#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sezon sonuna kadar böyle idare edecegiz ya da sag kanada Eboue geldikten sonra Sabri'yi monte edecegiz, baska bir cözüm yok.

Önceden sağ kanatta oynadığı zaman içeriye katediyordu, şut falan çekiyordu. Ama artık rakipler yemiyor bunu. Onun içinn son maçlarda etkisiz gözüküyor.

İkili mücadelelerde hala eksikleri var. Kaçak oynuyor ama ters kanatta oynadığında sağ ayağı da iyi olmadığından illa sol ayağına çekme gereği duyuyor ve yakalanıyor.

Ne yapılır bilmiyorum.

Bu yasta genc bir futbolcunun aniden parlamasindan sonra bir düsüs yasamasi normal,zaten saha sartlarida Emreyi engelliyor,bir kac mac yedek beklemesi kendisi icinde iyi olur.

Takım olarak formsuz olduğumuz için kendisi de dikkat çekiyor ama neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. ( Maçın ilk yarısını izlemedim ama yorumları okuduğum kadarıyla yazıyorum )

emre mi şımarmış?

Bence öyle Semihle Emre'yi kıyaslarsam ikiside genç adam..

Semihte ki o disipline hali Emre'de göremiyorum topla çok fazla oynuyor haddinden fazla hatta bir kontra atağın içine çok güzel etti çok basit bir pas verse belkide çok tehlike yaratacaz ama o çalım atma derdinde..

Bu iyi değil..

Daha cin olmadan adam çarpılmaz..

Rasmen kis uykusuna yatti!!!

Uyan lan,bu forma okadar ucuz deyil!

:sgr: :sgr:

Her mac show yapmasini mi bekliyoruz ki, anlamadim. Emre hep oynamali. Begeniyorum

Emre sag kanat da hic yapamiyor, dun cok gucsuz oldugu icin Antep Emre'yi cok kolay tuttu. Guclenmesi lazim Emre'nin.

Sol kanat da daha iyi oynuyor ama bana gore sol kanat icin de yetersiz. Emre orta alanda oynamalidir, Emre'den cok iyi bir CM oyuncusu olabilir veya gercek mevkisi forvet arkasidir.

Bizim kanadimiz yok arkadas, Fatih hoca neden 4-4-2 oynatiyor anlamiyorum, suan ki kadro 4-3-1-2'ye cok uygun, bu sistemle de daha basarili oluruz bence.

Emre sag kanat da hic yapamiyor, dun cok gucsuz oldugu icin Antep Emre'yi cok kolay tuttu. Guclenmesi lazim Emre'nin.

Sol kanat da daha iyi oynuyor ama bana gore sol kanat icin de yetersiz. Emre orta alanda oynamalidir, Emre'den cok iyi bir CM oyuncusu olabilir veya gercek mevkisi forvet arkasidir.

Bizim kanadimiz yok arkadas, Fatih hoca neden 4-4-2 oynatiyor anlamiyorum, suan ki kadro 4-3-1-2'ye cok uygun, bu sistemle de daha basarili oluruz bence.

Zaten 4-4-2 oynamiyoruz ki. Ilk 11´de 2 forvet görünce, 4-4-2 oynuyoruz diyoruz. Alakasi yok yani.

Zaten Melo stoper gibi oynuyor, Emre ve Engin forvet arkasi gibi oynuyor, Selcuk tek basina oyunu yönlendiriyor. Sonuc olarak oynadigimiz sistemin 4-4-2 ile uzaktan yakindan alakasi yok.

4-1-1-2-2 gibi birsey oynuyoruz :D

Formayı kapma hırsıyla cok iyi oynuyordu.

Şimdi biraz rehavete kapıldı.

Hırsını kaybetmemesi lazım.

emre son zamanlarda hep 90 dk oynadi, kötü saha, hava sartlar altinda oynadi.

bir, iki mac kötü oynayabilir, hic sorun yok.

haftaa, olmadi öteki hafta gelir yine iyi oynamaya baslar.

ama sag kanatta pek etkili olamiyor gibi gercekten

Emre'nin Galatasaray'in vazgecilmez oyuncusu olacagindan hic suphem yok.

Ulan 1 mac iyi oynamadi diye hemen basladiniz sallamaya. Gaziantep'in sahasini gormediniz heralde, kanatlar komple camur ve bataklikti. Emre gibi teknik bir futbolcunun oyle bir sahada iyi oynamasini beklemeyin. Bu tur maclarda sadece Melo, Elmander, Necati gibi fizik gucu yuksek futbolcular fark yaratabilirler. Emre bize daha cok faydali olacak

431362_319471794771261_189451747773267_1004316_337694630_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt