#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ben de yazcam :p 1.68 boy 15 yaşındayım 52 kiloyum.

Konuyu toparlayacak olursak..

Emre Çolak cılız ve apaçi bir arkadaşımız. En kısa zamanda bir güreş şubesi açıp, 6 ay orada vakit geçirmesi gerekiyor.

emrecolak1010 EMRE ÇOLAK

Uykum var ve canım cok sıkkın

6 Ekim

yaralı :(

bundan umudu kestim ben,

emreden bende umudumu yavas yavas kesiyorum

umut verecek pek birsey yapmamisti zaten. turkiyede emre colak gibi top kontrol edebilen, celimsiz, suratli binlerce genc vardir. next

Sabır.

Fatih hoca genç düşmanı, isim yapmış yaşlı yabancı hayranı oldukça Emre dahil yeni bir yeteneğin A takımında sivrilmesini beklemeyin. Hagi veya Gerrets olsaydı takıma genç adapte etme cesaretini gösterirlerdi. Emre'ye maç oynatılmadığı halde nesi eleştiriliyor, antremanlara mı bakıyorsunuz her gün?

senin gibi düşünmüyorum. eğer hoca oynatmıyorsa birşeyine muhakkak takmıştır kafayı. ya o düzelecek yada oynamayacak/gidecek. ama birde şöyle bak. Hocanın el verdiği gençler onu hiç mahçup etmedi. Şuan oynayan veya futbolu bırakmış seçilenlere bakmanı tavsiye ederim.

sevgiler

Fatih hoca genç düşmanı, isim yapmış yaşlı yabancı hayranı oldukça Emre dahil yeni bir yeteneğin A takımında sivrilmesini beklemeyin. Hagi veya Gerrets olsaydı takıma genç adapte etme cesaretini gösterirlerdi. Emre'ye maç oynatılmadığı halde nesi eleştiriliyor, antremanlara mı bakıyorsunuz her gün?

Rijkaard oynatmadı Genç düşmanı

Hagi Oynatmadı genç düşmanı

Bülent Ünder oynatmadı genç düşmanı

Kimse kiralık olarak talip olmadı tüm teknik direktörler genç düşmanı

Emre Okan Hasbe has Terim düşmanı.

Bir insan sırf adaşım diye bir futbolcuyu bu kadar savunmaz.

Bence adam gerçekten de Emre Çolak ya da çok yakın akraba veya arkadaşı. Adam istikrarlı şekilde Emre Çolak topiğinde Emre'yi savunuyor. Başka topiklerde de aynı şekilde Emre Çolak da Emre Çolak. Tiksindim vallahi Emre Çolak'dan arkadaş sayesinde.

Yuh artık! Ümit milli takımının 10 numarası Emre Çolak değil mi? O milli takım İspanya İtalya demeden önüne geleni yenmiyormu? Ümit milli takımının sorumlularının aklı kısa da, Terim mi daha akıllı oluyor? Hem Terim, hem Taraftar genç yetenek düşmanıdır. Kimse gocunmasın bu bir gerçek. Bu taraftar Eboueler, Rieralar, Lukunkululara layık. Alkışlayın durun el alemin cebine milyonlar doldurulan emekliliğinin yaşamaya gelmiş bordrolu ünlü yaşı geçmiş yabancı futbolcularını.

En sonunda foruma ortak olucam bunun gibilerin ihracını istiyecem

Yine Osman Uzdu! Şimdi beğenenler gelir başıma üşüşür. Ben gidiyorum iyi akşamlar!

helal lan osman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt