#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Neden oynatılmıyor. Deplasman kafilesine bile alınmıyor. Acaba Rijkaard'a surat yapmış olabilir mi? Bazı teknik direktörler böyle şeyleri hiç affetmez, böylelikle kendi iplerini çekmiş olsalar bile!

1 yıllığına anadolu takımına kiralansa iyi olurdu bence.

Neden oynatılmıyor. Deplasman kafilesine bile alınmıyor. Acaba Rijkaard'a surat yapmış olabilir mi? Bazı teknik direktörler böyle şeyleri hiç affetmez, böylelikle kendi iplerini çekmiş olsalar bile!

biraz daha calismasi lazim, ozel program vermistir Rijkaard

1,5 senedir fizik olarak hiçbir ilerleme yok. Galiba kilo alamama sorunu var. Kilo alamazsan fizik olarakta güçlenemezsin.

C. Ronaldo bi ara röportajında zamanında sırf kilo almak için bir ara yemediği kadar dengesiz beslenip, abur cubur yediğini söylemişti.

Bu cocuk 1 ay benimle takilsin hayvan gibi fizigi olur. :asd:

Nerde bu cocuk? Gercekten merak ediyorum, her hazirlik döneminin en cok konusulan ismi olur, Rijkaard özel ilgi gösteriyor denir ama lig baslayinca kaybolur. Sivas ve Avrupa maclarinda fizik olarak cok yetersizdi, cok aksadi, ama özellikle böyle ic saha maclarinda skor acisindan rahatladigimiz anlarda oyuna giremez mi? Kadroya bile alinmiyor hic. Cok ümitliydim gecen sezon basi, Arda gidince yerini doldurabilecek kapasitede bir oyuncu olarak görüyordum, daha da 19 yasinda ama maalesef yeni bir Cafercan vakasi yasanacak gibi duruyor.

Çok pohpohladık ama fiziği ile Bank Asya'da bile zorlanır.

Fizik fizik deniyorda. Saviola isimli bir futbolcu vardı Barcelona'da, bizim defansı yolgeçen hanına çevirmişti tek başına onu hatırladım.

Fizik fizik deniyorda. Saviola isimli bir futbolcu vardı Barcelona'da, bizim defansı yolgeçen hanına çevirmişti tek başına onu hatırladım.

! Ağır konuşturacaksın bana .

Biz burada Emre çok zayıf diyemi tartışıyoruz fiziksiz diye tartışıyoruz ! Fiziksiz demek zayıf anlamına gelmiyor , Saviola zayıf ancak fizikli bir adamdır Aguero'da aynı şekilde artı sana öyle bir zayıf adam söylüyeyim Jesus Navas zayıf ama fizik kullanmasını biliyor nerede ne hamle yapmasını biliyor . Emre Çolak bilmiyor sorun orada zaten. Emre hızlı bir oyuncuda değil ayrıca. Bilmem kafan aldımı sanmıyorum ama büyük ihtimal almamıştır !

Canaya sallıyordun, Cana oynama fırsatı bulabildi mi sen ona atıp tuttun demin?

İşte yabancı hayranlığı ve Türk düşmanlığı. Emre Çolak ne zaman oynama imkanı buluyorda onun hakkında böyle atıp tutuyorsun.

Yabancı hayranlığı mı?

Gerçekleri söylerim ben bilader.Bu fiziğiyle ben bile yıkarım Emre'yi.Topçu adam her türlü imkanı var biraz fitness çalışmalı.

Bana kalırsa Emre hiçbir zaman beklenen çıkışı yapamayacak.Geçen sezon Rijkaard'ın o kadar şans vermesine rağmen beceremediyse daha da zor becermesi.

Bana kalırsa Emre hiçbir zaman beklenen çıkışı yapamayacak.Geçen sezon Rijkaard'ın o kadar şans vermesine rağmen beceremediyse daha da zor becermesi.

Geçen sezon Emre'ye fazla şans verilmedi. Ama Rijkaard onu önümüzdeki haftalarda kritik bir maçta, ummadığı bir anda ilk onbire alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt