#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

fo shizzle:)

fo-shizzle-snoop-seazle-dogg-1280447055p.jpg

S to tha bizzo S.B. reis

Futbol zekası yok bu adamda. Topu ayağından çıkardıktan sonra işi bitmiş gibi duruyor öyle. İlk yarıda sağdan yaptığımız bi' atak vardı, köşede Culio'ya verdi topu, sonra biraz geriye boşa kaçması gerekiyordu ama bekledi öyle, Culio da sinirlendi eliyle işaret falan etti de anca öyle geçti oraya.

Daha öğreneceği çok şey var..

Şuan için net birşey söylemek yersiz olur ama çapını bilip daha çabuk oynaması gerek..

Ayagına top yakısıyor üstüne düşerse hagi olacak bu emreden bişeyler olacak ama kanatta degil.

Futbol zekası yok bu adamda. Topu ayağından çıkardıktan sonra işi bitmiş gibi duruyor öyle. İlk yarıda sağdan yaptığımız bi' atak vardı, köşede Culio'ya verdi topu, sonra biraz geriye boşa kaçması gerekiyordu ama bekledi öyle, Culio da sinirlendi eliyle işaret falan etti de anca öyle geçti oraya.

yapma hocam, ona bakılırsa oyun içinde yaptığı çok güzel duvar pasları ver-kaçlar var. acemiliğine vermemiz gerekiyor şuan, daha öğreneceği çok şey var üstadlarından..

yapma hocam, ona bakılırsa oyun içinde yaptığı çok güzel duvar pasları ver-kaçlar var. acemiliğine vermemiz gerekiyor şuan, daha öğreneceği çok şey var üstadlarından..

Tabii ki öğrenip kendini geliştirebilir ama şu anda ilk 11 oynayacak biri değil. Sadece verdiğim örnek değil ki, Ajax maçında da yanında bomboş adam varken göstere göstere 2 adamın arasına daldı. Çok yetenekli bir oyuncu, topa dokunuşundan, top sürmesinden bu anlaşılabiliyor ama dediğim gibi oyun görüşünü değiştirmesi gerekiyor bir an önce.

Hep söyledim şimdide söylüyorum; asla ilk 11 oyuncusu değilsin

Oynasin, iyi gidiyor, ben begendim dün.

Pasi verdikten sonra hemen bosa kacmasi süper.

Bir ortası dışında hiç bir artısı yok. Son 15 dk filan belki. Ben kiralanmasından ve sürekliliği başka bir takımda kazanıp gelmesinden yanayım

Olmamış bu potasyumu eksik:)Daha en az 1 seneye ihtiyacı var.

100 kere söyledim. böyle giderse 1000 kere söylemek durumundayim. bu cocugu abartmayin. celimsiz, teknigi abartildigi kadar degil, oyun zekasi düsük ve sov yapmak icin oynuyor. teknik oyuncu demek dogru futbol oynayan oyuncu demek. emre colak topla birlikte cok agir bir oyuncu. hizli düsünemiyor, cevik degil, topu saklayamiyor, calim özelligi yok, öldürücü pas yok. ee ne halta yarar bu cocuk. hagi de gördü forvet arkasi oynama potansiyeli olmadigini sag da deniyor. görmüyormusunuz bunlari. Hagi galiba ondan bir silva yaratmaya calisiyor ama nafile. hadi oyun zekasini gectim en azindan cevik olsa, yani yilan gibi kivrak olsa yine is yapacak ama oda yok maalesef. benim icin koca bir balon bir cocuk. Bedavaya sekerspor'a yolladigimiz Yusuf Akyel kat kat daha yetenekli bundan.

Anıla bu kadar şans verilseydi belkide ilk 11 de olacaktı bundan sonra

Sağ ayağını hiç ama hiç kullanamıyor, bariz eksiklik olarak ben bir tek bu özelliği gördüm. Çalışıp fiziğini güçlendirmesi lazım ve tabii ki oyun içerisinde seçimlerinin gelişmesi lazım.

birçok eksiği var, bunlar düzeltilebilecek şeyler, zamanla giderilir.

ama ilk düzeltmesi gereken ; KAFA YAPISI...

yani bu çocukta aşırı özgüven var, 1-2 maç iyi oynadı, arda abisi destek oldu diye, kendini yeni messi falan zannediyor herhalde.

çok uzaktan zayıf vuruşlar, boşta pas atılacak adam varken gereksiz çalıma girmeler, rakip daha dokunmadan kendini yere atmalar.

sadece tribünlere oynuyor.

şöyle bir-iki maç ıslıklansa, kendine gelcek.

destek , körü körüne destek olmamalı, hatası olduğunda teknik heyet ve tribün tepkisini göstermeli ki, neyin doğu neyin yanlış olduğunu anlamalı.

Bir ortası dışında hiç bir artısı yok. Son 15 dk filan belki. Ben kiralanmasından ve sürekliliği başka bir takımda kazanıp gelmesinden yanayım

hocam yapma gözünü seviyim, sadece 10dk özette bile gol tehlikesi yarattığı en az 4 ortası var. tamam bu adam messi değil ama bir aydın da değil yani, bu kadar da düşürmeyin şu çocuğu. eğer şans bulamıyor olsa ben de kiralanıp tecrübe kazanmasından yana olurdum ancak görüyoruz ki hagi her ne olursa olsun her maç şans veriyor. bu sene böyle devam etsin, mutlaka bi gelişme gösterecektir.

abi su oyunculari iyi derken, gelecek var derken lütfen artik bir kistas getirin yahu. bukadar mi düstük yani?? Galatasaray'in hedefi her zaman üst siralardir. simdi bir avrupa ligi ceyrek finalinde son 15 dakka. Emre Colak kafa yapisinda bir oyuncuya güvenilir mi?? top tutamayan sürekli yanlis kararlar veren oyuncunun Galatasaray'da isi olmaz. anlayin sunu artik. Ayhan'a güvenirim bu Emre'ye güvenmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt