Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund yeni kurulmuş komodo ejderleri lobisi hakkında ne düşünüyorsun? Bir lobi seçme şansın olsaydı bu kedi mi, porsuk mu, yoksa komodo ejderleri mi olurdu?
Yok lan bu sefer 7. lik ile 10.luk arası dedim.ley:
https://www.youtube.com/watch?v=v-Vy5u7nzq0
Ama güzel şarkıydı be yarışma formatına uygun olmasa da. Kıza aşık oldum resmen.![]()
ejderha lobisine girerdim b. ihtimal
0/12
Hastası olduğum 1 yerli 1 de yabancı grup var ama niyeyse pek tercih edilmiyor.
Onlarla katılan Aslan bile olsa acımam 12 puanı yapıştırırım.
3 yarışmam oldu. 2 sinde açıkcası çerez şarkılarla katıldım. Son yarışmada iddalı sayılabilecek olmasa bile eurovisionluk parçayla girdim ve hemen sıralamada tırmanışa geçtim.Şüphesiz ki bu şahsıma ve kutsal komodo ejderlerine yapılmış bir operasyondur. Ayberk ve Murat abi stratejiden uzak yarışmacılar. İşlerine gelmiyor tabi.
Bu ne lan böyle bir destan yazmışsınBeyler aranızda en fazla yarışmaya katılmış ejder benim herhalde. Şampiyonluk da yaşadım, sonunculuklar da elde ettim. Neyin ne olduğunu az çok bilirim. O yüzden size bazı tecrübelerimi aktarmak isterim. Özellikle yarışma sayısı bir elin parmağını geçmeyecek üyelerimiz bunları dikkate alsın.
1. Asla rap ve 200-300 milyon izlenmiş, özellikle de son yıllarda çıkmış hit şarkılarla yarışmaya katılmayın. Bu tip şarkıların en kralıyla bile katılsanız, en iyi ihtimal orta sıralarda yer alacaksınız. Bunu unutmayın.
2. Şarkı seçerken 70'ler, 80'ler olmadı 90'ların şarkısı olmasına özen gösterin. Eski şarkılar her zaman daha fazla iş görüyor. 51 yarışmalık şampiyonlar listesine bakarsanız, ne denli haklı olduğumu görürsünüz bu konuda.
3. Murat Kayanda Ayberk Çetin Ozan Tokgöz bu üçlüden biri bile yoksa eğer, rock şarkıyla katılmayın. Çünkü rocka gereken değeri gösteren en önemli yarışmacılar bunlar.
Şimdilik bu kadar. Bunları dikkate aldığınız takdirde önümüzdeki yarışmada şampiyon ejder çıkaracağımıza eminim.
@Ömer Tuğrul Yılmazer
@Eray ÖZTÜRK
@Tuncay Van
@Ismail ARIK
@Erdi Güneş
@Furkan KAN
@Atakan Arda
@Tevfik Aksoy
Alpay sende hergün yarışma istiyorsun başkanYarışma mı var yine?![]()
Alpay sende hergün yarışma istiyorsun başkanDün istedin yaptık sonra kayboldun ortalıktan
![]()