#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

futbolun kralını bilen adamlar bu çocuk hakkında övgü üzerine övgüler yağdırırken siz hala 2.Aydın vakası diye tutturmuşsunuz.. Demek ki siz bu adamlardan daha iyi biliyorsunuz bu işi, bu adamlar futboldan anlamıyor o zaman..

bakın Johan Neeskens Emreyle ilgili ne demiş:

"Emre Çolak’ın performansından çok memnunuz, o zaten çok iyi bir futbolcu olduğunu bence kanıtladı. Her geçen günde yeni bir şeyler öğreniyor, kendine yeni şeyler katıyor. Forvet arkası olarak oynuyor çünkü oyun zekası, oyunu okuması iyi olan bir futbolcu. Bunların dışında antrenmanlarda ki performansını gözlemliyoruz, A2 Takımı’nda gösterdiği performansları gözlemliyoruz. Her geçen gün bence kendine yeni şeyler katıyor."

Bir de Turgay Şeren'i dinleyin:

"Ufak fiziğine rağmen sahada basmadık yer bırakmayarak güven veriyor. Sanki yıllardır oynuyormuş gibi kendisine güvenen bir hali vardı. Bu çocuğa çok dikkat edilmeli. Türk futbolunda yeni bir yıldızın doğmak üzere olduğunu düşünüyorum." (17 Ocak 2010)

Galatasarayın efsane 10 numarasına Gheorghe Hagi'ye kulak verin bir de:

"Bu çocuk frikiklerde beni taklit ediyor. Tıpkı kopyam. Bu çocuğa dikkat edin, özel çaba harcayın" (2007)

Kral Hakan Şükür'ü dinlemeden olmaz:

“Emre'yi sezon başından beri takip ediyorum. İnanılmaz yetenekleri var. Özelliklerinin tamamını daha sahaya yansıtmadığına inanıyorum. Emre fiziksel olarak biraz daha güçlenirse Barcelano'daki İniesta ve Xavi ile eş değer olur. Ve dünya futbolu büyük bir yıldız kazanır.” (21 Ocak 2010)

Bir de Sergen Yalçın'ı dinleyelim:

"Emre Çolak diye bir futbolcu var Galatasaray'da, inanılmaz meziyetlere sahip. Seneye futboluyla isminden çok söz ettirecek, belki de Türk futbolunum en iyilerinden olacaktır." (17 Mayıs 2010)

Son olarak da belki de zamanında aynı yorumları kendisi için de yaptığınız kaptanımız Arda Turan'ı dinleyelim:

Kamp günlüğü programına katılan kaptan Arda Turan'a şu soru yöneltilir: "İşte geleceğin Arda’sı dediğin bir oyuncu var mı?"

Arda'nın cevabı ise şu şekilde: "Alt yapıdan gelen arkadaşlarımız çok yetenekli ama ben Emre çolak’ı çok seviyorum. Yetenekleri inanılmaz estetik onu hep anlatıyorum. Kuvvetlenırse çabuklaşırsa ama kuvvetiyle birlikte onu artırabilirse Emre Çolak özel bir zekaya sahip bir oyuncu yani tribünleri çok ayağa kaldırır hatta ben birşey yapmadım ama benden çok çok daha ileri gider" (23 Temmuz 2010)

Emre Çolak'ın bu fizikle 1'e de adam geçmesinin imkanı yok.

Kanat oynayan adam 1'e bir yakaladımı amamı geçmesi gerekir ama Emre'de bu özellik yok,daha çok ortada ilk hareketde adamı eksiltip pas atacak tarzda bir oyuncu ( Şuan için )

Kendisini ve fiziğini geliştirirse kanat oynayabilir.

Aynı yaştayken Emre Çolak'tan cok daha yetenekli ve yeterli olmalarına rağmen İlyas Kahraman ve Ceyhun Eriş'i harcamıştık. Bakalım fiziksel sorunları olan ve oyun zekası, bilgisi dusuk olan Emre nasıl bir gelişim gosterecek?

Kanat oynayan adam 1'e bir yakaladımı amamı geçmesi gerekir ama Emre'de bu özellik yok,daha çok ortada ilk hareketde adamı eksiltip pas atacak tarzda bir oyuncu ( Şuan için )

Kanat oynamasın yahu yeter, bir tane orta saha yetiştirelim adam gibi. Mehmet Güven vardı olmadı en son. Oun hakkında da çok güzel laflar ediliyordu. İnşallah Emre aşama kaydeder.

Bu fizikleden kastın boy, zayıflık manasında mı anlamadım ama eğer öyleyse fizik olarak aşağı yukarı aynı olan bir oyuncu Alanzinho ligin tozunu attı geçtiğimiz sezon. Rijkaard, Emre'yi kanata koycağına veya Batdal'ın yerine forvete alacağına 4-2-3-1'in 3'ündeki ortaya koysa ve biraz güven verilse yakın bir performans alacağımıza inanıyorum ben; en azından denemekten zarar gelmez ortada oynayanları gördükten sonra daha kötü olamaz heralde. Kondüsyon olarak kendisini geliştirmeli ama orası çok net..

Bu fizikleden kastın boy, zayıflık manasında mı anlamadım ama eğer öyleyse fizik olarak aşağı yukarı aynı olan bir oyuncu Alanzinho ligin tozunu attı geçtiğimiz sezon. Rijkaard, Emre'yi kanata koycağına veya Batdal'ın yerine forvete alacağına 4-2-3-1'in 3'ündeki ortaya koysa ve biraz güven verilse yakın bir performans alacağımıza inanıyorum ben; en azından denemekten zarar gelmez ortada oynayanları gördükten sonra daha kötü olamaz heralde. Kondüsyon olarak kendisini geliştirmeli ama orası çok net..

Güç ;)

Emre adamı geçiyor,rakibi dokunuyor ve topu kaptırıyor.

Arda adamı geçtimi olayı bitmiştir rakibinin ondan top alması neredeyse imkansızdır,çünkü güçlü belini koyar kolu ile engeller.

Kısacası Emre'nin biraz daha güçlenmesi lazım,ortada oynayabilir ama zorlanır,yetenekleri bile birşeyler yapabilir ama Ceyhun gibi topu sürüp asist yapamaz ;)

İnşallah kendini geliştirdiğinde takımın değişmez orta saha oyuncusu olacak.

Güç ;)

Emre adamı geçiyor,rakibi dokunuyor ve topu kaptırıyor.

Arda adamı geçtimi olayı bitmiştir rakibinin ondan top alması neredeyse imkansızdır,çünkü güçlü belini koyar kolu ile engeller.

Kısacası Emre'nin biraz daha güçlenmesi lazım,ortada oynayabilir ama zorlanır,yetenekleri bile birşeyler yapabilir ama Ceyhun gibi topu sürüp asist yapamaz ;)

İnşallah kendini geliştirdiğinde takımın değişmez orta saha oyuncusu olacak.

Arda, Ceyhun'dan ziyade Alanzinho tarzı bi oyuncu imajından bahsediyorum ben; onda da güç eksiği var ama bunu çevikliğiyle kapatıyor. Tabi bunun için kondüsyon, doğru pozisyon alma, yaratıcılık çok önemli Emre'de de bu potansiyel olduğuna inanıyorum ben..

Sistem yüzünden iyi yetenekleride kaybediyoruz.

Yarın oynar 45345345 metreden şut çeker 5-10 tane kesin.

henüz hiçbi uefa karşılaşmasında oynamadı bugüne kadar.. eğer oynarsa emin ol 45345345 metreden şut çekecek.. çünkü artık kendini göstermek için birşeyler yapması gerekiyor.. o birşeyler yapmazsa bu adamların bu çocuğu oynatacağı filan yok çünkü.. heba olacak güzelim yetenek

Kondisyon ve fizik açıdan zayıf emeklemeden koşmaya çalışıp gördüğü yerden vuruyor

Hala çok genç. Kimse ani patlama beklemesin. 2 senesi daha olduğunu düşünüyorum.

Fiziği mükemmel, kilolu değil hızlı, tekniği ve koşması süper, çalışkanlığı ve futbol ciddiyeti 10 puanlık.

Antrenörü istese pres de yapar, adamda kovalar,rakibe de dalar. Bunu birçok banko oynayan Gs'liden iyi yapaar. Saha 90 dakika gezme hakkına sahip Sarp verken Çolak'a oynatıma fırsatı vermiyor Frank adında bir kişi.

Rijkaard giderse büyük patlama yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt