#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Kolay gidebilen maçlarda kesinlikle en azından her maç son 20 dakikada oynatılmalı.

-------------Cana-----------------

--------Ayhan---------------------

-----------------Misi/Emre---------

gibi bir dizilim olursa kesinlikle eminim ki bir Türkiye yıldızı doğacaktır.

Dikkat ettim de bugün yıkılmadı.Çalışmaya mı başladı nedir?

Umarım bu haftaki maçta son 25 dakikada inşallah oynar.

3 tane çalım attıktan sonra 2 kişi arasıdanda çalımla geçmeye çalıştı halbuki insua arkaya koşmuştu. biraz daha pası düşünmesi gerekiyor.

Sakin ve iyi çalımlar attı. Fiziği gerçekten zayıf ama daha dengeli gözüküyor artık, bu yüzden yıkılmıyor. Biraz daha karar verme yetisini geliştirmesi lazım

Vay avradını satayım, vallahi bi milyon teknik direktör varmış bizim forumda bee..:):):)

oynadigimiz takim Denizlispor B takimi olmasina ragmen fizigini biraz olsun gelistirmis, mucadelelerde hemen yikilmiyor

3 tane çalım attıktan sonra 2 kişi arasıdanda çalımla geçmeye çalıştı halbuki insua arkaya koşmuştu. biraz daha pası düşünmesi gerekiyor.

20 yaşında çocuk. Heyecanlı, istekli. Eksiklerini zaten söylüyoruz. Biraz olumlu yönlerini görsek? Sıfıra inişi, ayağının dışıyla arkadaşının önüne fantastik şekilde top bırakmaları, çizgiye sürekli driblingleri, ayağının altıyla, kafasını kaldırarak, çime yapıştırarak, topun bulunduğu santimden ayağını daha fazla ileriye götürmemesi ve neticesinde Pino'nun mükemmel golünü söylesek.

Mükemmel bir potansiyel var. Kendini biraz daha geliştirirse Arda'dan çok daha iyi biri geliyor.

20 yaşında çocuk. Heyecanlı, istekli. Eksiklerini zaten söylüyoruz. Biraz olumlu yönlerini görsek? Sıfıra inişi, ayağının dışıyla arkadaşının önüne fantastik şekilde top bırakmaları, çizgiye sürekli driblingleri, ayağının altıyla, kafasını kaldırarak, çime yapıştırarak, topun bulunduğu santimden ayağını daha fazla ileriye götürmemesi ve neticesinde Pino'nun mükemmel golünü söylesek.

Mükemmel bir potansiyel var. Kendini biraz daha geliştirirse Arda'dan çok daha iyi biri geliyor.

hocam türk olarak biraz bilgisayar kullanıyorsa galatasaray forumlarından herhangi birine üyedir. her zaman iyi yaptıklarını söylersek bu adam değiştirecek birşey bulamaz.

Emre fizik çalışmaların sonucunu alamıyorsa yapabileceğinin en iyisi fizikli oyunculardan uzak durmaktır. Yalnız ben Emre'de yine büyük bir eksik görüyorum. Gereken yerde daha çok basit oynaması gerekiyor. Bu özelliği kapmadığı sürece inişli çıkışlı dönemler geçirecektir.

hocam türk olarak biraz bilgisayar kullanıyorsa galatasaray forumlarından herhangi birine üyedir. her zaman iyi yaptıklarını söylersek bu adam değiştirecek birşey bulamaz.

Bakış açısı :) Ama zannetmiyorum.

Eksiklerini bizlerde söyleyeceğiz elbette; Ama şu maçın tadını çıkaralım bence. Büyük bir yıldız geliyor!

Helal Emre, böyle devam. Fiziğini de geliştirirse her şey daha iyi olacak.

Fiziğini çok fazla geliştiremez bence ama daha dengeli bir oyuncu olma yolunda ilerliyor, basacağı yeri biliyor gibi artık. Ek olarak basit oynamıyor o da Arda gibi, daha basit oynamaya çalışmalı.

Emre fizik çalışmaların sonucunu alamıyorsa yapabileceğinin en iyisi fizikli oyunculardan uzak durmaktır. Yalnız ben Emre'de yine büyük bir eksik görüyorum. Gereken yerde daha çok basit oynaması gerekiyor. Bu özelliği kapmadığı sürece inişli çıkışlı dönemler geçirecektir.

Fiziki olarak ilerleme şansı yok, sadece fizik gücünü nasıl kullanacağını öğrenmesi gerekir. Bunun için de ilerleme kaydettiğini son 3 maçta rahatlıkla görebilirsiniz.

Teknikte çok iyi,süratte Kader Keita gibi, fizikte Sergei Djehoua gibi olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt