#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bu sene iyi bir başlangıç yaptı, F.Terim güveniyor. bu performansını devam ettirebilirse Milli Takıma bile seçilebilir. Ama Ben oldum süperim harikayım derse karı kız klüp disco bar peşine düşerse külübede sürünür.

pasları cok teknik.beğeniyorum ben.hele uzun pasları cok iyi cok isabetli.

rijkaard hagi oynatıyodu ama toplara cok cılız vuruyodu.bu sene iyi cakıyo umarım dahada iyi çakar.

umarım iyi bir oyuncu olur.

yalnız kolay şımaran tipten bi oyuncu.semih gibi soğuk değil.

Kilosu,fizik gücü felan bundar abartiliyor.

Ayakta durmayi ögrensin yeter (ki son maclarda bunu iyi beceriyor).

Sabri´ye bakin.1.70 boyunda,60 kilo,ama Sabrinin kolay kolay yikildigini görmedim.Kazim,Eboue ve Melo gibi fizik gücüne zaaten sahip olamaz,hele Melo gibi,adam belki dünyada en dayanikli oyunculardan biridir (kendini frikik olsun diye yere atmasa tabi).

Ardá´da baya güclü,ama bence Arda biraz abarti,eskiden daha hizliydi.

Yaptıkları çok güzel fakat istikrarı sağlaması lazım kesinlikle ve umarım da sağlayacaktır.

Alt yapıda attığı şutları sonunda atmaya başladı.Yetenek olarak bir sıkıntısı yok zaten,tek sıkıntısı oyun içi zekası olarak çok üst düzey değildi,ama onda biraz gelişme görüyorum oynamaya başladığıdnan beri.Eğer böyle devam ederse bu dönem tecrübesizlik dönemi hataları olarak kalır kariyerinde ama çalışmayı bir an olsun bırakırsa tekrar 2-3 ay öncesi haline döner.

2 senedir size ne isiniz var bu adamin fizigiyle diyorum dinletemedim:)

size ne abi size ne

adam hizli cit kirildim degil

herkesi belozoglu yapmaya calismayin

belozoglu arkasina donmeden colak etrafinda 5 kez doner

tek eksigi 90 dakika sürekli sans verilmemesiydi !!!

bir oyuncu sans verilerek kendini gösterebilir baska türlü degil !

Yakınlarda füze denemesi yapacak olan İran , Füzenin adına "Emre Çolak" ismini vermeyi planlıyor.

Xavi: "Yetenek, fizikten çok daha önemli. Modern futbolda farkı yaratanın teknik kapasite olduğunu düşünüyorum. 2002-03 sezonunda bana merkezde oynamak için yeterince güçlü olmadığımı söylüyorlardı. Üst düzey bir orta saha olmak için fiziğe dayalı oynamanın gerekli olmadığını ispatladım." (Goal)

Acaba maç sonu 3'lu çektirgi anin videosu varmi renktaslar ?

Reyis :tiphat:

Sene başı bık bık edenler şimdi kaybolmuş.Adamın boyuna bakıp yorum yapanlar vardı

Sene basi bik bik etmekte hakliydilar, haksizdilar diyeni alninin ortasindan vururlar dogruya dogru. Simdi ise toparlandi, iyi de oynuyor hakkini veriyoruz. Bence orta saha da veya forvet arkasi oynarsa cok daha verimli olur ama onun icinde ya tek forvet'e gececeksin ya da 4-3-1-2 oynayacaksin. Boylece Kazim yedek kalir, Engin-Melo-Selcuk orta 3lusu oynar onlarin onunde de Emre Colak. Bu durumda onemli olan beklerin hucumcu beklerin olmasidir ki Eboue oyle ama Balta yerine mutlaka baska birini almak sart.

Neyse Emre Colak boyle devam etsin yeter simdilik.

Sene basi bik bik etmekte hakliydilar, haksizdilar diyeni alninin ortasindan vururlar dogruya dogru. Simdi ise toparlandi, iyi de oynuyor hakkini veriyoruz. Bence orta saha da veya forvet arkasi oynarsa cok daha verimli olur ama onun icinde ya tek forvet'e gececeksin ya da 4-3-1-2 oynayacaksin. Boylece Kazim yedek kalir, Engin-Melo-Selcuk orta 3lusu oynar onlarin onunde de Emre Colak. Bu durumda onemli olan beklerin hucumcu beklerin olmasidir ki Eboue oyle ama Balta yerine mutlaka baska birini almak sart.

Neyse Emre Colak boyle devam etsin yeter simdilik.

Haklı felan değildi arkadaşım.Adamın yetenekleri son 4 ayda ortaya çıkmadı.Zaten vardı.Sen bunu görememişsen, adamın yeteneğine laf edersen şimdi de lafını yemiş olursun.Bu kadar basit.

hala eksikleri var bence

korkarak oynuyor bazen

ceza sahasina yaklastiginda sut cekmekten baska bir alternatif dusunmuyor

dusunmeye baslayinca ikilemde kaliyor ve sacma sapan bir pas atiyor

bu olaylar umarim ve sanirim oynadikca duzelir

onun disinda hep soyledigim gibi ardadan daha yetenekli kocum

mactaki en guzel hareketi riearanin direkten donen topuydu sanirim orada kossarken verdigi pasti

aynen katılıyorum burda kimse emre düzeldi falan demesin. geçen seneki leş senemizdeki leş teknik direktörlerimiz bu adamı doğru düzgün 1maçta bile oynatmadılar. fatih terimse gerçek değerini verdi.

Fiziksel olarak güçlü olması top hakimiyeti üzerinde de artı etki yapar.

(Teknik Kapasite + Fiziki Kapasite) x Zeka = Maximum Verim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt