#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yeter ki kendine güvensin ,bir kaç yıl sonra Avrupa da bile herkes Emre'yi konuşacak.

Aslanım geliştir kendini,şutların biraz daha iyi olsa örümcekleri bile avlamaya başlarsın.

Maçı rahata aldıktan sonra birkaç şut denedi.Her geçen gün üstüne katarak gidiyor

elmoyla birlikte en iyi performansi gosterdigini soyleyebilirim sahsen

ne o herkes emre colak'ci olmus.

sergen ve ben emre'yi savunurken herkes bizi tasliyordu seytan taslar gibi :asd:

emre cok iyi bir oyuncu. ama fizigini gelistirmeli. arada sirada da pas hatalari ve tercihleri yapiyor. bu zayif noktalarini düzeltirse, gs'nin efsaneleri arasina gireceginden eminim!

bende savunuyordum beni unutma :D

La şaka maka adam her maç süper oynuyor.Pasları,ortaları,şutları çok iyi.İşi gücü bıraksın fiziğe abansın.

Emre sen futbol için doğmussun be aslanım. Herşey kendi ellinde.

Iyi gidiyor.

Forma'yi kaptigi Engin'de çok çalisiyor ve çabaliyor.

Çok çalisip forma'yi kaptirmamasi lazim.

Ama ikisi'de forma girmesi çok iyi.

ALLAH a dua ediyorum şu GS yı sürükleyecek adam gelsin...emre selçuk ve melonun önünde oynasın....4-4-2 midir ne haltsa bozulsun. yeni sistem kurarık.

sakinliği, ani dönüşleri, şöyle bir etrafını süzüp en uygun ve efektif yere topu göndermesi izlerken bana zevk veriyor.

emre çolak - galatasaray sözlük

benide etkileyen bu özelliği. maçta özellikle dikkat ettim.

bu adam orta sahaya gecince daha iyi oynuyor bu net.

oyunu daha hizli okumali ve hizli oynamali. zamanlamasi kotu. gelistirebilir tabiki. ardadan daha kaliteli kesinlikle.

Eskiden uzaktan şut çektiğin zaman top kaleye yetişmiyordu şimdi bazuka gibi şut çekiyorsun aynen devam et Emre :)

Oyundan dusmeye basladin kocum..........Sen ,sen ol.....Arda abine ozenme!

:sgr:

Rijkaad zamanında şutları cok yavaştı süt cocugu gibi vururdu toplara

ama bu sne füze yolluyor iyi vuruyor.

mesela dünki maçta etkili şutlar cıkarttı.kaleyi bulsaydı şutları 1i gol olurdu bence.

serbest oynadığında daha etkili kendine güveni yavaş yavaş iyice oturduğunda şutlarıyla bizi coşturacak. çalışmaya devam kardeşim. olacak senden inanıyorum.

Emre fiziğindeki futbolculara bayılıyorum yahu . Kısa boylu bıdır bıdır koşan , uzaktan iyi şutlar çeken ...

Shaqiri'yi de bu yüzden çok isitiyorum . Emre yine çok az daha fiziğini geliştirirse , Semih Kaya ve Selçukla beraber yerli iskeletinin en önemli 3 isminden biri olur , hem bizde hem milli takımda ...

Karar verme yetisini geliştirmeli, bazen çok yanlış koşular yapıyor ve topu çok yanlış kullanıyor sonra da hata yaptığı pozisyona takılıp kayboluyor oyunun içinde. Yine de her maç üstüne koyarak gidiyor, özgüvenini yükseltti bayağı, daha da iyi olur umarım.

selçuk melo gibi abileri varken onlardan çok şey kapacak. melonun kendisiylen özel olarak ilgilendiğini maç içindeki hatalarını söylediğini söylemişti takıma nasıl bu kadar çabuk adapte olduğuna şaşırmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt