#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bu cocuk tam bir 10 numara neco ya yaptigi asist bunu gösteriyor yanlis yerde oynuyor hepsi bu :)

arkadaşlara katılıyorum 10 numara pozisyonunda döktürürdü ama yaşı genç kanat komple bi oyuncu olmak elinde....

Gol atma zamanı geldi artık Emre'nin de

Bu Emrenin mevkisi olayı forumda yavaş yavaş Elanonun mevkisi olayına dönüşmeye başlıyor.. Uyarayım..

Şahsi fikrim: Oynayan adam her yerde oynar..

hayir. oos dir. ofansif orta saha. kanat degil. mecburiyetten oynuyor. fizigide kanat oynamasina zaten musait degil.

tipik bir amcdir bana göre ama tabi mücadeleci bir amc premier lig seviyesinde olması yine kendi elinde 2 sene içinde bu leveli geçerse ilk 3-4 takımından birinde görebiliriz kendisini ingilterede

bence tam bir modric

Şampiyonlar Liginde oynayıp tecrübe kazandıktan sonra çok daha verimli olacak bence

Özellikle pasları çok iyi

modric dediğimiz adam senede 2-3 gol ancak atabilen uzaktan şut felan katiyen beceremeyen son dönemlerde hırvat futbolunun yetiştirdiği en önemli balonlarından biridir bence buna bi açıklık getireyim dedim

burda sanki sayin hayri cunda bir gonderme var. offf cok sert fatih can cokkk serttt

modric dediğimiz adam senede 2-3 gol ancak atabilen uzaktan şut felan katiyen beceremeyen son dönemlerde hırvat futbolunun yetiştirdiği en önemli balonlarından biridir bence buna bi açıklık getireyim dedim

not edilmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt