#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

1.si Emrenin daha 1.5 sene oldu takıma gireli 3 değil

2. Takımın bu hale gelmesinin nedeni sadece Emreymiş gibi konuşuyosun komik olma

3. Diğer ülkelerle bizim aramızda dağlar kadar fark var bu doğru ama Emre şuan Türkiye genelinde kendi yaşıtları arasında en yetenekli oyuncu bu yüzden onun kusurlarını mazur görmeliyiz

Emre 3 senedir oynuyor dedim mi ? 3 senedir kendini geliştiremezsen dedim.

2.Ben tek tek eleştiri yapıyorum bunu algılayamıyormusun ? Git diğer futbolcuların topiğindeki yorumlarıma anlarsın.

3.Fark olması seni beni ilgilendirmiyor . Adam olacak topçu 16-17 yaşındada çıkar (Emre B.) tıkır tıkır topunu oynar.

Birde benim söylediklerimi idrak edebilmen için ingilizce yazmama gerek var mı Batuhan bey ?

Emre 3 senedir oynuyor dedim mi ? 3 senedir kendini geliştiremezsen dedim.

2.Ben tek tek eleştiri yapıyorum bunu algılayamıyormusun ? Git diğer futbolcuların topiğindeki yorumlarıma anlarsın.

3.Fark olması seni beni ilgilendirmiyor . Adam olacak topçu 16-17 yaşındada çıkar (Emre B.) tıkır tıkır topunu oynar.

Birde benim söylediklerimi idrak edebilmen için ingilizce yazmama gerek var mı Batuhan bey ?

Haha . 3 sene sonra Emre avrupada oynarken herkes onu konuşucak zaten. Neyse polemiğe gerek yok

Haha . 3 sene sonra Emre avrupada oynarken herkes onu konuşucak zaten. Neyse polemiğe gerek yok

Sadece gülersin , varmısın iddaaya ? Bu adam avrupada felan oynayamaz . Ben bunu 1,5 sene öncede söyledim eski mesajlarıma bak şimdide söylüyorum. En fazla Konya'ya gider o tarz takımlarda oynar .

Siz büyük beklentiler içine giriyoruz ve futbolcu da bunu karşılamayınca eleştiriyorsunuz. Beklentilerinizi düşük tutun bence. Emre yetenekli bir futbolcu, futbol zekasını geliştirdiği taktirde daha da iyi olacak. Biraz sabır gösterin, herkes Arda gibi ilk maçında harikalar yaratmaz.

Siz büyük beklentiler içine giriyoruz ve futbolcu da bunu karşılamayınca eleştiriyorsunuz. Beklentilerinizi düşük tutun bence. Emre yetenekli bir futbolcu, futbol zekasını geliştirdiği taktirde daha da iyi olacak. Biraz sabır gösterin, herkes Arda gibi ilk maçında harikalar yaratmaz.

Yapmayın Ahmet bey , bu adam 1.5 senedir neredeyse düzenli olarak forma giyiyor ne ilk maçı ? Hangi ne gelişmesini gördün bu adamda ? Ne yaptı şu ana kadar Galatasaray adına . Tabii gitmesi gerekiyor demiyorum ancak , sabredin lafı gerçekten komik duruma geliyor.

Fizik olarak halen yetersiz. Kaç senedir fizik olarak gelişmedi. Fizik olarak yetersiz bir insan istediği kadar futbol zekasını geliştirsin, uygulamak istediğini yapamaz fiziği yetersiz diye.

Hagi geldikten sonra düzenli şans buldu ve bana göre gelişme var, daha iyi oynuyor. Fiziği ve futbol zekası hala istenilen seviyede değil tabi. Kaç senedir dediğiniz ise 1 sene sadece.

1,5 senede fiziki olarak 0 gelişme. Hiçte öyle gelişme var demeyin. Üflesen uçuyor adam.

yine cogu kisiden iyidi bugün bence hagi genc diye onu cikartacagina baskalarini cikarsin.

söyle bir 90 dakika sans tanisinki onunda özgüveni yerinde olsun, tek eksigi bu bence.

oyunucunun arkasinda duracanki oda tam performansini göstersin!

bu taraftar bu adamı harcayacak cidden yazık olacak çocuğa..

bu cocuk gumbur gumbur geliyor bence

ama anlayana

o ciktiktan sonra takimin ileri gidememesi tesaduf falan degil

iyi oyuncu takıma çok faydalı.

birazda vücudu kuvvetlense

Gareth Bale gibi kisa sürede fizigini güclendirebilse kimse tutamaz bu cocugu!

Çok değil 1 sene önce neler diyorduk Emre için. Şimdi ise Arda gibi vurmak için can atıyoruz. Sonra altyapıdan oyuncu çıkarmıyoruz diye kızıyoruz. Çıkarıyoruz da ne oluyor ? Vurmak için bekliyorsunuz.

Aynı şeyler Anıl'a da olacak.

Çok değil 1 sene önce neler diyorduk Emre için. Şimdi ise Arda gibi vurmak için can atıyoruz. Sonra altyapıdan oyuncu çıkarmıyoruz diye kızıyoruz. Çıkarıyoruz da ne oluyor ? Vurmak için bekliyorsunuz.

Aynı şeyler Anıl'a da olacak.

Al benden de o kadar.

Emre Colak= Özel Yetenegi olaganüstü. Oyun Zekasi yok. Fizik 0.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt