51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Hastası olduğum 1 yerli 1 de yabancı grup var ama niyeyse pek tercih edilmiyor.

Onlarla katılan Aslan bile olsa acımam 12 puanı yapıştırırım.

@Hayri Cund yeni kurulmuş komodo ejderleri lobisi hakkında ne düşünüyorsun? Bir lobi seçme şansın olsaydı bu kedi mi, porsuk mu, yoksa komodo ejderleri mi olurdu?

ejderha lobisine girerdim b. ihtimal

Yok lan bu sefer 7. lik ile 10.luk arası dedim. :oley:

https://www.youtube.com/watch?v=v-Vy5u7nzq0

Ama güzel şarkıydı be yarışma formatına uygun olmasa da. Kıza aşık oldum resmen. :)

0/12

Şüphesiz ki bu şahsıma ve kutsal komodo ejderlerine yapılmış bir operasyondur. Ayberk ve Murat abi stratejiden uzak yarışmacılar. İşlerine gelmiyor tabi.
3 yarışmam oldu. 2 sinde açıkcası çerez şarkılarla katıldım. Son yarışmada iddalı sayılabilecek olmasa bile eurovisionluk parçayla girdim ve hemen sıralamada tırmanışa geçtim.

Anladım ki bu yarışmaya katılanlar, listede ki sıkı parçalara oy vermiyor. Nedeni de kazanmasından korkuyorlar. Kendilerini geçmesinden korkuyorlar. Böyle olunca da iyi parçalar güme gidiyor. Bende kızdığımdan son yarışmada bu şekilde puanlama yaptım. Ama hata ettiğimi kabul ettim ve bundan sonra stratejik puanlama yapmayacağım diye karar aldım

Mesela senin şarkı ve Alpay' ın şarkısı bu sebeple benden puan ya 1 aldı ya da hiç almadı. Ama bundan sonra dediğim gibi stratejik davranmak yok. Hakkı olan puanı alacak benden.

GT-I9300 Tapatalk

Oylama eğilimleri şöyle: 1. Bilinmiş gruplar, 2. Birinci olmasının istenmeyenlerin karşısında olanlar.

Özellikle BPL lobisi strateji konusunda pek mahir.

Dun forumca Tupac in kemiklerini sizlattiniz.

La Tupac size ne yapti ?

HTC One cihazımdan gönderildi

Gene ağlama duvarına çevirmişsiniz konuyu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler aranızda en fazla yarışmaya katılmış ejder benim herhalde. Şampiyonluk da yaşadım, sonunculuklar da elde ettim. Neyin ne olduğunu az çok bilirim. O yüzden size bazı tecrübelerimi aktarmak isterim. Özellikle yarışma sayısı bir elin parmağını geçmeyecek üyelerimiz bunları dikkate alsın.

1. Asla rap ve 200-300 milyon izlenmiş, özellikle de son yıllarda çıkmış hit şarkılarla yarışmaya katılmayın. Bu tip şarkıların en kralıyla bile katılsanız, en iyi ihtimal orta sıralarda yer alacaksınız. Bunu unutmayın.

2. Şarkı seçerken 70'ler, 80'ler olmadı 90'ların şarkısı olmasına özen gösterin. Eski şarkılar her zaman daha fazla iş görüyor. 51 yarışmalık şampiyonlar listesine bakarsanız, ne denli haklı olduğumu görürsünüz bu konuda.

3. Murat Kayanda Ayberk Çetin Ozan Tokgöz bu üçlüden biri bile yoksa eğer, rock şarkıyla katılmayın. Çünkü rocka gereken değeri gösteren en önemli yarışmacılar bunlar.

Şimdilik bu kadar. Bunları dikkate aldığınız takdirde önümüzdeki yarışmada şampiyon ejder çıkaracağımıza eminim.

@Ömer Tuğrul Yılmazer
@Eray ÖZTÜRK
@Tuncay Van
@Ismail ARIK
@Erdi Güneş
@Furkan KAN
@Atakan Arda
@Tevfik Aksoy

Beyler aranızda en fazla yarışmaya katılmış ejder benim herhalde. Şampiyonluk da yaşadım, sonunculuklar da elde ettim. Neyin ne olduğunu az çok bilirim. O yüzden size bazı tecrübelerimi aktarmak isterim. Özellikle yarışma sayısı bir elin parmağını geçmeyecek üyelerimiz bunları dikkate alsın.

1. Asla rap ve 200-300 milyon izlenmiş, özellikle de son yıllarda çıkmış hit şarkılarla yarışmaya katılmayın. Bu tip şarkıların en kralıyla bile katılsanız, en iyi ihtimal orta sıralarda yer alacaksınız. Bunu unutmayın.

2. Şarkı seçerken 70'ler, 80'ler olmadı 90'ların şarkısı olmasına özen gösterin. Eski şarkılar her zaman daha fazla iş görüyor. 51 yarışmalık şampiyonlar listesine bakarsanız, ne denli haklı olduğumu görürsünüz bu konuda.

3. Murat Kayanda Ayberk Çetin Ozan Tokgöz bu üçlüden biri bile yoksa eğer, rock şarkıyla katılmayın. Çünkü rocka gereken değeri gösteren en önemli yarışmacılar bunlar.

Şimdilik bu kadar. Bunları dikkate aldığınız takdirde önümüzdeki yarışmada şampiyon ejder çıkaracağımıza eminim.

@Ömer Tuğrul Yılmazer
@Eray ÖZTÜRK
@Tuncay Van
@Ismail ARIK
@Erdi Güneş
@Furkan KAN
@Atakan Arda
@Tevfik Aksoy
Bu ne lan böyle bir destan yazmışsın :)

1. Konuyu acin
2. Ipi ve plaketi hazirlayin

Alpay sende hergün yarışma istiyorsun başkan :) Dün istedin yaptık sonra kayboldun ortalıktan :D

Reis dünkü yarışmadan bir şey anlamadık yav oldu bittiye geldi.

Vaktin varsa şöyle 2 günlük bir 52.yarışma yakışır.

Rahat rahat dinleyip puanlayalım :)

Dün için özür dilerim. Sonradan girdik ve hepimiz de nal topladık zaten. :)

Tolga Aybakan epeydir yarışma düzenlemiyorsunuz. Çok pis kıl olmaya başladım haberin olsun. :D tek şampiyonluğumu seninle kazandım. İkinci bir şampiyonluk neden olmasın?

Geri
Üst Alt