#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Basit oyun anlayışını devam ettirirse sol kanada adam aramaya gerek yok diyeceğimde çok ağır olur. Podolski gelsin :D

Bu çocuk tipik ofansif orta saha İnşallah harcamazlar kanatta.

Eğerki fazla süre almayacaksa, en azından 6 ay kiralanmalı, devre arası muhtemelen kanatlara 2 transfer gelecek. Bence kiralık gitsin.

Adam kanat degil ki,Engin'in yoklugunda ortada oynatilmasi lazim.

Bununla ilgili konu açcaktım nereye açcağımı bulamadımdan açamadım. Enginin olmadığı hafta emre çolak oynamıcaksa niye tutuyoruz biz bu adamı diye. fatih terim ilk 11de başlatmadığı için çok sinirlenmiştim ama adam çıktı 20dk da olsa oyununu oynadı helal sana çocuk. utandırmadın beni. sallayanlar dansöz gibi kıvırıyor şimdi.

Sercan'a uzatmalarda attığı pas mükemmeldi.

Ayakta duramaz ortada

Emre Çolak 2 sene önce fiziken neyse şimdi de o zerre gelişim kaydedemedi arkadaş

Cok abartiyoruz bu fizik isini, Arda icin senelerce bunu dedi herkes, adam o kadar kas yapti ki kivrak calim atamaz haline geldi feyklerle gidiyor. Kewell malum, muzmin sakat olmasini bu asiri kas calismalarina bagliyor.

Zekayla da oynanir ortada, oynayan da var zaten Pirlo'sundan Xavi'sine hangisi guclu ki?

G.Amerika liglerinde 1.50'lik adamlar var o bölgede oynayan.

Cok abartiyoruz bu fizik isini, Arda icin senelerce bunu dedi herkes, adam o kadar kas yapti ki kivrak calim atamaz haline geldi feyklerle gidiyor. Kewell malum, muzmin sakat olmasini bu asiri kas calismalarina bagliyor.

Zekayla da oynanir ortada, oynayan da var zaten Pirlo'sundan Xavi'sine hangisi guclu ki?

Arda Turan fiziken çok iyi değil ama çok zeki, teknik ve güçlü bir oyuncu.

Emre Çolak güçsüz beyler ve güçsüz olması onun ayakta kalmamasına neden oluyor, topla dribbling yapmasını etkiliyor, çalım atmasını etkiliyor. Zaten asıl sorun burada pas yeteneği, oyun görüşü iyi ama fiziken çok kötü olduğu için bu özelliklerini bile tam gösterememesine neden oluyor.

Mesela Alex de fiziken çok iyi olan bir oyuncu değil ve güçsüz bir oyuncu ama Alex çok zeki bir oyuncu aynı zamanda çok teknik top hakimiyeti mükemmele yakın bir oyuncu. Bu yüzden de zaten yıllarca bizim ligde barınabiliyor.

Emre Çolak'ın bu özelliklerinden bir tanesi çok iyi olsa zaten çok iş yapabilir Türkiye sınırları içerisinde.

Arda kaslı falan değil şişmanladı bi de. O yüzden döndüremiyo hiç bi tarafını normal. Ronaldo- Bale gibi adamlar çok kaslı olmasına rağmen çok hızlı ve çevikler. Yani adamlar hızlı ve çevikti zaten kas kütlesini arttırınca da bişey kaybetmediler. Yani oyuncu çevikse çeviktir, hızlıysa hızlıdır, şişmanlamadığı sürece gitmez bu. Emre kalınlaşırsa bi sorun oluşmaz bana göre. Yüzyılın en büyük yalanı o kas yaparsa dönemez- koşamaz falan. Emre'de çalışcak kız gibi fizikle oynayamaz zaten.

Emre güçsüz diyorsunuz, ikili mücadelelerde hiç kaybetmedi ama topu ?

1 yılda hem kondüsyon olarak hemde fiziki olarak çok geliştirebilir kendisini, daha bi gelişim gözükmüyor ama oyun zekası fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt