#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

emre çolak cem sultan özgürcan sanırım rizespora kiralık verilecekmiş. adnan sezgin işin içinde yine umarım yalan haberdir. cem sultan ve emre çolak kesinlikle kiraya verilmemeli şans verilmeli oyunculara.kiralık gidip gelenlerden sadece arda parladı harcamayalım oyuncuları lütfen.

https://www.rizesporlular.com/portal/...p?readmore=286

emre çolak cem sultan özgürcan sanırım rizespora kiralık verilecekmiş. adnan sezgin işin içinde yine umarım yalan haberdir. cem sultan ve emre çolak kesinlikle kiraya verilmemeli şans verilmeli oyunculara.kiralık gidip gelenlerden sadece arda parladı harcamayalım oyuncuları lütfen.

https://www.rizesporlular.com/portal/...p?readmore=286

Yok daha neler.Yokturda umarım böyle bir kiralama olayı varsa da Rizesporda hangi futbolcu üstüne koymuşta bu gençler koysun.Oynama ihtimalleri sıfır.Oynasalar bile futbol kimliğinde defansif bir anlayış olan takımda ne yapabilir nasıl bir karakter kazanırlar.

Bazen bazı şeylere akıl fikir verilecek gibi değil.

Ben'de duymustum Bank ASya'dan 3 takima talip diye Emre-Cem ikilisine.

Yazik olur, bosuna olur.

bu çocuk çok yetenekli tek sorunu biraz ağır ve 10 numara tarzı oynaması

valla mehmet güvene rağmen çok iyi oynuyo şuana kadar. bu sene daha kendisini geliştirirse takımın vazgeçilmezi olur bence.

Bugünkü maçta göze batanlardan birisiydi Emre'de..İnşallah Oğuz ve İrfan gibi olmaz..

Emre Belozoglunun ilk zamanlari gibiydi bugun.Insallah karakteri benzemez cok yetenekli bir oyuncu.Diger hazirlik maclarinda kendini daha iyi gosterecektir.

Emre'de inanılmaz bir oyun okuma yeteneği ve saha görüşü var.. Umarım harcanmaz..

müthiş bir özgüveni var. sorumluluk almaktan hiç kaçınmadı bugün A takımdaki ilk maçı olmasına rağmen. eğer özgüveni ile mütavazeliğini dengeler, çalışmaya devam ederse kendisinin A takımın değişilmezi olacağına kefilim. ama dediğim gibi kendisi bu şansı iyi kullanmalı, daha çok çalışmalı. fiziğini mutlaka geliştirmesi gerek.

DAVUTPAŞA Lisesi’nde okuyan Emre Çolak, 10 numaralı formayı giymeyi sevdiğini, ancak son ana kadar gözünün Emre Belözoğlu’nun 5 numarasında olduğunu da itiraf ediyor. Belözoğlu’nun F.Bahçe’ye transferini içine sindiremediğini söyleyen Emre Çolak, "Emre abiyi çok beğenirdim, ama o Fenerbahçe’ye gitti. Bu hareketiyle benim gözümde de bitti. Bundan sonra 5 numaralı formayı verseler bile giymem. Emre Belözoğlu’ndan soğudum" diyor.

Hurriyet gzetesindeki soyleyisiden.Helal olsun sana.

Bugün dikkatimi çeken isimlerin başında gelir kendisi;)

Emre ve Serdar kuşkusuz baya iyilerdi ..

Abartilacak kadar degil, zaten karsilarinda berbat bir takim.

Sen Banka Asya'da bir iki iyi performans gösteren Cafercan'ı övemeyi biliyorsun ama,onu överken sen iç abartmiyormusun?

Selcuk demek istedigimi yanlis anlamis olmalisin. Bu mac ile hicbirsey belli olmaz demek istedim sadece. Al-Ahly karsisinda görelim birde ;)

Ne olursa olsun iyi futbolcu kendini belli eder.Serdar olsun Emre olsun,kaliteli futbolcular.Umuyorum A takımda kalıcı olurlar.

Selcuk demek istedigimi yanlis anlamis olmalisin. Bu mac ile hicbirsey belli olmaz demek istedim sadece. Al-Ahly karsisinda görelim birde ;)

Tabi kesinkle daha fazla maç gerek,bir maçlık efsaneleri çok gördük,ama dün gerçekten Emre ve Serdar ümit verici bir performans gösterdiler.Ilginç bir olay da var zayıf takım oldu için ciddi bir ölçü değil,ama kötü oynayalar için ne demeli Volkan Yaman mesela,Kleve karşısında zorlanan adam bizde ne işi var.

Neyse konu Emre çolak,iyi bir 45dk oynadı keşke 90dk kalsaydı,umarım gelecek maçlarda devamı getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt