#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

çok iyi ama fiziksiz... :P

bugün emreyi çok beğendim.Akıllı oynadı,kendine güveni tamdı.Fenerin ortasahasını şok preslerle bozdu.Skora katkı bile yapabilirdi.Trabzon deplasmanındaki formunu merak ediyorum şimdiden.

hala fiziği yeterli değil.....ama gelişmiş eskiye göre..aydın gibi yerinde saymıyor

Galatasaray altyapısından sağlam futbolcular çıkıyor..

Emre harbiden futbolcu. Fatih Terimin eline düşmüş olması büyük avantaj..

emre sana celimsiz ana okulu cocugu galatasarayin futbolcusu degil dedigim icin özür dilerim ... tükürdügümüde yaliyorum...

hala fiziği yeterli değil.....ama gelişmiş eskiye göre..aydın gibi yerinde saymıyor

fizikten kasıt nedir bu adamın kalınlaşmasını bekliyorsanız öyle bir şey olmayacak.

kas yapısını toparlamış ve ondaki fiziksel yapı nedeniyle olması gereken en önemli şeyi çevikliği kazanmış.

helal sana da emre.

fizikten kasıt nedir bu adamın kalınlaşmasını bekliyorsanız öyle bir şey olmayacak.

kas yapısını toparlamış ve ondaki fiziksel yapı nedeniyle olması gereken en önemli şeyi çevikliği kazanmış.

helal sana da emre.
bu fizik lafına ben ayar oluyorum tamam bir bakıma önemli ama adam güreşe cıkcak sanki.:)

Hiçbir beklentim yoktu kendisinden bu maçta mükemmel oynadı şaşırttı beni. Hala fazla bir beklentim yok umarım bu performansını sürdürür..

Yıllardır çoğu oyuncunun yapamadığını yapıyor tek bir hamlede topu diğer kanada yolluyor oyunun yönünün sık sık değiştiriyor hatta bir kaç kez topa gelişine vurarak bunu yaptı.Bu özelliğini çok beğendim yıllardan beri hatırlamam böyle bir olayı.

Hep yazıyorum buraya bu adamın toplara vuruş tarzı gerilmeden Henry tarzı diye. Fiziği çok önemli değil boks mu yapacak allah aşkına. Kondisyonu olsun yeter. Dün maşallah canavar gibi oynadı. Daha ne yapsın. Hele o top kapışları, işte budur abi. Fiziği olsa ne olacak her topu omuzla mı alacak. Hayret birşey ya.

Tabir-i caizse dün topu yedi Emre Çolak. :)

Kendisine bundan sonra Atom Çekirdeği diye hitap edilmesi önerisini getiriyorum :)

Fizik değil kondisyon... Fizik değil kondisyon.. Bu adam stoper mi oynuyor? kaç tane hava topu alacak? ne fiziği ya çabuk hızlı dirençli olduktan sonra bu tip oyunculara ne lazım fizik.. Şuan da Emre'de eksik olan fizik değil kondisyonu nu koruma o da zamanla öğrenilecek birşey.. Kaldı ki karınca gibi adamın ayağına yapışık kaç top çaldı dün ..

Emre Colak Fb maci oncesi 2 mactir her oyuna girisinde takima bir hareketlilik katmisti, o eski kendini gosterme cabasi olan artist Emre yerine baska bir Emre gelmisti. Dunde ilk 11'de basladi ve cok iyi oynadi. 3 mactir Emre cok guzel bir sekilde ilerliyor.

Emre Colak'i Selcuk'un yaninda kullanabiliriz bence. Tam CM olacak bir oyuncu kendisi. Forvet arkasi koy orda da oynar ki asil mevkisi forvet arkasi diye biliyorum. Ben cok elestirdim Emre'yi, hatta bundan birsey olmaz dedim umudumu kesmistim ama Fatih Terim faktoru sayesinde kendini buldu. Umarim boyle devam eder ...

Fizik değil kondisyon... Fizik değil kondisyon.. Bu adam stoper mi oynuyor? kaç tane hava topu alacak? ne fiziği ya çabuk hızlı dirençli olduktan sonra bu tip oyunculara ne lazım fizik.. Şuan da Emre'de eksik olan fizik değil kondisyonu nu koruma o da zamanla öğrenilecek birşey.. Kaldı ki karınca gibi adamın ayağına yapışık kaç top çaldı dün ..

birebirlerde lazım ikili mücadelelerde lazım fizik .. şimdi idare edebilir ama ilerde avrupada oynadıgımızda lazım .. misal arda . önünde lass oynadıgı zaman adam hiçbirşey yapamadı .

Tekrar yazıyorum...

Futbolu bilen adamlarla maça çıktığımızda kazanmamamız için hiç bir neden yok.Yeter ki futbolu bilen adamlar ile oynayalım.

Bu cocugun üzerine düsmemiz lazım

Çok önemli bir futbolcu kazanacagız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt