#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Oyun Karakteri tam oturmadıgı icin bir öyle bir böyle oynuyor su performansı bile verilen sansı kullandı dedirtebilir.. Dahada iyi olacaktır

Son 2 maçtır ne yararı var nede zararı.Ortada koşup duruyor.

Ardanın yolunda ilerliyor.. Dili uzamış.. Sahaya çıktın futbolunu oynadın da kimse sana bişey mi dedı? Seneye Elazığsporda görüyorum ben Emreyi.. Potansiyelli bir futbolcu olduğuna hiç bir zaman kanaat getiremedim..

Bombo(ş) yorum.

kanatta dahi oynasa böyle olmamalı. emre topla katedebilen ,top süren ,çalım atarak ilerleyen bi futbolcu.yeteneği var yani.ama bunları göremedik.kendine güveni yok belkide.

Emre Colak kendini gelistirmek icin gerekli olan calısmayı yapmıyor, NET.

idmanlardan sonra 2 3 saat dubalarla falan calım, hız, agility, seri pas vs. calısması lazım. Bunları yapmıs olsa formu surekli yukselirdi, cerceve belli.

Emre kendini geliştirmede sıkıntı yaşayan bir çocuk. İlginç, neden yapmaz ki

aga çok zayıf ya..

yerlerde sürüyorlar..hiç gücü yok,defansif anlamda da pozisyon alamıyor.Hakan Baltayı da hep zor durumda bıraktı.

Güçlenmesi lazım.Yoksa,üzülerek söylüyorum fatih hoca daha fazla tahammül etmez.Çok cılız..Tüy gibi..

La bu herifi Quintus Lentulus Batiatus un Capuadaki hanesine eğitime gönderelim. Azıcık güç kazansın savaşmayı öğrensin.

Aydın ilk parladığı dönemlerde daha efektif daha verimli oynuyordu. 17 yaşında hemde. Emre bir kaç maç çok iyi oynamıştı nasıl olduda böyle düşüşe geçti anlamak zor. Yatsın kalksın hocaya dua etsin zira kendisini kazanmak için takımı 10 kişi oynatıyor 3 haftadır. İnşallah düzelirsin aslan ,taraftarlar hoca kadar sabırlı olamaz bunu bilmelisin.

[/U]

Herseyden bir nem kapıyorsun bir huzursuz oluyorsun arkadaş.İyi niyetli biri olduğuna asla kanaat getiremedim

Nerde ne yapmış, kime ne söylemişim de insanı böyle afişe ediyorsun? Birşey söylüyorsan, bir iddia ortaya atıyorsan kanıtını da yanında vermelisin.. Diğer türlüsü erkekliğe sığmaz.. Kimseye birşey kanıtlama çabası içerisine girmedim bu forumda girmem de.. Ama kimseye de senin bu söylediğin gibi suç da atmadım, birinin hatasını gördüysem de gerekçesiyle söyledim, yanında ispatını kanıtını verdim.. Buyur, seni dinliyorum?

haci 10u 5i bilmem.. prof futbolcusun.. vucudunun tam olarak yeterli degilmi? icersin bitkisel.. SHakeleri.. girersin fitness salonuna birazcik vucut yaparsin.. gelistirirsin kaslarini..

elin oglu (ornek Shaqiri, Stoch, bunlarda kucuk adam ama adamlarin ayaklari yere basiyor haci.. boyle degil.. isin ne senin? 2 saat antreman yapiyon gunde.. gunde 1 saat fitness salonunda gecirsen.. manyak vucut yapin olur.. yeterki sen iste..

Emre sistem gereği 11 oyuncusu değil zaten. Yokluktan oynuyor . Emre malesef 4-4-2'nin adamı değil .

Orta sahada oynasa çok etikili olacak kanatlarda harcanıyo.

haci 10u 5i bilmem.. prof futbolcusun.. vucudunun tam olarak yeterli degilmi? icersin bitkisel.. SHakeleri.. girersin fitness salonuna birazcik vucut yaparsin.. gelistirirsin kaslarini..

elin oglu (ornek Shaqiri, Stoch, bunlarda kucuk adam ama adamlarin ayaklari yere basiyor haci.. boyle degil.. isin ne senin? 2 saat antreman yapiyon gunde.. gunde 1 saat fitness salonunda gecirsen.. manyak vucut yapin olur.. yeterki sen iste..

doktorani kinesiyoloji dalinda mi yapmistin

Nerde ne yapmış, kime ne söylemişim de insanı böyle afişe ediyorsun? Birşey söylüyorsan, bir iddia ortaya atıyorsan kanıtını da yanında vermelisin.. Diğer türlüsü erkekliğe sığmaz.. Kimseye birşey kanıtlama çabası içerisine girmedim bu forumda girmem de.. Ama kimseye de senin bu söylediğin gibi suç da atmadım, birinin hatasını gördüysem de gerekçesiyle söyledim, yanında ispatını kanıtını verdim.. Buyur, seni dinliyorum?

seninle dedektifçilik mi oynıycam birde afişe edicem herseyini gir bak maç başlığına gün boyu ne yazıp neyazmadığın ortada.Zaten Emre gibi bir yeteneğe elazığspor ayarında diyorsan fazla söze gerek yok.

He şu var fenerlisin osun busun demiyorum öyle bişey hissetsem direk derim yorumun iyi niyetli değil sen iyi niyetli değilsin okadar.

bir kaç maç yedek kulübesine hocasının yanında oturmalı. Böyle oynamaya devam ederse itici gelecek bana.

Emre dünde cok yararli oynadi,onun kanadindan sivas gelemedi,hatta Rieranin kanadindan gelince Fatih hoca mac icerisinde Emreyi Rieanin yerine cekti,sivas o dakikadan sonra gene gelemedi,defansa inanilmaz yardim ediyor,cok kosuyor cok yardim ediyor fakat bu sefer hucum aksiyonlarinda gücsüz kaliyor,ve nefesini dogru kullanmiyor,yaptigi kosularinda cogunda bos kosu yapiyor,akli ve zekasini mac icinde gelistirmesi lazim,dogru kosuyu dogru zamanlamayla birlestirip gücünü dogru kullanirsa hucum anlaminda daha cok is yapabilir,ve kaptigi toplarda kaleye dikine gitmeli,biri emreyi uyarmali emre dikine oyna diye.

Tabiki sunuda unutmamak gerek,Emre,Engin gibi kücük kisa teknik oyuncular hali gibi zeminlerde daha verimli oynuyor dünkü zemin Emrenin top oyniyabilecegi bir zemin degildi,bu yüzden icerdeki maclarda gol atiyor asist yapiyor pozisyona giriyor,ben gencler macindada en büyük silahlarimizdan biri olacagini düsünüyorum.Muhakak golde bulacak inaniyorum.

Emre alışık olmadığı yerde gösterebileceği en iyi performansı göstermeye çalışıyor,kötü görününce de Emre şımardı gibi bir hava oluşuyor. Bence risk olmayan maçlarda ısrar edilirse o bölgenin de özelliklerini kapıp göze hoş hale getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt