#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

11.400 küsur koşmuş.

ilk yarı vasat. 2. yarı gayet iyi oynadı. heleki cıkarken bir tek pası var barosa mükemmeldi.

Emre kanatlarda zorlaniyor.

Calim atar o degil,ama cizgide oynamak baska.Ama Emre´nin stili daha cok "Kosan beyin" tarzinda.Pas trafigini hizlatir,tek topla takimini ataga kaldirir,iki yönlü oynar,cok kosar,her yerde pres yapar.

Rakibin üstüne gidip calim atan biri degil zaaten,o yüzdende kanatlarda zor oynar.Hadi Yigit Gökoglan (örnek olarak yaziyorum) gibi atletik olsa anlardim,ama öyle degil iste.

Ilerde orta sahamizin banko adami olur,bundan zaaten süphem yok,ama aradigimiz sol acik degil.

Daha iyi olacak.Çok maç eksiği var Emre'nin.Giderdikçe takımın değişilmezi olacak.

Topla ilk buluştuğu anlarda zekasını ortaya koyuyor. Gerçekten üst düzey bir futbol zekasına sahip olduğunu düşünüyorum. Tek toplarda vb. çok başarılı. Umarım üzerine koyarak ilerler. Kondisyon seviyesini daha da arttırır.

böyle devam etsin, her mac üstüne koyarak gider.

epey memnunum.

ama bugun kazimin yaptigi kosulardan yapmali, tehlikeli bölgelerde olmali arasira

süper süper , aynen devam , üzerine koyarak...

arkadaşlar yeni taktiğimizde emrenin de enginin de asıl mevkilerinde oynama şansları yok.

Mustafayı Barışı izlemekten 10000 kat daha iyidir :D

Geçtiğimiz sezon kendisin ümidimi kesmeye başlamıştım ancak imparatorun gelişiyle beraber çıkışa geçti.Umarım artarak devam eder performansı ve takımımıza yıllarca hizmet eder.Bileklerine çok hakim olduğu çok belli biraz daha fiziksel açıdan güçlenirse kendisi ve bizim için çok daha iyi olur.Yüreyedur Emre.

hakkatten kanat oynayamıyor çocuk forvet arkaso ofansif orta saha asıl görevi ama o bölgede abileri süper maşallah selçuk melo inşallah sol kanatta harcanmaz

Köşe bayrağının dibinde Culio'ya omuzu atıp aldığı top yeterliydi benim için :)

Biraz gollere doğrudan katkı yapsa daha iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt