#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ocak dışısın

bu maçı kaldıramadı bence zamanla çok iyi olacak

İyi ki varsın bu takımda ama ilk 11'lik performans sergilemediğini sende biliyorsundur.

fizigini gelistirse super toçu olur, her ikili mucadelede topu kaptiriyor

iyi oynadi ama

hocaya ne hareket cekmis acep

bence iyidi ama çok artislik tasliyor Imparator'a. Terim playofflara kadar yedekte oturtup haddini bildirmesi lazim bence.

Derbinin yükünü kaldırabildiğini düşünmüyodum maç boyu çıksın dedim, çıkarken Fatih hocaya saygısızlık yaptıysa Kapı önüne konsun o forma büyük gelmiş demektir.

Yerini Aydın'a kaybetmesi çok yakın.

Ben bir şey görmedim ama Galatasaray artistlik yapılacak yer değildir.

Kötüydü agresif başlayan F.Bahçe karşısında tutunmakta zorlandı, bekleri kovalayamadı, alan paylaşımın alanını kapatamadı savunmada. Hucumda zaten seçim hataları devam ediyor bence sıradan bir oyuncu.

Umutlar tükeniyor. Sonradan girdiğinde daha etkili olan bir futbolcu. Umarım " yetenekli ama... "lık bir futbolcu olarak kalmassın

^ sana sana sana hepinize be : kotu degildi iyi mucadele etti

Maç içinde eğer çıktığından dolayı o hareketleri yaptıysa kovun gitsin.

Çıkarken bir görüntü gösterdiler Melo sakinleştirdi falan. Anladığım kadarıyla onu hocaya yaptı diye anladı millet. Bence o pozisyona olan siniriydi ama lig tv çok yersiz yerde o tekrarı gösterdi.

yahu ben başka maçmı izledim. Gayet iyi oynadı çocuk. Üstelik en şiddetli eleştiren kişilerden birisiyim şu forumda Emre'yi. Ama oynadığı süre içerisinde gayet başarılıydı. Açın bi daha izleyin maçı.

Çıkarken hocaya yapmadı o hareketleri Fenerbahçe'den bir oyuncuya yaptı. Zaten Fatih hoca da Emre'yi hepimiz korumalıyız falan dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt