#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

korkuyorum daha önce nicelerini yıldız ilan edip 2. lig takımlarına vs gönderdik hepsi de bizim taraftarlar için büyük yıldızdı oysa ki. çok fazla abartmayın sadece iyi oynadığında alkışlayın bu yeter hemen yıldız ilan edilirse beklentiler yükselirse hiç birşey olmaz bakınız. cafercan,özgürcan,mehmet güven,aydın, erhan ş. daha bir sürü var

Son maçta her aldığı topu kaleye vurmasını yadırgadım.

Emre Çolak'ı U19 milli maçlarında izledim. Gerçekten ben buyum diyor. İlk maç Azebaycan maçında 2 gol attı biri penaltıdan olmak üzere, 2. gol süperdi. Ayak dışıyla kalenin köşesine bırakıverdi. Dün İspanya maçı vardı ilk yarı mükemmel oynadı. Beşiktaşlı Neciple şahane anlaştı, birebirde süper adam ekarte etti, mükemmel paslar atması-skiller yapması ve iki ayağını kullanması ayrı bir olay. Uzaktan bir şutları var Henry gibi. 2. yarı hoca oyundan aldı ve u19 milliler söndü. Kiraya fln hiç verilmemeli, tek eksiği var oda yaşında dolayı fiziği, bizim tesislerde gelişemeyecek adam yok. 2. Arda diyebilirim. Camiamıza hayırlı olsun.

üstüne çok düşülmesi gereken bi çocuk bu herkes Arda gibi olamıyor malesef.Arda'nın takımda kalmasını sırf şu çocuğun gelişimi için istiyorum

emre colak yetenekli

ama kulanir mi

kulana bilirler mi

sabredermiyiz

allah kalmis

insallah olur

su da var böle genc oyuncular tikir tikir isleyen takimlarda direk oynar

malum biz iki üc sezondur islemiyoruz

Böyle devam et Emre.

Biz sana güveniyoruz.

İnşallah uzun yıllar bu takıma hizmet edersin.

Elano yerine şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum

Arda şu anda Dünya'nın iyi kulüplerinde oynamıyorsa bunun en büyük sebebi gollük vuruşalrıdır.Ama bu çocukta bu var.

Gerçekten çok büyük özgüveni var. Korkmuyor, üstüne gidiyor. Çekinmiyor, şut atıyor, pas veriyor. 18 yaşında ve Frank & Johann dönemine denk gelmesi de ayrı bir şans.

İnşallah böyle devam eder Emre ve Türk futbolu yeni bir yıldız kazanır.

Son 4 maçta Elano yerine Emre'yi koy oynasın FR.

Gelecek sezon daha fazla forma şansı bulacağına inanıyorum. Gelecekteki tek yıldız adayım..

hahaha yine Elano ya inanilmaz...

cok biliyorsunuz ya, Rjkaard tek futbolcu olarak basarilydi ve TD olarak ta, ama siz daha cok biliyorsunuz

Elano yerine şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum

şubatta 3-2 yendiğimiz antalya maçını 90 dakika izleyenler hatırlar o maçta emre çolak çok iyiydi ve emre çolağı o maçta iyi yapan elanoydu. elanoda geldiğinden beri en iyi maçıını oynamıştı ama gerisi pek gelemedi. ama emre çolaktan ümitliyim ki kaldı serdar eylik gibi ardanın direk varisi diyebilceğim bir adam var sadece biraz istikrar eksikliği vardı ki orduspora yollanıp güzel birşey yapıldı seneye sanırım gelir geri yada devre arasında.

2534.jpg

Top ayağına çok yakışıyor. İnanıyorum çok büyük yıldız çıkıcak Emre'den.

Dün U-19 Milli Takımızın 2-1 kazandığı maçta ilk golü attı.Oynadığı her maçta skora katkısı var.Maşallah diyelim..

Emre Belözoğlu gibi olacak sanki.

Yani oyuncu stilleri bakımından. Defansif özelliklerini geliştirmesi çok önemli. İnşallah Frank Rijkaard ile birlikte süper bir yıldız olacak.

Bir de bu konularda özgüven çok önemlidir. Arda'da vardı şuan dünya konuşuyor Arda'yı, dünya tanıyor. Büyük bir yıldız oldu. Emre'de de bu özgüven var. Oyuna girdim mi toptan kaçmıyor top almak istiyor topla oynamak istiyor. İnşallah Emre'yi de dünya konuşacak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt