#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Necip-Emre ikisi farklı yapıda oyuncu..Emre sadece çok fazla topla oynamaması lazım..Gerci Sahada 2.yarı top oynayacak kimsede kalmadıki.B ve M girdi isimlerini zor duydum..Hagide herkezi görmek istedi..Emre'ye daha çok sans verilmeli.Sanırım hagi oynatmaya devam edecek.Üstelik o yüzündeki maske iilede oynamak çok kolay bir şey değil;)

ya bi yürüyün gidin emre nefis oynuyo bence yavaş yavaş alışıyo siz çıkın oynayın o kadar görelim ne çok konuşuyo millet

Arkadaslar yanlis anliyorsunuz. Ben iki oyuncunun yeteneklerini kiyaslamiyorum, sadece davranislarini. Necip simarmadi, cok mac oynadi Besiktas'da. Onu acik. Emre'de yetenekli, ama hemen simardi. Olmadik yerde sut atmak, basit pas verecegi yere calim denemeleri. Ozguven degil bu, abartmak denilir buna.

Arkadaslar yanlis anliyorsunuz. Ben iki oyuncunun yeteneklerini kiyaslamiyorum, sadece davranislarini. Necip simarmadi, cok mac oynadi Besiktas'da. Onu acik. Emre'de yetenekli, ama hemen simardi. Olmadik yerde sut atmak, basit pas verecegi yere calim denemeleri. Ozguven degil bu, abartmak denilir buna.

bi laf vardır bilirmisin denedin yenildin bi daha dene daha iyi yenil.. şut çekcek adam tabi ne var bunda oyun içinde çalışsın yeteneklerini göstersin özgüven gelir zaten yeterki sürekli oynasın şımarmak değil bu takıma alışmaktır bizi futbolu ilgilendirir

bi laf vardır bilirmisin denedin yenildin bi daha dene daha iyi yenil.. şut çekcek adam tabi ne var bunda oyun içinde çalışsın yeteneklerini göstersin özgüven gelir zaten yeterki sürekli oynasın şımarmak değil bu takıma alışmaktır bizi futbolu ilgilendirir

Onun bos olur, sut cekersin. Acin iyi olur, sut cekersin. Gerrard'in zor atacagi yerlerden sut denedi. Arda niye kizdi ? Ornek olarak Ebecilio, Emre gibi bir genc ve alt yapidan. Pek etkili olmasada Emre gibi abartmadi. Fark bu.

Valla ben çok beğendim.Daha önce de söylediğim gibi Aydın'dan 10 kat iyidir.

Maç içinde Arda'nın sağa doğru oyunu açtığı bi pozisyon var.O kadar ruhsuz ki herif ayağını kaldırıp topu kontrol edemedi bile.

Emre baya çalışıp, çabalıyor.Aynen devam :tiphat:

Onun bos olur, sut cekersin. Acin iyi olur, sut cekersin. Gerrard'in zor atacagi yerlerden sut denedi. Arda niye kizdi ? Ornek olarak Ebecilio, Emre gibi bir genc ve alt yapidan. Pek etkili olmasada Emre gibi abartmadi. Fark bu.

teknik var üstüne gitmek gerek ama çok cılız güçlü olsa okan burukun gençliği gibi iş yapar ilerde kilo lazım biraz

cok yanlis tercihler yapiyor ama inaniyorum daha iyi olacak emre

aydından daha iyi gelişme kaydettiği kesin :)

iyi olur ama kendine bağlı ya iyi olur ya silinir aydın gibi.. ama en az arda kadar yetenekli

Taraftar, 10 milyonluk ruhsuz, gamsız Elano'nun 50 maç boyunca şeyini, yani ayağını yaladı durdu 1.5 sezon boyunca. Ama genç ve yetenekli Emre'ye gelince bir maçta asıyorlarlar, kovuyorlar Emre'yi.

biz de bu taraftar olduğu sürece alt yapıdan bi halt çıkmaz

Yetenekli ama laubali bir stili var..

Aklını başına almalı,sırf kendini göstermek için bir çok atağın anasını belledi.

Hagi ve Tugay'ın bunu uyarması lazım 'takım için oyna, kendin için değil' diye.

Yetenekli ama laubali bir stili var..

Aklını başına almalı,sırf kendini göstermek için bir çok atağın anasını belledi.

Rijkaard ve Hagi gençlere şans vermek yerine, Sarp ve Aydın gibilere, işe yaramaz milyonluk yabancılara sonsuz şans verirse, gençlerde Emre'de olduğu gibi 'kendimi göstereceğim' diye strese girerler, bocalarlar. Çok yetenekli ve çalışkan olsalar bile.

adam sol ayak sag kanatta oynadi,elinden geleni yapti kimse sallamasin bos yere.

Rijkaard ve Hagi gençlere şans vermek yerine, Sarp ve Aydın gibilere, işe yaramaz milyonluk yabancılara sonsuz şans verirse, gençlerde Emre'de olduğu gibi 'kendimi göstereceğim' diye strese girerler, bocalarlar. Çok yetenekli ve çalışkan olsalar bile.

Yetenekli adam formayı alır bırakmaz..

Emre Çolak böyle devam ederse hiçbir halt olmaz ciddi diyorum,çok yetenekli ama doğru oynamıyor ki,laubali top çevirmeler,35 metreden şut atmalar,hele bir pozisyonda bomboş adam pası vereceğine artistlik yaptı adam vurdu omzu geçti gitti,akıllı oynasın müthiş yararlı olur,ama kendini göstermek uğruna,herşeyi kaybedebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt