#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Wilshere'a çok benzetiyorum tarzını.Kiralık gittiği Bolton'dan döndükten sonra inanılmaz gelişme kaydetti Wilshere.Emre'yi oynayabileceği bir takıma kiraya vermemiz mantıklı olur bence.

Fb'ye verelim. Fb'de Emre ve Stoch ile birlikte fb'yi uçururlar! İşte o zaman bizim taraftar! ne olduğu belirsiz yabancıları pohpohlama yerine Emre'ye övgü üstüne övgü yağdırır. değerini o zaman anlarız. Şu anda son 10 dakika oyuna girdiği halde yerin dibine batırılıyor.

Wilshere'a çok benzetiyorum tarzını.Kiralık gittiği Bolton'dan döndükten sonra inanılmaz gelişme kaydetti Wilshere.Emre'yi oynayabileceği bir takıma kiraya vermemiz mantıklı olur bence.

Yok be reis Wilshere 2 sene önce de hayvan gibi herifti. İlk çıktığı sene Emirates Cup'ta yardırmıştı hatırlıyorum. Şimdi Box-to-box oynuyor hayvan :o. Emre onun yarısı kadar olsa kafii. Emre Çolak'tan da 1 yaş küçük bunu da söyleyelim :asd:

Yok be reis Wilshere 2 sene önce de hayvan gibi herifti. İlk çıktığı sene Emirates Cup'ta yardırmıştı hatırlıyorum. Şimdi Box-to-box oynuyor hayvan :o. Emre onun yarısı kadar olsa kafii. Emre Çolak'tan da 1 yaş küçük bunu da söyleyelim :asd:

Yok zaten çok iyi olduğunu kabul ediyorum ama inanılmaz geliştirdi eleman kendisini kiradayken.Bomba gibi döndü Arsenal'e.Emre de benzer bir gelişim gösterebilir kiraya verilirse kendi çapında.Wilshere kadar olamaz orası ayrı tabi.

Yok zaten çok iyi olduğunu kabul ediyorum ama inanılmaz geliştirdi eleman kendisini kiradayken.Bomba gibi döndü Arsenal'e.Emre de benzer bir gelişim gösterebilir kiraya verilirse kendi çapında.Wilshere kadar olamaz orası ayrı tabi.

Mentalite farkı işte üstad. O çocuk kim bilir oralara gelebilmek için ne kadar çalışmıştır, gece gündüz... Emre'ye bakıyorsun 2 senedir bir arpa boyu yol katedememiş. Fizik aynı fizik, kız gibi...

İyisin Emre, iyi...Hagi çok üstüne düşecek belli.

Serdar Eylik kiralanmasaydı bu şans Emre'ye gelmezdi diye düşünüyorum ancak yavaş yavaş A takım oyuncusu moduna giriyor

maxi2355145399354.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

(Başka bir forumda gördüm resimleri) Gökhan Töreyle Emre Çolak hemen hemen aynı yaşta Gökhan'ın Leverkursendeyken fiziği Chelsea'ye gittikten sonraki fiziki yapısı... Emre Çolağında Gökhan'ı örnek alması lazım biraz. Biraz güçlensin tutulmaz olur ligte.

41682563141412200921434.jpg

10331085032203201020205.jpg

Emre Çolak fiziğini geliştiremez diyenler; Bale'nin 2006 yılında ki haline ve şimdi ki haline bir baksınlar. Bende yeni gördüm lütfen bakın ve çalışmayla nelerin olduğunu görün. Emre'de Arda abisi gibi, kısaca ''abicilik'' oyununa çekilirse söner gider.

Bence ne kadar kas ve yağ biriktirirse o kadar çabuk yorulur. Bu haliyle kalsa bile yeterli. Kilo alsa bu sefer hantal diyeceklerdir. Tek sorunu 'kendini gösterme psikolojisi' altında ezilmesi. Bu da dah çok hep yedek bırakılmasından kaynaklanıyor. Sahada hagiliğe, lincolnluğa soyunmamalı. Okan Suat gibi rakibe pres, forechecking yapmalı. İsterse hep yıkılsın tekrar kalkar yeterki yılmasın. Tekniği iyi oyuncular top kapma konusunda da başarılı oluyorlar.

Orta saha oyucularımızla kıyaslarsak eğer ben teknik direkör olsam her maç Emre Çolak'a görev verirdim diyesim geliyor ama işte teknik direktör değilim :)

Sarp'ın yerinde oynasın ama ne olursa olsun oynasın.

Bugün o kadar vasıfsız eleman gördük ki artık fizik mizik önemli değil.

"Emre Çolak balon" diyenlere kapaak!

Aferim oğlum, aferim!

Bugün süratla çizgilere inmeleri, ve Pino'ya yaptığı muhteşem asist Messi'yi akıllara getirdi. :)

Emreee, Emree Çolaakk, Emree, Emree Çolaakk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt