#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Maçı izlerken bende düşündüm bunu.Çocuktaki özgüvene bak.

Ama aynı Emre gol pozisyonunda heyecanlanıyor,kolay iş değil beyler bu yaşta ben Hagi'yi tebrik etmek istiyorum,onu ligin en stresli maçında sahaya sürecek kadar güveniyor,olsun atamadı belki ama elbet atacağı günler olur...

Yeter ki sakin olmayı başarsın Emre.

Tosun gibi bir adam mı olmasını istiyorsunuz.

Yemek falan yiyeceği yok bu adamın artık.

Gidecek güçlenecek, kas yapısını geliştirecek.

Daha 40 fırın ekmek yemesi gerek diyenler var.

Güçlenirse kimse tutamaz Emre'yi.

Ah Emre derbide o golü ataydın ne olurdu? :(

Alpercim, bu adam daha 20 yaşında bile değil tabiki bu saatten sonra 1.80 olmasını yada 80 kilo olmasını bekleyemeyiz ama, bünyeye sağlıklı birşekilde kondisyon yüklenmesi için belirli bir hacmin olması gerekir. Ayrıca birebir ikili mücadelelerde dayanıklı ve statik olabilmek için yere sağlam basabilmek gerekir. 40 fırın ekmek yemesi gerekli diyenler bunlara istinaden diyor.

Aşağıda iki örnek var biri Mleda Boleslav maçındaki Arda Turan diğeri Yakın zamandan herhangi bir foto.

Sanırım anlatabildim bu "yere sağlam basabilme" olayını ;)

boleslav2os9.jpg

arda.jpg

Alpercim, bu adam daha 20 yaşında bile değil tabiki bu saatten sonra 1.80 olmasını yada 80 kilo olmasını bekleyemeyiz ama, bünyeye sağlıklı birşekilde kondisyon yüklenmesi için belirli bir hacmin olması gerekir. Ayrıca birebir ikili mücadelelerde dayanıklı ve statik olabilmek için yere sağlam basabilmek gerekir. 40 fırın ekmek yemesi gerekli diyenler bunlara istinaden diyor.

Aşağıda iki örnek var biri Mleda Boleslav maçındaki Arda Turan diğeri Yakın zamandan herhangi bir foto.

Sanırım anlatabildim bu "yere sağlam basabilme" olayını ;)

boleslav2os9.jpg

arda.jpg

Benim anlatmaya çalıştığım bu.

Arda çok fazla kilo almamış burada.

5-6 kilo falan ama çalışıp fiziğini geliştirmiş.

Ama aynı Emre gol pozisyonunda heyecanlanıyor,kolay iş değil beyler bu yaşta ben Hagi'yi tebrik etmek istiyorum,onu ligin en stresli maçında sahaya sürecek kadar güveniyor,olsun atamadı belki ama elbet atacağı günler olur...

Yeter ki sakin olmayı başarsın Emre.

Kaçırmasının yaşla, tecrübesizlikle, heyecanla falan ilgisi yok. Soldan içeri doğru girdi, sağ ayağıyla vurmak zorunda kaldı, oysa ki kendisi solak bir futbolcu. Sağdan içeri girseydi %90 goldü o pozisyon.

Sadece tecrübesiz, o kadar.

Bunu da normal karşılamalıyız artık.

Kaçırmasının yaşla, tecrübesizlikle, heyecanla falan ilgisi yok. Soldan içeri doğru girdi, sağ ayağıyla vurmak zorunda kaldı, oysa ki kendisi solak bir futbolcu. Sağdan içeri girseydi %90 goldü o pozisyon.

Katılıyorum, heyecan ve tecrübesizlik olsa o topu alıp soldan içeri giremezdi zaten.

siz o yaşta o maçta o pozisyona girseydiniz ne yapardınız arkadaşlar...

Emre geleceği olan bir genç ve umarım kendini özellikle fizik açısından geliştirir.

Orta Sahanın ortasında oynayacak zekada ve top kabiliyetine sahip.

siz o yaşta o maçta o pozisyona girseydiniz ne yapardınız arkadaşlar...

Emre geleceği olan bir genç ve umarım kendini özellikle fizik açısından geliştirir.

Orta Sahanın ortasında oynayacak zekada ve top kabiliyetine sahip.

Sola çekecek zamanı vardı.Heyecandan vurdu ahh ne güzel olurdu bee!

Bu kavun karpuz degil ki yattıgı yerde büyüsün . Sen eger cocuga sans verirsen zamanla bu eksiklikleri gidericek . Ama antremanlar dısında salonda calısması gerektigini bu arkdasımıza biri hatırlatması lazı . Teknik acıdan Arda'dan daha iyi ama fizik olarak zayıf ve tecrübe kazanması lazım .

cocugun her pozisyonunu boyle analiz edeceksek biraksin futbolu zorlamasin bence

Hagi, Reijkaard'dan daha büyük bir şans Emre Ç. için, umarım değerlendirir. Ben kendisine güveniyorum. Haydi Aslan'ım.

çok çabuk yere düşüyor , ve kalkıp inat edip basmıyor...Aydın da böyle yapardı aman Emre....

emrenın futbol zekası ardadan bile iyidir.sadece cevıklık ve de tecrube.bunlarda zamanla olur.1-2 yıl ıcınde ellerımız patlarcasına alkıslarız

Emre Çolakdan ümidim yok doğrusu. Çelimsizliği, ağırlığı ile orta sahanın yükünü kaldıramaz. Takıma alınması için çok erken. Fb maçında fazla güven alamadım. Vuruşları çok cılız. Aydın bile olsaydı o vuruşu gol yapardı. Bence önümüzdeki sezon anadolu takımlarına kiralık verilmeli, daha çok pişsin, kendini geliştirsin diye. Şu anda kapasitesi A takımına girmeye yetmez.

Emre Çolakdan ümidim yok doğrusu. Çelimsizliği, ağırlığı ile orta sahanın yükünü kaldıramaz. Takıma alınması için çok erken. Fb maçında fazla güven alamadım. Vuruşları çok cılız. Aydın bile olsaydı o vuruşu gol yapardı. Bence önümüzdeki sezon anadolu takımlarına kiralık verilmeli, daha çok pişsin, kendini geliştirsin diye. Şu anda kapasitesi A takımına girmeye yetmez.

gecen sene aydının yaptıgı vurusuda biliyoruz.fb macında nasıl güven alabilirsin?biz taraftar olarak takımıza guvenemıyorduk,18 yaslarında bı cocuk nasıl telas yapmasın sence?

emre colagı kac kere ızledin bilmiyorum,emre topla hıcte yavas degıldır tam tersıne oyunu akıcı oynar...emre cevıklık kazanacak,adamı body sampıonasına hazırlamıoruz.cevklık kazanıp top ondayken yere saglam basacak.

bilmeyenlere...

gecen sene aydının yaptıgı vurusuda biliyoruz.fb macında nasıl güven alabilirsin?biz taraftar olarak takımıza guvenemıyorduk,18 yaslarında bı cocuk nasıl telas yapmasın sence?

emre colagı kac kere ızledin bilmiyorum,emre topla hıcte yavas degıldır tam tersıne oyunu akıcı oynar...emre cevıklık kazanacak,adamı body sampıonasına hazırlamıoruz.cevklık kazanıp top ondayken yere saglam basacak.

bilmeyenlere...

Sende söylüyorsun 18 yaşında ve telaş yapıyor...Normal şartlarda Emre Çolak oynatılabilirdi ama önümüzdeki maçların hepsini artık final havasında oynayacağız. Telaş melaş kaldıramayız biz. Aydın bile son avrupa kupası maçımızda 40 yıllık futbolcu gibi soğukkanlı bir gol attı. Bu çocuk bir kaç hata yapsa kariyeri biteriler.

En doğrusu anadoluya kiralamak. Bir yıl sabretmek. Gaziantepspora, kayserispora felan. Bol bol pastırma baklava yer pehlivan gibi olur cılızlıktan kurtulur.

Sende söylüyorsun 18 yaşında ve telaş yapıyor...Normal şartlarda Emre Çolak oynatılabilirdi ama önümüzdeki maçların hepsini artık final havasında oynayacağız. Telaş melaş kaldıramayız biz. Aydın bile son avrupa kupası maçımızda 40 yıllık futbolcu gibi soğukkanlı bir gol attı. Bu çocuk bir kaç hata yapsa kariyeri biteriler.

En doğrusu anadoluya kiralamak. Bir yıl sabretmek. Gaziantepspora, kayserispora felan. Bol bol pastırma baklava yer pehlivan gibi olur cılızlıktan kurtulur.

katılmıyorum.kesınlıkle takımda tutulması gerek.versek kıraya oynatacakları dahı muamma.burda bızım ellerımızde gelısecek.ona inanlar cok bu kulupte.ve ben tam tersıne oyuna gırınce gayet canlı ve ıyı oynadıgını dusunuyorum.bakıs acısı herkesın farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt