#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Bu çocuğun ismi artık A Takım katogarisine taşınmalı.Süper bi virtiözümüz geliyor.Böyle devam Emre

D'alessandro yu anımsatıyor bana :) Onun gibi ortadan içeri seri katedişleri var.

Pardon yaa Serdar Eylik'e yazacaktim ama karistirmisim :) yada Serdar'a yazdigimi zannetmisim iste D'allessandro diyince :D

Emre çok iyi bir alternatif olacak..Yanlız bakarsınız ilkonbirdede oynayabilir..Hiç belli olmaz...

orta sahayı çok iyi topluyor ve atakları organize ediyor böyle giderse ilk 11de banko olur..

Biraz daha tecrübeli olursa yerli Lincoln olabilir. :)

Bu gidişle alternatif olmaktansa ilkonbir oynayabilecek hale gelecektir,Galatasaray altyapısından çıktıktan sonra ilk kez izlediğimde hiç bir oyuncu beni bu kadar etkilememişti...

İşte budur tam 3 yıldır izlediğimiz bir oyuncu bu çocuk yıldız olacak dediğimiz bir oyuncu genç yetenekten anlayan bir hocanın gelişiyle yıldız oluyor..

Milyon dolarlık transferlerden daha değerli bir oyuncudur Emre Çolak..

Hagi gibi bir adamın frikiklerde ve oyunda beni taklit ediyor dediği bir oyuncudur..

Emre Çolak çok istekli,çok iştahlı oynuyor.. Rijkaard onun çok üzerine düşüyor bu belli.. Emre çok iyi oyuncu ama bir o kadar agresif.. Şu ana kadar agresif görünmedi ama PAF takımda bu sezon baya bi ceza aldı.. Kendini dizginlemiş gibi görünüyor.. Gözümüzün önünde bir yıldız daha yetişiyor..:) Helal olsun Emre.. Aynen devam aslanım..:)

barça'da her sene 1-2 genç oyuncu mutlaka düzenli şans bulurlar. rijkaard zamanında dos santos, messi şimdi ise busquets mesela.

umarım biz de zamanla böyle oturmuş bir sistem oluşturabiliriz. bu sene için adaylarım emre , serdar ve erhan.

FM tabiri ile 'MC' şeklinde mi oynuyor Emre?

FM tabiri ile 'MC' şeklinde mi oynuyor Emre?

Aslında öylede söylenebilir,örnek vermek gerekirse,Pirlo tarzı bir oyuncu,adam eksiltebiliyor çok rahat bir şekilde,savunamdan gelip top alıyor,top dağıtımıda müthiş,sadece biraz daha güçlenmesi gerekiyor.

haydi hayırlısı inşallah çok başarılı olur...

Golden sonra Ardayla sevinci gorulmeye degerdi ve bana 2. bir Arda mi cikiyor diye duunduruyor bu adam.Insallah sonu Aydina benzemez.Cok umuytluyuz senden Emre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt