#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Futbolcu kendisine yazılanları merak edecektir. Okuyacaktır haber siteleri olsun galatasaray siteleri olsun.

Belkide..

Arkadaşlar, bu saatten sonra fizik falan gelişmez. Bu saatten sonra ancak dayanıklılık kazanabilir. Aşama kaydettiği görülüyor. Çalıştığı belli.

Buraya yazanların bir kısmında Emre Çolak'ın fiziki yapısının Türk ligi için yetersiz olduğu düşüncesi hakim, bence önemli olan, fizik yapısından ziyade fizik gücüdür. Emre Çolak fizik gücünü artırabilirse hem takım hemde kendisi kazanır. Elimizdeki yerliler içerisinde oyun zekası yüksek olan nadir oyunculardandır.

EMRE ÇOLAK: "OYNADIKÇA KENDİME GÜVENİM GELİYOR"

Galatasaray’ın genç futbolcusu Emre Çolak, teknik direktörleri Gheorghe Hagi’nin kendisini küçüklüğünden beri tanıdığını ifade ederek, "Bana güvendiğini her idmanda söylüyor. Bunu boşa çıkarmamak için daha çok çalışıyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Biraz daha iyi oynadığım için bana tezahüratta bulundular. Fiziksiz olduğumu biliyorum. Bunun da çalışınca düzeleceğini biliyorum. İnşallah ben de yakın zamanda kuvvetleneceğim. Oynadıkça kendime güvenim geliyor. Şuan ilk 11’de oynayacak kadar hazır değilim" ifadelerini kullandı.

Bu haliyle bile beni heycanlandiran 2-3 futbolcudan biriydi. Kadro kalitesini gösteriyordur sanirim. Güclenirse cok faydali olacak. Kendine güvenmesi ve sorumluluk almak istemesi hosuma gidiyor

Fiziki olarak ilerleme şansı yok, sadece fizik gücünü nasıl kullanacağını öğrenmesi gerekir. Bunun için de ilerleme kaydettiğini son 3 maçta rahatlıkla görebilirsiniz.

neden fiziki ilerleme şansı yok aga onu anlamadım:),al 1.64 lük miccoli,3 senedir italya da oynuyor, birde en katı savunma yapılan lig,yıkamıyorlar adamı.

Son 15 dakikalarda girse bile hemen takıma hareket getiriyor. Ya asist yapıyor, ya da kendini kolay gol pozisyonuna sokuyor. Güzel verkaçlar yapıyor. Hem hızlı olarak adam geçiyor, hem de yavaş adam geçiyor! (bunu her futbolcu yapamaz Felipe'nin, Lincoln'ün yavaş adam geçmesi gibi ama başka tarz).

Diğer oyun kuruculardan farkı çevik olması ve mücadele konusunda yılmaması, tabi bunda gençliğinden kaynaklanan enerji önemli faktör. Hep fizik, fizik deniyor, bence şu şekilde kalsa sahada 180 dakika koşabilir. Biraz yağlanır, kaslanırsa bu sefer çevikliğinden birşeyler kaybedebilir. Hatırlıyorum, eskiden Arda'nın yaptığı presi kimse yapmıyordu. Tabi fizikte önemli omuz darbelerinde yıkılmamak için ama çeviklik ve enerjik olmak

darbelerden kolay kaçılmasını da sağlıyor bunu unutmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt