#52 Celil Yüksel

terimi biraz tanıyorsak eger sinan ömer selcuk bunların kolu bacagı kopana kadar oynatır

ozan demeyin ozanın neden oynadıgını hepmizi biliyoruz genc olmasıyla alakası yok

Lan neden a takima aldiniz bunu
Neden yav neden 50kisi sakat 90 kisi cezaliyken 1dk bile oynatmayacaksaniz neden a takimda hala bu arkadas.

1541873846184.webp

İzlediğim her maçta çok beğendim, A takımda denenmeyi en çok hakeden adam, umarım şans bulur.

Selcuk yerine oynasin ondan kötü olamaz acikcasi.

Selcuk zaten her türlü ikili mücadeleden kacan, hava toplarina sicramaya bile tenezzül etmeyen bir adam sonucta.

Valla Selçuk 'tan bu haliyle bişeyler bekleyeceğimize Celil çıksın oynasın takır takır top oynuyor çocuk

Aynı şekilde Sinan 'ın maç boyunca yapamadığı hücum aksiyonunu Yunus yaptı

Selçuk-Sinan ikilisi oynayacağına kesinlikle Yunus-Celil ikilisi oynasın ...

Selcuk yerine oynasin ondan kötü olamaz acikcasi.

Selcuk zaten her türlü ikili mücadeleden kacan, hava toplarina sicramaya bile tenezzül etmeyen bir adam sonucta.
Sinan 'da Selçuk 'un forvet oynayan versiyonuna dönüştü iyice

Eğer Eren hala iyileşmediyse çıksın Yunus oynasın forvette Sinan 'ı izleyeceğimize ...

Biraz daha top kullansaydı keşke.Daha çok yana al-ver yaptı.Eleştiri olarak demiyorum.Bir iki güzel uzun top atsa,şut çekse felan daha çok göz önüne çıkardı.

3 aydir selcuktan beklenen oyuna girdiginde yapamadigi herseyi yapti cocuk. Masallah nazar degmesin cocuklara

Konuşmak için erken Yunus u daha çok beğendim

Galatasaray Düşmanlarının .........

şu dönemde bir sürü cezalı ve sakat varken bu çocuk şans almalı 3 günde bir maç oynadığımız bir sezondayız üstelik lütfen celil ve yunus oynasın

çok erken soktu son saniyede alabilirdi. Neyse karşı rakip 10 kişi kaldı da gönül rahatlığıyla aldı. Ozan'ı da ben keşfettim ozanı ben büyük oyuncu yaptım diyebilmek için sürekli oynatıyor.

Biraz daha top kullansaydı keşke.Daha çok yana al-ver yaptı.Eleştiri olarak demiyorum.Bir iki güzel uzun top atsa,şut çekse felan daha çok göz önüne çıkardı.
oynadigi mevki'de oynaya oynaya büyürsün. Takimin kalbisin neticede.
Hazirlik döneminden beri begeniyorum Celili ama

Celil iyi oyuncu zayifta değil iki yıldır izliyorum şansı hakediyor ama çocuğun torpili yok maalesef

oynadigi mevki'de oynaya oynaya büyürsün. Takimin kalbisin neticede.
Hazirlik döneminden beri begeniyorum Celili ama
Ben de beğeniyorum ama sadece daha fazla göze batmasını istiyordum.Zaten eleştirmek için demediğimi söyledim.Gol,asist felan yapsa daha fazla ön plana çıkar diye dedim.

3 aydir selcuktan beklenen oyuna girdiginde yapamadigi herseyi yapti cocuk. Masallah nazar degmesin cocuklara
maicon'dan tiksindigi gibi selcuk'tan da tiksinseydi stoperden sonra ön libero da kazanirdik üstad. sinan ve selcugun yerine herhangi bi adam koy vallaha daha kötü oynayamaz zaten.

Ben de beğeniyorum ama sadece daha fazla göze batmasını istiyordum.Zaten eleştirmek için demediğimi söyledim.Gol,asist felan yapsa daha fazla ön plana çıkar diye dedim.

Tabiki bizdenistiyoruz bunu, ama normal. İlk 10 dksini oynadi. Kumasi belli iyi potansiyeli var. Keske aradan sonra fernando ile birlikte oynar.

Hayatım boyunca bir dakika bile olsa üstüme geçirmenin hayalini kurduğum Galatasaray formasını bugün ilk kez giymenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum. Bunun çok önemli bir deplasmanda alınan galibiyetle gelmesi ayrı bir sevinç kaynağı. Bana güvenen hocalarıma, her zaman beni takımın bir parçası olarak hissettiren ağabeylerime ve desteklerini esirgemeyen Galatasaray'ın büyük taraftarına çok teşekkür ederim. Bugün hayalini gerçekleştiren bir çocuğun sevinciyle uyuyacağım..
0x0-celil-yukselden-duygusal-paylasim-1541877043676.webp

Geri
Üst Alt