#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

En iyi maçını oynadı, müthişti.

Bügünkü futbolunan sonra çift santrafor arkasinda nasil oynar, diye düsünmüyor degilim..

reisten her zaman umudumuz vardı ama fiziğini de geliştirmiş göz ardı etmeyin.

Aynen kardesim adam gibi kanat oyuncusu olsa su dizilişte Emre cok daha iyi oynar.

---------SELCUK-------MELO----------

----------------EMRE-----------------

kesinlikle ama mertanı,okan dericiyi ,berkini ,uğur ayhanı düşününce alternatifde çok. onlarıda kazanıcaz.

Hizli gitmemek gerek, Mertan'i neden kadro'ya almadigini simdi anliyorum hoca'nin. Semih iyi oynadi, Servet ve Zan'dan kat be kat iyi oynadi ve forma'yi birakmadi. Sonra 442'ye geçince, Riera ve Çolak vardi elinde sol kanat için, Riera yabanci oldugu için, Çolak oynadi, utandirmadi hocasini ve iyi oynadi.. O günden bu yana zaten takim kazaniyor ve o yüzden 11'i degistirmiyor hoca. Bu hafta yine kazandigimiza göre, haftaya da oynayacaktir. Ama daha fazla oynamasi lazim, zaman lazim biraz daha. ''Oldu'' derse Terim, zaten o zaman Mertan'a sira gelecektir.

ne sutlar cekti cocuk ama ya, helal be, iste buna kalyei uzaktan görme vede degerlendirme kapsitesi derim ben

----- Johan --------- Baros

------------- Çolak

----- Engin --------- Selçuk

------------- Melo

Seklinde nasil oynar çok merak ediyorum.. arkasinda 3 kosan ve basan adam ile, önünde rakip savunmasina zor anlar yasatan 2 adam ile, çok bos alan bulabilir ve çok etkili olabilir..

Altyapımızı bu şekilde kullanırsak yemişim transferi :)

----- Johan --------- Baros

------------- Çolak

----- Engin --------- Selçuk

------------- Melo

Seklinde nasil oynar çok merak ediyorum.. arkasinda 3 kosan ve basan adam ile, önünde rakip savunmasina zor anlar yasatan 2 adam ile, çok bos alan bulabilir ve çok etkili olabilir..

Beklerde 2 Eboue lazim,böyle sistemde.Hakan Balta defansiv anlamda iyi olsada,bi Eboue degil.

Röportajda ses tonuna dikkat edin heyecandan çıkmıyor gibi :) Aslan parçası Aslaaaan

Kötü oynamıyordu son maçlarda da ama idare ediyordu, bir şeyler eksikti hep sanki. Kendisinden beklediğim patlamayı nihayet bu maçta gerçekleştirdi, 2 gol attı, daha da önemlisi kötü olan bir takımda sorumluluk alarak 3 puan kazanmamızdaki en önemli rolü oynadı. Böyle üstüne koyarak devam, nazar değmesin.

Emre Çolak, böyle devam et. Fizigini güçlendirirsen [git gide güçleniyorsun galiba, öyle geldi..] yıldız olursun. :ka21:

kanat oynamaz. bu net. illa oynatacaksak da sag kanada yakin oynamali.

Aslan parçası be,böyle devam et:tiphat:

Gün geçtikçe daha iyi olacak inş.Röportajında çok güçsüzdüm dedi, kendi de farkında ne olduğunun..Umarım iyi yerlere gelirsin cocuk, çalışmaya devam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt