#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bir tane olumlu hareketi yoktu maç boyunca. Serbest vuruşta Misimoviç'le al-ver pas yaptı. Cezasahası çizgisinde gidip orta atmaya çalıştı. 2 tane kontra atağı çalım atıp şut atmaya çalışarak yedi.

Dakika 88, solda topu aldı kontraya çıkacağız. Topu kaybetti,kontra yedik. Yine kurtardık durumu, top yine Emre'ye geldi,yine kaybetti. Top gitti Ali Zitouni bomboş 6 pasta kaçırdı.

Eee ne bunlar şimdi.Komik

Bir tane olumlu hareketi yoktu maç boyunca. Serbest vuruşta Misimoviç'le al-ver pas yaptı. Cezasahası çizgisinde gidip orta atmaya çalıştı. 2 tane kontra atağı çalım atıp şut atmaya çalışarak yedi.

Dakika 88, solda topu aldı kontraya çıkacağız. Topu kaybetti,kontra yedik. Yine kurtardık durumu, top yine Emre'ye geldi,yine kaybetti. Top gitti Ali Zitouni bomboş 6 pasta kaçırdı.

Bütün pozisyonları gol ile sonuçlanınca iyi bir oyuncu olacaksa Dünya'da hiçbir oyuncuyu beğenmezsin.

Eee ne bunlar şimdi.Komik

Verecek cevabın olmadığında kestirip atman enteresan. Sonuç şu : Emre kafasını futbola veremeyen(neden bilmiyorum) ne kadar yetenekli olsa da(ki bu fizikle o yeteneğini ne kadar kullanabilir bilmiyorum) çok kötü kararlar ile yeteneğini körelten genç bir oyuncu. 1 küsür senedir de böyle,kimse de alıp çocuğu uyarmadı neleri yanlış yaptığı hakkında.

Emre'den bu kadar medet umman,çocuğun üzerinde daha da fazla baskı yaratıyor.

Sol kanat oyuncusu olmadigini idrak edenlerle gorusmek isterim.

forvet arkası da oynamaz bu mevkiisi değildi polemiğine gerek yok hayri başkan. Fizik yok top çalma yok top kaybı üst düzey ara pası yok olmaz bu çocuk verin bank asyaya pişsin diyorum daha bırak bizi STSL de herhangi bi takımda oynayamaz.

Güçlenemez mi elbette güçlenir

Sabah öğlen akşam bu fotoğrafa bakma cezası verilmeli bu çocuğa

gareth bale eski

theo-walcott-arsenal-gareth-bale-tottenham-tottenham-hotspur-21-arsenal-barclays-premier-league-white-hart-lane-london-14-4-2010-credit-stuart-macfarlane-arsenal-football_2990439.jpg

Gareth Bale yeni

Everton+v+Tottenham+Hotspur+Premier+League+6an0i0HztJQl.jpg

Bütün pozisyonları gol ile sonuçlanınca iyi bir oyuncu olacaksa Dünya'da hiçbir oyuncuyu beğenmezsin.

Ne demek istediğini algılayamadım Adem. Bütün pozisyonları gol olsun mu istedim ben? Cana'nın yerine girdi,defanstan feragat ettik Emre'yi alırken artık maç rahatlasın gol bulalım diye. Çok kötü son top kararları verdi her pozisyonda, uzaktan vurup tehlike yarattığı top bile dışarı çıkıyordu.

Verecek cevabın olmadığında kestirip atman enteresan. Sonuç şu : Emre kafasını futbola veremeyen(neden bilmiyorum) ne kadar yetenekli olsa da(ki bu fizikle o yeteneğini ne kadar kullanabilir bilmiyorum) çok kötü kararlar ile yeteneğini körelten genç bir oyuncu. 1 küsür senedir de böyle,kimse de alıp çocuğu uyarmadı neleri yanlış yaptığı hakkında.

Emre'den bu kadar medet umman,çocuğun üzerinde daha da fazla baskı yaratıyor.

Dediklerinin hepsi komikti cevap yazmadım.Kafasını futbola vermiyor vs. de komik.Pozisyonlarda yanlış karar vermiş olabilir ama sonuçta yaşı genç ve bundan dolayı kendini göstermeye çalışıyor, bir nevi bencil davranıyor.Ama bunlar normaldir.Çünkü Aydın gibi ruhsuz değil en azından çabalıyor ikili mücadelelerde rakibi ıssırıyor.Sen yok Misimoviç'le paslaşmışta felan.Aydın senelerdir burada yahu.Bırakında biraz Emre oynasın.

Hagi Emre'yi parlatır.

Ne demek istediğini algılayamadım Adem. Bütün pozisyonları gol olsun mu istedim ben? Cana'nın yerine girdi,defanstan feragat ettik Emre'yi alırken artık maç rahatlasın gol bulalım diye. Çok kötü son top kararları verdi her pozisyonda, uzaktan vurup tehlike yarattığı top bile dışarı çıkıyordu.

Önemli olan pozisyonları harcaması değildi, topu ileride tutmasıydı.

forvet arkası da oynamaz bu mevkiisi değildi polemiğine gerek yok hayri başkan. Fizik yok top çalma yok top kaybı üst düzey ara pası yok olmaz bu çocuk verin bank asyaya pişsin diyorum daha bırak bizi STSL de herhangi bi takımda oynayamaz.

Güçlenemez mi elbette güçlenir

Sabah öğlen akşam bu fotoğrafa bakma cezası verilmeli bu çocuğa

gareth bale eski

theo-walcott-arsenal-gareth-bale-tottenham-tottenham-hotspur-21-arsenal-barclays-premier-league-white-hart-lane-london-14-4-2010-credit-stuart-macfarlane-arsenal-football_2990439.jpg

Gareth Bale yeni

Everton+v+Tottenham+Hotspur+Premier+League+6an0i0HztJQl.jpg

304niesta-Barca.jpg

Dediklerinin hepsi komikti cevap yazmadım.Kafasını futbola vermiyor vs. de komik.Pozisyonlarda yanlış karar vermiş olabilir ama sonuçta yaşı genç ve bundan dolayı kendini göstermeye çalışıyor, bir nevi bencil davranıyor.Ama bunlar normaldir.Çünkü Aydın gibi ruhsuz değil en azından çabalıyor ikili mücadelelerde rakibi ıssırıyor bir nevi.Sen yok Misimoviç'le paslaşmışta felan.Aydın senelerdir burada yahu.Bırakında biraz Emre oynasın.

Hagi Emre'yi parlatır.

Dediklerimin hepsi ne kadar yanlış kararlar verdiğini gözler önüne seriyordu. Adam bir iyi hareket yapınca maçta hemen paşam oluyor insanların gözünde. Emre'nin daha çok yolu var gidecek, o yolları gittiğinde de yaşı 22'ye dayanır. Galatasaray'dan büyük bir kulübe de gidemez. Arda potansiyeli yok Emre'de çünkü hiç olgunlaşamamış, Arda ilk çıktığında bile çok olgun kararlar verebilen , ne zaman durması gerektiğini bilen bir oyuncuydu.

Emre parlasın,dediğim her sözü yemeye kabulüm. Çok da memnuniyetle ama inanmıyorum,her girdiği maçta aynı hataları yapıyor. Geçen sene de böyle bir-iki maç verdik Emre yüzünden. Bu maç da listeye katılabilirdi, yaptığı hatalar gole dönüşseydi.

Önemli olan pozisyonları harcaması değildi, topu ileride tutmasıydı.

Tuttu mu peki? 3 kere kaptırdığı toptan kontra yakalandığını hatırlıyorum. Top tutacak adam gerekseydi Mehmet Batdal alınırdı zaten,kendimizi kandırmayalım.

Geçen sene ahmet çakar gibi bir hayaller kurmuştum.Demiştim ki bu çoçuk antipatik bir şeyler var bunda.Takımda gruplaşma yapacak çirkeflik yapacak kendini bir halt sanacak ilerde sen beni nasıl oynatmazsın gibi tartışmalar çıkartacak gibi bir oyuncu demiştim

Genelde m.sarp dışında çoğu oyuncumuzu övmüşümdür.Genç teknik hızlı oyuncuları çook severim ama ilginçtir ki ben bu çoçuğu hiç sevmiyorum..Nasıl bu kadar antipatik geldi bana anlayamadım..Hiçbir zaman kesin konuşmadım ama şu emre çolakdan hiçbir halt olmaz imkansız.

İyiki sakatlar dönüyor yoksa daha çok görürdük oyuna girerken..Bu çoçuğun kafa yapısı fiziği değişmedikçe istediğin kadar güven istediğin kadar oyuna al hiçbir şey olmaz..

D.bakır maçında millet joyu yuhalarken 4 boş pozisyonda joya pas atmayıp şut atmıştı yıldız emremiz...

Bu çoçuğu ilk 11 ede düşünenleri görünce manyak şaşırıyorum hatta bazıları cana--Emre çolak-Misi orta sahası falan yapıyor..

Tuttu mu peki? 3 kere kaptırdığı toptan kontra yakalandığını hatırlıyorum. Top tutacak adam gerekseydi Mehmet Batdal alınırdı zaten,kendimizi kandırmayalım.

Orta sahadan çıkan oyuncu yerine forvet oyuncusu mu doğru bir karar olurdu? Hem Emre topu ileride tutmayı da başardı, rakibi geriye doğru çekti, aksi halde baskı daha da artardı. Bunun örneğini Cana çıkmadan önce gördük. Cana yerine Mustafa Sarp çıksaydı belki daha farklı olurdu.

Kimse pozisyonları yedi, kötü vurdu filan demesin. Sonuçta bu maçta kanat oynadı, defansın göbeğinde oynamadı ya. Top kaptırmasını bu kadar abartmayın. Hiçbir oyuncu oynamadan, takıma alışmadan, kendine güvenmeden bir şey yapamaz. Burada zaman, istikrar ve sabır devreye girecek ki bir şeyler elde edelim.

Orta sahadan çıkan oyuncu yerine forvet oyuncusu mu doğru bir karar olurdu? Hem Emre topu ileride tutmayı da başardı, rakibi geriye doğru çekti, aksi halde baskı daha da artardı. Bunun örneğini Cana çıkmadan önce gördük. Cana yerine Mustafa Sarp çıksaydı belki daha farklı olurdu.

Kimse pozisyonları yedi, kötü vurdu filan demesin. Sonuçta bu maçta kanat oynadı, defansın göbeğinde oynamadı ya. Top kaptırmasını bu kadar abartmayın. Hiçbir oyuncu oynamadan, takıma alışmadan, kendine güvenmeden bir şey yapamaz. Burada zaman, istikrar ve sabır devreye girecek ki bir şeyler elde edelim.

Uzlaşabileceğimizi sanmıyorum bu konuda. Kanat oynamak falan çok basit mazeretler benim gözümde, Dünya'da artık ofansif ortasaha oynayıp da kanat oynayamayan 28 yaşından küçük futbolcu sayın bana. Sayamazsınız çünkü yok. Gözümüzdeki en basit örnek Mesut bile gereğinde kanada çekilebiliyor. Neyse kuru gürültü olacağı için susmak en iyisi.

Daha çok süt içmen gerek senin yavrum.

Zamaninda icmeliydi. Saka olarak da söylemiyorum, süt, peynir, yogurt kas yapisinin gelisiminde cok önemli. Keske o zamanlar icseymis sütünü, bu saatten sonra istedigi kadar icsin farketmez. Altyapidaki oyuncualrin beslenmesinden kulüp sorumlu oldugu halde bütün altyapi bu halde.

Yerin dibine sokmayın, tükürdüğünüzü yalamak istemezsiniz, sadece destek verin çocuğa.

Nerede ne yapacağını bilmiyorsun dostum Emre,oynaya oynaya gelişirsin diye saçma birşey yok bunun adı futbol zekasıdır,kontraya çıkarken en müsait olan adama top atarsın her zaman bu 1,ve bazı pozisyonlarda topu kontrol etmeye bile gerek duymadan çok cılız paslar veriyorsun bu çok kötü,bana Aydın Yılmaz'ın mental düşüncelerini anımsatıyorsun,iyi kumaşın var gerçekten ama nerede ne yapacağını bilmezsen hiçbir cacık olmaz senden..

Fizik gücü kazanılır ama bu mental özellikler malesef yetenektir..

Nerede ne yapacağını bilmiyorsun dostum Emre,oynaya oynaya gelişirsin diye saçma birşey yok bunun adı futbol zekasıdır,kontaya çıkarken en müsait olan adama top atarsın her zaman bu 1,ve bazı pozisyonlarda topu kontrol etmeye bile gerek duymadan çok cılız paslar veriyorsun bu çok kötü,bana Aydın Yılmaz'ın mental düşüncelerini anımsatıyorsun,iyi kumaşın var gerçekten ama nerede ne yapacağını bilmezsen hiçbir cacık olmaz senden..

Fizik gücü kazanılır ama bu mental özellikler malesef yetenektir..

Sinan bu akşam yaptığın her yoruma tapmam nedendir anlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt