Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Derbinin yükünü kaldırabildiğini düşünmüyodum maç boyu çıksın dedim, çıkarken Fatih hocaya saygısızlık yaptıysa Kapı önüne konsun o forma büyük gelmiş demektir.
Kötüydü agresif başlayan F.Bahçe karşısında tutunmakta zorlandı, bekleri kovalayamadı, alan paylaşımın alanını kapatamadı savunmada. Hucumda zaten seçim hataları devam ediyor bence sıradan bir oyuncu.
Çıkarken bir görüntü gösterdiler Melo sakinleştirdi falan. Anladığım kadarıyla onu hocaya yaptı diye anladı millet. Bence o pozisyona olan siniriydi ama lig tv çok yersiz yerde o tekrarı gösterdi.
yahu ben başka maçmı izledim. Gayet iyi oynadı çocuk. Üstelik en şiddetli eleştiren kişilerden birisiyim şu forumda Emre'yi. Ama oynadığı süre içerisinde gayet başarılıydı. Açın bi daha izleyin maçı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.