende her zaman Queen şarkısıyla katılıyorsun artık millet ezberledi onun şarkılarınıAlakası yok. Daha fazla bilinen bir Queen şarkısı ile şampiyon olmuştum. Sadece bu kez de benim olduğu tahmin edildi ve hakkı yendi şarkının. Sağlık olsun. Böyle düşünüp puan vermeyenlerin de canı sağ olsun.
Ağabey müzik zevkin haricinde 10 numara adamsınBen 1 puanı yeterli gördüm sana![]()
Ben 1 puanı yeterli gördüm sana![]()