#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Herkez takmis fizige.... Bir futbolcu icin fizik'i acidan gelismek en kolay islerden biridir... Hocasi ayri program yapar 1 sene uygular alin size tas gibi Emre...

Birakin biraz oynasin bi ya.... Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu gecirirken A takima cikmasi büyük sanssizlik...

Tas gibi Galatasaray olsa hic problem yasamadan oynar...

Bi yusuf şimşek,ceyhun eriş olma potansiyeli var.Anadolu takımlarında yıldız olabilir ama Galatasarayda olacağını sanmıyorum.İnsiyatif almayı seven bi futbolcu ama Galatasarayda bunu yapması çok zor.Önümüzdeki 1-2 sene bi anadolu takımına kiraya verilip kendisini geliştirilmesi beklenmeli

Siz degilmidiniz bu sezonun 2.devre hazirlik maçlarinda Emre'yi oven ? ne çabuk unutuyorsunuz, adam 2 maç mi ne oynadi 60 metrelik pas attiyodu adrese teslim paslar hemde, soylermisin Baris bunu yapabiliyomu ? Ya Sarp ?

A2 takiminda dokturuyo resmen, Sarp'i koy A2 takimina, gençler kanser olur, olmusturlar bille bu yeteneksizi A takimda banko gorunce

Sarp deng.sizi Manisaya karsi ne yapti anlatirmisin ? Stancu kale onunda pas veriyo, bu m.l ofsayt ve topu bile kontrol edemiyo, sadece takip ediyo. Emre çolak gibi akilli bir oyuncu ne yapardi mesela ? geriye bir adim, sonra topu kontrol et yada tekrar pas.

Baris'in ankaragucu maçinda yaptigi show'lari unuttunmu ?

Emre çolak, Anil, Cem Sultan, Cumhur vs vs bunlarin hepsi Gs'in gelecegi. Iddaa'sina varim ki bu 2 sezondur Sap ve Ozbekinho'nun yerine bu oyuncular oynasaydi, bu durumda degildik.

Konu sapmasın ben sarp barış çok iyi oyuncumu dedim ? dediğim şu barış 5 sezon önce 19-20 yaşındaydı o zamanki barışla şimdiki emreyi kıyaslamanızı öneriyorum ... Kaldıki modern futbolda maalesef fizik çok önemli.. teknik önemlidir evet ama tek başına yetersizdir...kaldıki emrenin başarılı olmasını en çok isteyenlerden biriyim .. alt yapıdan iyi yeteneklerimizin çıkması beni hep heycanlandırır.. ama bir futbolcuya fazlasını yüklemeye kalkışırsın altında ezilir.. Bknz AYDIN YILMAZ .. bunu idrak etmek o kadarda zor değil sanırım..

gercek pozisyonunda oynatmadigin bir adamdan verim almak zordur.

örnek: pino sag kanat olarak getirdiler...oysa adam forve /forvet arkasi ve sol kanatta performans patlamasi yasadi...

demek istedigim, emre colak hep yanlis yerde oynatildi...asla kanat oyucnusu degil kendisi...göbekte ofansif orta saha oyuncusu...playmaker animsatioyr

giovinco ya benziyor hem fizik hemde futbol olarak:D

Xaviyi koy sağ kanata sonra adam geçip , sprint yapıp gol atması bekle ...

Nekadar saçma bişey , Hagi inatla Emreyi kanatlarda oynatıyor oda normal olarak orada verimsiz kalıyodu , ümit Millilerde olsun A2de olsun adam Forvet arkası oynadığı zaman performansını ortada , biz bu yeteneği daha çıkarmadan körelmek istiyoruz , neymis Emre yeteneksizmis çok sut atıyormuş bilmem ne ....

Ehh be Bulent hocam , şunun şurasında kalmış 5-6 maç hiç bi hedefimiz yok neden Sarpı , Ayhanı Barışı oynatırsında Emreyi oynatmazsın hocam , gercekten bunun mantıklı bi açıklaması olamaz ya , BAMi oynatıyorsun ama bi genç oynatmıyorsun bide hedefiz durumdayken eee peki bu duruma gençlerlemi geldik yada oo çok beyendiğin BAMlamı ??(Yalnız bam için olmuyor konu tüm futbolcuları kastediyorum :) )

Xaviyi koy sağ kanata sonra adam geçip , sprint yapıp gol atması bekle ...

Nekadar saçma bişey , Hagi inatla Emreyi kanatlarda oynatıyor oda normal olarak orada verimsiz kalıyodu , ümit Millilerde olsun A2de olsun adam Forvet arkası oynadığı zaman performansını ortada , biz bu yeteneği daha çıkarmadan körelmek istiyoruz , neymis Emre yeteneksizmis çok sut atıyormuş bilmem ne ....

Ehh be Bulent hocam , şunun şurasında kalmış 5-6 maç hiç bi hedefimiz yok neden Sarpı , Ayhanı Barışı oynatırsında Emreyi oynatmazsın hocam , gercekten bunun mantıklı bi açıklaması olamaz ya , BAMi oynatıyorsun ama bi genç oynatmıyorsun bide hedefiz durumdayken eee peki bu duruma gençlerlemi geldik yada oo çok beyendiğin BAMlamı ??(Yalnız bam için olmuyor konu tüm futbolcuları kastediyorum :) )

iste budur :)

Emreden orta saha olmaz beyler.Özellikle bizim ligde orta saha deyince bi futbolcunun ilk özelliği güç olmak zorunda.Emre ya 10 numara oynar ya da sol kanat

Emreden orta saha olmaz beyler.Özellikle bizim ligde orta saha deyince bi futbolcunun ilk özelliği güç olmak zorunda.Emre ya 10 numara oynar ya da sol kanat

10 numara oynamak ne demek. Çok iyi oynamak anlamında mı?

İlk attığı golde en az onun kadar sevinmiştim. Eğer fiziğini geliştirirse geleceğin en iyi futbolcularından biri olacak. Resmen wonderkid adam.

Birincisi Gerizekalı yorum olmaz Olsa olsa böyle Ahmakça benzetmeler olur.. ikincisi Emre Çolak ne yaptı ne etti ? bakmadan öyle üfürükten sallamalarla da bu iş olmaz.. poligon değil burası .. Barış 5 sezon önce bu takıma geldiğinde herkesin ona bakış açısı belliydi, ha olmadı kendini geliştiremedi hatta geriye doğru gitti ,o başka bir durum.. bak okumadan genel muhabbeti anlamadan yorum yapan HEYCANLI ARKADAŞ İDRAK EDEMEDİĞİN BİŞEY kıyas edilen durum fiziksel durumdu... üçüncüsü Diyorsun ki "İzlemediğin" Maçlara göre, birader bırak çocuk çombalak işlerini hangi maç kardeşim üfürmeyin biraz.. klavye kullanmayı zorda olsa öğrenmek yetmez Muhim olan klavye kullanırken bu işe beyninide katmak

Gerizekalilik da cag atladin tebrikler. Senin gibi tiplerin bu tur kivirma operasyonlarina bayiliyorum gercekten. Emre Colak'i ben U-16 milli takimindan beri takip ediyorum bir cok platformda dikkatlice izledim ama senden bunu anlamini beklemek benim hatam olur. Ortada adam akili bir benzetme yoksa idrak edilecek birsey de olmaz zaten. Boyle arabesk yorumlarla gelmeyin zavali konumuna dusuyorsunuz.

Özgürcanla kıyaslanması neden saçmaymış ki.Özgürcanda ümit milli takımının 1. santraforuydu

Ozgurcan umit milli takimin santroforuydu ama kalite olarak hic bir zaman Emre'i ile alakasi olmadi. Ozgurcan alt yas gruplarinda sadece fizigi ile basari elde etmis A takim seviyesine gecince de bunun ustune birseyler koyamamanin cezasini cekmektedir bugun. Teknik kapasite belli bir yastan sonra gelismez ama fizik ve oyun zekasi her zaman gelisebilir.

Gerizekalilik da cag atladin tebrikler. Senin gibi tiplerin bu tur kivirma operasyonlarina bayiliyorum gercekten. Emre Colak'i ben U-16 milli takimindan beri takip ediyorum bir cok platformda dikkatlice izledim ama senden bunu anlamini beklemek benim hatam olur. Ortada adam akili bir benzetme yoksa idrak edilecek birsey de olmaz zaten. Boyle arabesk yorumlarla gelmeyin zavali konumuna dusuyorsunuz.

Sende terbiye yok bende senle uğraşacak boş vakit yok ...kişilik seviyen ne kadar diptedir .. ne ölçüdedir hangi seviyedesin bilemiyorum, ama şunu tahmin edebliyorum belliki reel hayatında bi baltaya sap olamadın ve hayatın boyunca birçoklarının aşağlamalarına katlandın ,yüksek ihtimalle üzerinde ailesel baskıda vardır .. anlayabilirim seni..üzülebilirim hatta senin için, burada seni çok önemsiyorlar gibi bir hisse kapılmak istemende normal... hepsi için bir noktada anlarım seni, bişey yapamam ama anlarım..."Hayata 10 -0 geride başlamak..." bunun adı... tabi yaşadığın hayatsa, 22 yaşına gelmiş 2 yaşındaki cocuğun karakterini alamamış olmanın sonucunda sen gibiler çıkıyor işte ortaya, ama senin suçun yok sen zaten en büyük cezayı almışsıni adam olamamışsınbundan büyük ne cezan olsun..... ama prensibim gereği ben adam olanlarla yada en azından "adam olmaya çalışanlarla münazara ediyorum, herkese ayıracak boş vaktim yok.. benimle futbol konuşman için önce adam olman lazım arkadaşım o yüzden bana hitap etme forumda çünkü vaktimi harcayacağım kadar kıymeti harbiyen yok...

bjk macinda ilk 11de ve oyun kurucu olarak cikmali.

tugay kerimoglu ne is yapar anlamiyorum. hic mi etkisi oyk bu adamin td üstünde yoksa culio, sarp, aydin ve stancu gercekten bu adamdan daha mi iyi !?

Adamı oynatmıyoruzki :o

Oynatalım bi deneyelim değil Aydın gibi , Sarp gibi olsun ister , ama oynatmadıktan sonra bilemeyizki , adama şans vermiyoruz sonra çıkıp patlama yapmasını bekliyoruz , Bulent hoca oynatmıyıcak belli oldu artık yeni hoca umarım gençlere şanş verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt