#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bazen gaza geldiginde cok komik seyler yapabiliyor insan :asd:

öyle hava atarcasina top sürp, kafasini kaldirip, bos adami arayip, sonra ne bileyim kac mettrelik uzun top atayim dedi, mors oldu :b5:

ama performansi 2 maxctir cok iyi emrenin valla, süper gidiyor, böyle devam ederse ilk 11 sanslari hicte fena degil.

Yas gecti ama cok merak ediyorum soyle 3-4 kez Galatasarayda antremana ciksam siritirmiydim acaba? Zannetmiyorum, yada tvden/staddan cok basit gozukuyo bazi seyler..

Malesef...

Bu cocuk biraz yuklense Shaqiri gibi kas yapip ayagi yere saglam bassa.. Shaqiriden iyi olur ama fizigi

Gercekten berbat, vitaminsiz gibi bisey..

Teknik ve klas anlaminda shaqiriyi top diye oynar ayaginda.. :yenieek:

Arkadaş futbol fizikle oynanmaz. Fener maçını hatırlayın kaç tane top çaldı bu yeter de artar bile. Emre'nin yapısı bu. Ben memnunum.

Yaptığı hatalar da çok basit onları atlatsın harika olur.

1 sene kendini geliştirebileceği bir takıma kiralasa olağan üstü bir adam olur.

Almanya 2.ligi falan.

Dikine oynadi, risk aldi ve denedi. Al gulum ver gulum, yana geriye pas yapmadi, olay bu.

Fener macinda ortada Selcuk'un yanında oynarsa is yapar.

Çok iyi gidiyor. Biraz daha aklını kullanmayı öğrenirse olacak.

zaman gectikçe kendini geliştiriyorda zaman cok uzun oluyor.

Yaptığı bir kaç hatayı hazırlık dönemine bağlıyorum. Onun dışında gerçekten gelişim gösterdiğini belli ediyor. Bu sene bence yer bulduğu dönemde iyi işler çıkaracaktır.

sol açıkta görmekten bıktım. resmen hapsoluyo oraya. halbuki müthiş bi ortasaha oyuncusu olabilir.selçuğun yanında bi oynatmak lazım. melo gelince de koyacaksın ikisinin önüne ..görsün yeteneğini herkes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt