#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Emre Çolak

Resmi siteye bakarsak Cem Sultan 10 numara giyiyor,ama maçlarda 9 numara da giyiyor.

Bu numara olayına pek fazla takılmamak gerekiyor. :)

Fiziği zayıf olmasına rağmen oldukça dengeli bir oyuncu Emre. Her geçen maç daha bir umutla bakıyorum. İkinci devre daha çok süre alacaktır. İnşallah müthiş bir yıldız kazanacağız.

Çok teknik, bileklerine hakim, pasları isabetli ve duran toplarda da gayet başarılı. Tek dezavantajı fiziği, onu da geliştireceğine inanıyorum.

Fiziğinin yanı sıra darbelerden kaçınmayı da öğrenmesi gerek. Dikat ettiyseniz topu kurtarıyor ancak kendisi geçemiyor. Bu bir kez değil bir çok kez tekrarlandı.

Bu müdahalelere Arda da maruz kalıyor ancak bir şekilde sıyrılmayı, ayakta kalmayı başarıyor. Emre bunu başarmaya başladığı an performansını katlayacaktır.

Fiziğinin yanı sıra darbelerden kaçınmayı da öğrenmesi gerek. Dikat ettiyseniz topu kurtarıyor ancak kendisi geçemiyor. Bu bir kez değil bir çok kez tekrarlandı.

Bu müdahalelere Arda da maruz kalıyor ancak bir şekilde sıyrılmayı, ayakta kalmayı başarıyor. Emre bunu başarmaya başladığı an performansını katlayacaktır.

Kesinlikle katılıyorum dengesini iyi ayarlaması gerek.

Eğer topla birlikte doğru hamle yapmayı öğrenirse performansını katlayacaktır.

Haydi Emre , Basarilar!!

Ilk 11de olduguna göre Rijkaard Emre'yi a takimda sürekli oynatabilir..

Bu kadar aktif oynaması çok şaşırtıcı.

Kendine çok güveniyor.

Gerçekten çok hoşuma gitti.

Biraz daha zamana ihtiyacı var,şans buldukça daha iyi olacaktır.Ama kritik maçlarda skor garantiyken oyuna girse daha iyi olur bence...

Bugün Denizli'nin sert oynaması Emre'yi oyundan düşürdü.Biraz daha insan gibi oynasalardı Emre çok daha iyi işler başarabilirdi.

Yavaş yavaş takıma girmeye çalışıyor. Ama böyle olmaz yani bu adam bize 4-3-3 sisteminde Elano'nun yanına lazım. O sistemde görelim bakalım Elano ile uyumlu olacaklar mı ? İnşallah o sistemle de uyumlu olur. Aradığımız adamın alt yapıdan çıkıyor oluşu süper birşey. İnşallah Arda gibi olur (takım içindeki değeri anlamında, mevkii değil) ve inanıyorum olacakta. Frank Messi'yi çıkardığı gibi bunu da bize hediye edecek...

reyisler a takıma geldi bu adam konusundua a takıma alsanız artık

1-2 ay fizik geliştirme, kondisyon yükleme çalışmalarının ardından beni sahaya sürün, daha iyi oynarım. Bu haldeyken, ancak Orduspor'da oynar Emre Çolak. Orada da yedek başlar, sonlara doğru dahil olur oyuna.

Emre Colak topla cok iyi bence. Fizik olarak eksik ama paslari, ozellikle de uzun paslari yerinde. Cok cabuk bir oyuncu, onemli bir ozellik bu. Fizigini gelistirirse, kendine guveni gelir takima da alisirsa cok faydali olur.

Bir ozelligi dikkatimi cekti, Turkiye ligini kavramis kendisi. Ligimizin balta oyunculari genc, yetenekli ve ufak tefek oyunculari tekmelerle sindirmeye bayilirlar. Bugun de birkac balta Emre'ye boyle yapmaya calisti. Arda'ya da yapilirdi ama Arda ya devam eder ya da direk hakeme itiraz ederdi. Emre bildigin rakiple didisiyor, arkadan itiyor, kasti faul yapiyor. Onemli birsey bence. Pasif degil, kendine guveniyor ve korkmuyor. PAF takimda kirmizi kart gorup 3 mac ceza almisti, simdi gorebiliyorum neden gordugunu. Iyi bir ozellik ama, kendini ezdirmemesi. Boyle devam ederse yolu acik.

1-2 ay fizik geliştirme, kondisyon yükleme çalışmalarının ardından beni sahaya sürün, daha iyi oynarım. Bu haldeyken, ancak Orduspor'da oynar Emre Çolak. Orada da yedek başlar, sonlara doğru dahil olur oyuna.

Haydaa, neler diyosun yahu. Gayet iyi oynadi ilk yarida. Tamam fizigi yetersiz ama 18 yasinda cocuk daha.

kendisini arsenal scoutu sanıyo galiba scoutsun daha iyisini bulda oynatalım ayhanı oynatmaktan iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt